- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende tamamen farkli cikiyorum. o yuzden nefret ediyorum fotograf makinasi gorunce kaciyorum. dugun fotolarima bile bakmak istemiorum.
cok garip birsey ama. kimseyi kucuk gormek veya elestirmek amaci ile yazmiyorum ama eski bi sinif arkadasim vardi kiz kilo yuzu cok guzel degil ( kendimi de cok guzel bulmam) ama niyeyse fotograflarda super cikiyordu. insanin asik olasi geliyordu fotografdaki kiza.
bende tamamen farkli cikiyorum. o yuzden nefret ediyorum fotograf makinasi gorunce kaciyorum. dugun fotolarima bile bakmak istemiorum.
cok garip birsey ama. kimseyi kucuk gormek veya elestirmek amaci ile yazmiyorum ama eski bi sinif arkadasim vardi kiz kilo yuzu cok guzel degil ( kendimi de cok guzel bulmam) ama niyeyse fotograflarda super cikiyordu. insanin asik olasi geliyordu fotografdaki kiza.
Kızlarrr, bir fotoğrafçı olarak söylüyorumi doğru fotorafçıyla tanışmamışsınız demek ki Sizi dümdüz çeken değil doğru açınızı yakalayacak birisine makineyi verin.
Ufakk bir ipucu, başınızı eğim olarak geriye atıp vücudu öne çıkartırsanız çok zayıf değilseniz olduğunuzdan daha şişman görünebilirsiniz.
Ve aynanın karşısına geçin ve birkaç şekilde kendine bakarak en iyi nasıl göründüğünüze karar verin, yüzümüz simetrik değildir. farklı açılardan farklı şekilde çıkar. Karar verdiğiniz tarafı her fotoğraf çekilirken uygulayabilirsiniz (; Ne de olsa biz fotomodel değilizzz (;
arkadaşlar çözüm öneriyorum; canon fotoğraf makinesi ayrıca fotoğraflarınız da bol shop lı olmalı eh eh :)
hiç olmasın daha iyi
Kızlarrr, bir fotoğrafçı olarak söylüyorumi doğru fotorafçıyla tanışmamışsınız demek ki Sizi dümdüz çeken değil doğru açınızı yakalayacak birisine makineyi verin.
Ufakk bir ipucu, başınızı eğim olarak geriye atıp vücudu öne çıkartırsanız çok zayıf değilseniz olduğunuzdan daha şişman görünebilirsiniz.
Ve aynanın karşısına geçin ve birkaç şekilde kendine bakarak en iyi nasıl göründüğünüze karar verin, yüzümüz simetrik değildir. farklı açılardan farklı şekilde çıkar. Karar verdiğiniz tarafı her fotoğraf çekilirken uygulayabilirsiniz (; Ne de olsa biz fotomodel değilizzz (;
kesinlikle katılıyorum
mesela benim çektiğim fotolarda genelde insanlar güzel çıkıyor
ama ben başkasına verince makineyi, nedense benim fotolar iğrenç yaa
aynaya bakıyorum tip iyi
fotoya bakıyorum berbat
mesela kafamla fotoğrafın üstü arasında boşluk yok nedense
çekerken bi estetik olur insanda yahu
Aynada güzel görünüp de fotografta cirkin cikmanin sebebinin su oldugunu düsünüyorum;
Aynaya bakarken odagimiz gözümüz oluyor, yani gözümüzü bir fotograf makinesi olarak düsünürsek objektifimiz gözümüz oluyor. Fotografi ceken gözümüz olsa ayni aynadaki gibi cikariz ve fotografimizi begeniriz. Ama aynada tam karsidan kendimizi görüp, resmimizi makinenin objektifini baska bir yönden tutup cekince aynada görüp begendigimiz görüntüden bambaska bir görüntü cikiyor. Bilirsiniz insanlar aynadan fotograf cekilmeyi cok sever. Objektifi aynaya tutup aynadaki görüntüsünü fotograflar, sebebi aynadaki begenilen görüntüyü cekip cikan resmi güzel bulmaktan kaynaklaniyor. O yüzden kendi kendini ceken insanlar bu yöntemi cok tercih ederler. Ben o yöntemi sevmedigim icin baska birinin beni cekmesini tercih ediyorum.
Bu arada fotografciliktan anlamam, benim gözlemlerim bunlar.
Juno bence ceken kisi seni iyi cekemiyor, aynadaki görüntün güzelse güzelsin demektir. Bir de poz vermeden cektirmeyi dene. Poz verince ister istemez kasabiliyor insan kendini. Fotograf cekmekten hoslanan biri seni en dogal hallerinle ceksin, o zaman eminim begendiklerin olacaktir. Bir de biz yüzümüzü simetrik saniyoruz ama degil. Mesela benim sol yanim sag yanima göre daha kibar ve güzel. O yüzden fotograf cekilirken sol yanimdan poz vermeyi tercih ediyorum. Tabi öyle abartip kafami tamamen saga dogru cevirmiyorum. Hafifce, belli belirsiz saga dogru dönüyorum. Böylece hem yüzüm hem de etli ve genis burnum daha kibar görünüyor.
ee şimdikilerin güzellik sırrı ne sanıyodunuz