- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hele heryanı sivilce olanlar bi de "bakımlı kadın severiz" diyenlerin yüzünü bile yıkamamaları ıyk makyaj olmaz tmm ama en azından krem mrem bi bakım yapsınlar onlarda cnm aa
makyaj tamamen bir örnekti zaten =) valla acıdım bak erkeklere şimdi onların işi zor gerçi onlarda da şöyle bi durum var genelde hepsinde değil de, aman kadınlar mükemmel olmak çabasında erkeğiz biz olcak o kadar
kelimesi kelimesine katılıyorum ben seni sevdim kız aynı kafadanız bizaynen onlar ne kadar rahatlar biz kendimizi hırpalıyoruz ama bakımlı olmakta kanımızda var ama insan etrafın dediğinden çok kendine olan saygısından dolayı bakımlı olmalı bence ben valla bakımlı kadın görünce bakıyorum ne güzel olmuş diye bi kadın olarak
ya o koku meselesini kadınlarda da gördüm ben maalesef ki o daha çok batıyor bana otobüste kokan kadınlar erkeklere alıştım sanki kokmayan görünce omzuna iki tane vurup aferim deliğanlı diyesim geliyor
ahahah gözleri ovuşturup bakmak falan
parmak izi programı vardı bi ara. ahli. bilmem kaç yaşnda. şimdi cezaevnde. eline de sabıkalı şeysindenn verdirtiriz ilerleyen zmnlarda karşımıza çkarsa lisanslıdır falan ay gece gece amma saçmaladık ama güldüm ii geldi tabi gerçeklik payı varr pislük kokan erkekler yüzündençoookk mantıklı =D konuya bağlamak adına fotojenik olup olmadıklarına da bakarız mesela fotoğrafın altına anket raporu niyetne :
Ali.
Kokmuyor.
Boynu fotoğrafta göründüğünden biraz daha fazla kısa.
sağol cnm benimkelimesi kelimesine katılıyorum ben seni sevdim kız aynı kafadanız biz
ya o koku meselesini kadınlarda da gördüm ben maalesef ki o daha çok batıyor bana otobüste kokan kadınlar erkeklere alıştım sanki kokmayan görünce omzuna iki tane vurup aferim deliğanlı diyesim geliyor
ama bigün cidden yapıp resm koycam
ayy bi de kalitesiz parfüm nasıl belli oluyor dimi burnunu deliyor insanın!
ah keşke! bi de otobüse binmeden sigaradan son bi fırt çekiyolar ya o da parfümle karışıyor içeride ah benim dertli buruncuğum ah kınalı akciğerlerim