• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Hala o işe yaramazı bırakmadıysan ne diyelim ki sana kendin yaz kendin oyna iyi oluyor sana ve senin gibilere.

Sevgiliyi de geçtim bana eşim şu kızın konularında anlattıklarının %1’ini yapsa kendini kapının önünde bulur.

Çünkü biz kendine değer veren kadınlarız. Kendimize değer verdiğimiz için karşımızdaki insanlar da bize değer veriyor. Kendini paçavra yerine koyana da karşısındaki insan öyle davranıyor. Yapacak bir şey yok.

yaa hiçbir kadın kendisine edilen böyle çirkin bir kelimenin altında kalmamalı ya, yemin ederim sinirim zıpladı.
bu kadar mı sevgilisiz kalıcam korkusu oluyor da boyun eğiyor aklım almıyor

Aynısını dedim
İlişki dediğin birbirini desteklemektir sen beni nir kere bile desteklemedin neden benim için bu kadar özel olan bir konuda bana böyle kötü davranıyorsun dedim
Ki inanın rahatsız olmasın diye özel yer seçtim kalabalıktan uzak durmaya çalıştım herkes kızlı erkekli staj arkadaşları ile çekilirken ben 3 kız olalım dedim
Ve eminim ki kendisi benim yerimde olsa kızlı erkekli arkafaş grubuyla giderdi o kadar eminim
Size müstehak.
Sizi doğurup büyüten, bu günlere getiren sevgiliniz mi?
Ananızdan babanızdan çok onu dinlemeniz ailenize hakaret.
Ayrıca o sizi eve hapsederken, sevgiliniz reelde/sanalda kızlarla her şeyi yapıyor.

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Sana bunları diyen biriyle umarım beraber değilsindir olmasında. Daha şimdiden böyle yapan ilerde neler yapar neler der. Hayatını zindan etmek istiyosan iliskine devam et yoksa uzaklaş.

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Hevesiniz kursağınızda kalacağına siz ilk önce adam olmayan kişiyi çıkarın hayatınızdan. Hakaret edilmesinden zevk mi alıyorsunuz da sıfat bile bulamadığım kişilerin koluna giriyorsunuz.

yaa hiçbir kadın kendisine edilen böyle çirkin bir kelimenin altında kalmamalı ya, yemin ederim sinirim zıpladı.
bu kadar mı sevgilisiz kalıcam korkusu oluyor da boyun eğiyor aklım almıyor

Ruh sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum konu sahibinin.

Ya bişey sorcam.. yani konu hakkında tek bişey diyemicem ama aklıma fena takıldı.. Sevgilin resim çektirirken domalıyor mu? G.tü suratından güzel de onun resmini mi kullanıyor? Kafamda daha binlerce versiyonu var bu sorunun da.. yazarken edep sınırları içinde yazamıyorum şu an :)))))

O iğrenç sevgilinize geri mi döndünüz ? Pes artık size ya .tıp okumuş eğitim anlamında ciddi bir düzeye gelmiş fakat kişisel eğitim anlamında henüz 1.sınıfta kalmışsınız kusura bakmayın. Kendinize niye böyle bir muameleyi böyle iğrenç bir adamı layık görüyorsunuz neden ? Bu soruyu ciddi soruyorum layiginizin bu olduğuna mi inanıyorsunuz

Hayır bunu dediğinde açıklama yapman bile anlamsız. Az yesin de kendine uşak tutsun o zaman. Hemen kurtulmalısın

O kekoyu bırakmazsan gözüme gözükme yavrucum.

• Komik
Reactions: JES
2020 yılında bu genç kızlar ne yiyip içiyor aşırı merak ediyorum. Sanki bu dünyadaki tek erkek oymuş gibi davranmaktan vazgeç. İki ilgi gösteren kişi şuradan atla dese atlatacaksınız ya. Lütfen kafanın içindeki beynini kullan. Dünya ondan ibaret değil. Böyle sığ düşünceli psikopatla hayat mı geçireceksin. Hayatımda ilk defa fotoğraf çekimi yaptıranın o.. Olduğunu ve do... Duydum. Ki lise ve üni evlilik dış çekimi de yaptırdım. Kimse kimsenin üstüne atlamıyor ama bu arkadaşın senin hayatını karartır

Bir okuze deger vermeyin
.Konusmayi bilmiyor daha...

Back