Fotoğraflarda Güzel Çıkmıyorum !

hele heryanı sivilce olanlar:KK53: bi de "bakımlı kadın severiz" diyenlerin yüzünü bile yıkamamaları ıyk makyaj olmaz tmm ama en azından krem mrem bi bakım yapsınlar onlarda cnm aa:KK52:

Son düzenleme:
hele heryanı sivilce olanlar:KK53: bi de "bakımlı kadın severiz" diyenlerin yüzünü bile yıkamamaları ıyk makyaj olmaz tmm ama en azından krem mrem bi bakım yapsınlar onlarda cnm aa:KK52:

aa cnm türk erkeğinden bahsediyoruz krem delikanlılığı bozarrr:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

makyaj tamamen bir örnekti zaten =) valla acıdım bak erkeklere şimdi onların işi zor gerçi onlarda da şöyle bi durum var genelde hepsinde değil de, aman kadınlar mükemmel olmak çabasında erkeğiz biz olcak o kadar

işte öle olmuo yazın spor atlet giyiolar otobuste koltukaltı kılları camdan gelen asabi rüzgar sayesinde dalgalanıo ve iğrenç kokuyo:KK1:

makyaj tamamen bir örnekti zaten =) valla acıdım bak erkeklere şimdi onların işi zor gerçi onlarda da şöyle bi durum var genelde hepsinde değil de, aman kadınlar mükemmel olmak çabasında erkeğiz biz olcak o kadar

aynen onlar ne kadar rahatlar biz kendimizi hırpalıyoruz ama bakımlı olmakta kanımızda var ama insan etrafın dediğinden çok kendine olan saygısından dolayı bakımlı olmalı bence ben valla bakımlı kadın görünce bakıyorum ne güzel olmuş diye bi kadın olarak

aynen onlar ne kadar rahatlar biz kendimizi hırpalıyoruz ama bakımlı olmakta kanımızda var ama insan etrafın dediğinden çok kendine olan saygısından dolayı bakımlı olmalı bence ben valla bakımlı kadın görünce bakıyorum ne güzel olmuş diye bi kadın olarak
kelimesi kelimesine katılıyorum ben seni sevdim kız aynı kafadanız biz:KK23:

ya o koku meselesini kadınlarda da gördüm ben maalesef ki o daha çok batıyor bana otobüste kokan kadınlar erkeklere alıştım sanki kokmayan görünce omzuna iki tane vurup aferim deliğanlı diyesim geliyor :KK1:

ya o koku meselesini kadınlarda da gördüm ben maalesef ki o daha çok batıyor bana otobüste kokan kadınlar erkeklere alıştım sanki kokmayan görünce omzuna iki tane vurup aferim deliğanlı diyesim geliyor :KK1:

ahahah :KK1::KK1: gözleri ovuşturup bakmak falan:KK53:

yok kk rozeti takıp otobuslerde anket yapalım gizliden foto çekip burya ekleriz bunlar kokmuyor yolda gören bekarlar bunlara güvenle yanaşabilirsiniz:KK55:

çoookk mantıklı =D konuya bağlamak adına fotojenik olup olmadıklarına da bakarız mesela fotoğrafın altına anket raporu niyetne :
Ali.
Kokmuyor.
Boynu fotoğrafta göründüğünden biraz daha fazla kısa.

çoookk mantıklı =D konuya bağlamak adına fotojenik olup olmadıklarına da bakarız mesela fotoğrafın altına anket raporu niyetne :
Ali.
Kokmuyor.
Boynu fotoğrafta göründüğünden biraz daha fazla kısa.
:KK1::KK1: parmak izi programı vardı bi ara. ahli. bilmem kaç yaşnda. şimdi cezaevnde. eline de sabıkalı şeysindenn verdirtiriz ilerleyen zmnlarda karşımıza çkarsa lisanslıdır falan:KK9: ay gece gece amma saçmaladık ama güldüm ii geldi tabi gerçeklik payı varr pislük kokan erkekler yüzünden:KK53:

kelimesi kelimesine katılıyorum ben seni sevdim kız aynı kafadanız biz:KK23:
:KK1::KK1: sağol cnm benim :KK34::KK34::KK34:

ayy onu hiç sormayın otobüste herkesin parfüm kokusu karışıyo bide sigara içip binenlerle parfüm kokusu ögggkkkk ben artık parfüm sıkmıyor otobüste siniyor üstüme zaten:KK1::KK1::KK1:

ayy bi de kalitesiz parfüm nasıl belli oluyor dimi burnunu deliyor insanın!

ayy bi de kalitesiz parfüm nasıl belli oluyor dimi burnunu deliyor insanın!

hiç sormaaa ucuz diye biniyoruz şu sigara yaptıkları kapalı alanda içilmez otobüslerdede parfümlü vatandaş binemez diye bişi yapsalar ne iyi olur:KK1::KK1::KK1:

ah keşke! bi de otobüse binmeden sigaradan son bi fırt çekiyolar ya o da parfümle karışıyor içeride ah benim dertli buruncuğum ah kınalı akciğerlerim :KK50:

ah keşke! bi de otobüse binmeden sigaradan son bi fırt çekiyolar ya o da parfümle karışıyor içeride ah benim dertli buruncuğum ah kınalı akciğerlerim :KK50:

valla binerken burnuma mandal takıp bincem kokuyu almayayım diye öle şeylere gelemiyorum öle kokulara karşı hassasım hemen midem bulanıyor oda hamilelikten kaldı bana

X