Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurt çorbası yedi birazda erişte canım şükür iyi olacak inşaAllah
Maşallah canım .Olacak tabi geçmiş.olsun inşallahYoğurt çorbası yedi birazda erişte canım şükür iyi olacak inşaAllah
Afiyet olsunBende öyle birseye satıyorum bazen her gece düzenli yiyorum. Bu ara Tosta sardım
Sağol canımAfiyet olsun
Pattis deneyecektin denedin miSağol canım
Yok cnm daha denemedim dur pazar günü yapayim onu benPattis deneyecektin denedin mi
Dur bende bayramdan sonra yapayım fazlalar gitsindeYok cnm daha denemedim dur pazar günü yapayim onu ben
Bayramda yaklaşmış hiç farkında değilim tarihinDur bende bayramdan sonra yapayım fazlalar gitsinde
Haftaya bugün bayramın 2.günü bitiyorBayramda yaklaşmış hiç farkında değilim tarihin
Doldurdun dolabı bereketli olsunBugün pazardan dağ çileği ve vişne alıp 2 şer poşet hopp dondurucuya attım
Aynen bugün farkettimHaftaya bugün bayramın 2.günü bitiyor
Dur daha ne doldurması yeni başladıkDoldurdun dolabı bereketli olsun
Dağ çileği mi kız onun kilosu çok pahalı değilmiBugün pazardan dağ çileği ve vişne alıp 2 şer poşet hopp dondurucuya attım
5 liraDağ çileği mi kız onun kilosu çok pahalı değilmi
Aynı şeyden bahsetmiyoruz ozaman benim dediğim 100 120 lira o da her yerde olmuyo5 lira
Daha neler koyucaksinDur daha ne doldurması yeni başladık
Yok yok biz minik reçellik cileklere öyle diyoruzAynı şeyden bahsetmiyoruz ozaman benim dediğim 100 120 lira o da her yerde olmuyo