- 28 Mart 2020
- 4.065
- 16.631
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgiliyi de geçtim bana eşim şu kızın konularında anlattıklarının %1’ini yapsa kendini kapının önünde bulur.
Çünkü biz kendine değer veren kadınlarız. Kendimize değer verdiğimiz için karşımızdaki insanlar da bize değer veriyor. Kendini paçavra yerine koyana da karşısındaki insan öyle davranıyor. Yapacak bir şey yok.
Size müstehak.Aynısını dedim
İlişki dediğin birbirini desteklemektir sen beni nir kere bile desteklemedin neden benim için bu kadar özel olan bir konuda bana böyle kötü davranıyorsun dedim
Ki inanın rahatsız olmasın diye özel yer seçtim kalabalıktan uzak durmaya çalıştım herkes kızlı erkekli staj arkadaşları ile çekilirken ben 3 kız olalım dedim
Ve eminim ki kendisi benim yerimde olsa kızlı erkekli arkafaş grubuyla giderdi o kadar eminim
Sana bunları diyen biriyle umarım beraber değilsindir olmasında. Daha şimdiden böyle yapan ilerde neler yapar neler der. Hayatını zindan etmek istiyosan iliskine devam et yoksa uzaklaş.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Hevesiniz kursağınızda kalacağına siz ilk önce adam olmayan kişiyi çıkarın hayatınızdan. Hakaret edilmesinden zevk mi alıyorsunuz da sıfat bile bulamadığım kişilerin koluna giriyorsunuz.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
yaa hiçbir kadın kendisine edilen böyle çirkin bir kelimenin altında kalmamalı ya, yemin ederim sinirim zıpladı.
bu kadar mı sevgilisiz kalıcam korkusu oluyor da boyun eğiyor aklım almıyor
O kekoyu bırakmazsan gözüme gözükme yavrucum.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Sevgiliniz "domalmak" kelimesinin anlamını biliyor mu merak ettim Hayır ben hiçbir fotoğraf çekiminde domalanı görmedim de ondan soruyorum
İki de çocuk yapsın. Misssss.hemen evlen kaçırma böylesini.
başka kızlar kapmasın..