Fotoğraflarda Güzel Çıkmıyorum !

Kızlarr :KK70: :KK3: fotoğraf makinanızdaki AF ayarınızı kapatın bakın nasıl güzel çıkacaksınız :) :KK52::KK52:

Bu sonradan olabilcek bsey değil bence.. fotojenik olmak ayrı bir olay,doğuştan gelen bir durum:KK14:
özel günlerde çekilen fotolarda falan en fazla pudra sürersn parlamasın diye...

:)))
Bende sevgilimle çektirdiğim fotolarda çok çirkin çıkıyorum:)
Ama kız arkadaşlarımla çekildiklerimde çoğunda gayet güzel çıkıyorum...
Bazen tek çekildiğim zamanda berbat görünüyorum :)
O fotoğraf makinasının ekranında başka bi düş aynaya baktığımda başka bi düş oluyor deli oluyorum fotoğraf çekilme hevesim kaçıyor sonra.:KK14:

ne kadar saçma sapan ve berbat fotom varsa hepsi sevgilimin elinden çıkmadır sağolsun..

saçım başım bi yanda rüzgardan dağılmış,düzelt de demez.saçlar havada uçuşuyo ..

berbat haller,habersiz çekilen.

normalde gayet iyi çıkıyorum.adam ne kadar kötü göründüğüm bi an varsa onu çekiyo.

çok kızıyorum ama vazgeçmiyo bu huyundan neymiş en doğal halde olcakmış öyle seviyomuş da.ama ben sevmiyorum.

konuya bir fotoğrafçı olarak cevap vermek istedim bu sefer =)
kızlar öncelikle fotojenik olmak ya da olmamak diye bir mesele yok öncelikle birincisi özgüven. ikincisi de doğru pozu keşfetmek yani aynaya bakınca en çok nerenizi beğeniyosunuz hangi bakışınızı bikaç karakteri aynı anda olabiliyor musunuz. doğru pozu bulmaktan kastım bi gülüşü bulup her fotoğrafta öyle durmak değil de daha çok kendii nasıl daha iyi ifade etmeyi keşfetmek. üçüncüsü fotoğrafı çeken kişi ile aranızdaki pozitif iletişim ki ben bunu her seferinde çok farkediyorum. bi kişinin fotoğrafını çekerken onu ne olursa olsun en güzel halini yakalayacağım güvenini vermeye çalışıyorum ki o da kendine güvensin. fotoğraf insanın güzel taraflarını ön planda tutmalı bence buna inanarak kendinize güvenin =) sevgilerimle:KK1:

evet bu bacıma katılıyorum.ben mesela yandan ve hafif gülümsemeyle çekilince kendime aşık oluyom :KK70:

bende tersi oluyor fotoğrafta olduğumdan çok daha güzel çıkıyorum:KK5:

görenler yok canım sen değilsin diyor:2: offfff

Son düzenleme:
bencede fotoğraftan kaynaklanıyor bazen güzel bazen çirkin çıkarız bizim iki farklı yüzümüz mü var ya güzelsin ya da çirkinsin ha bazılarıda neyse hep öyle çıkıyor acaba bizde mi bi problem var mı diye düşünmediğim de olmuyor

Öyle bir sürü insan var. Gerçekte iyi görünmeyip de fotoğrafta harikalar yaratan.
Benim de bir tanıdığım vardı. Yıllardır görmüyordum çocuğu.
Fotoğraflarına baktım afet. Nasıl yakışıklı, nasıl hoş.
Sonra bir karşıma çıktı hayalkırıklığıydı resmen... :KK43:(

bu konuda sana katılıyorum ama bazı insanlar da nasılsa öyle çıkıyor yani çirkinse zaten çirkin güzelse güzel çıkıyor aynı kendisi gibi.ama ben öyle değilim her fotoda farklı bi kendim gibi bi başkası gibi bi çirkin bi güzel bende mi sorun sen ne düşünüyorsun bu konuda

X