• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Size spoiler vereyim.
O fotoğraf çekimine gitseniz de gitmeseniz de ayrılacaksınız.

Üniversite sonrası herkes bir köşeye dağılır, yeni şehir/işyeri/askerlik şu bu derken aranızdaki bağ test edilecek.

Farklı kişiler olacaksınız.
Muhtemelen “sevgiliniz” de yeni ufukları görüp ayrılmak için kavga çıkartıp bağı koparacak.
Üniversitedeki çok ama çok az ilişki evliliğe gidebiliyor. Bu foto çekiminin ise geri dönüşü yok.

Sevgili olmak acı çekmek değildir, karşıyı evlenmeden önce test etme zamanıdır.
Daha siz bir smsle onu terkedebilecekken bu küfrü edebiliyorsa sizi hiç sevmiyor demektir.

Ailenizin yüzünü yere düşürmeyin ve tekmeyi basın. Açıklama bile yapmanıza gerek yok, engelleyin yeter.

Çocuk bu kızı bırakmaz, kaçırmaz elinden. Onun gibi birini çekecek kaç tane kız vardır dünya üzerinde konu sahibinden başka?
Hem bence ayrılmasınlar başka bir kızın başı yanmasın.

Bir de şaşırmış, şok olmuş, daha önce hic böyle şeyler yaşamamış gibi koştur koştur konu açmış.

Ben okurken şaşırmadım, burda anlattigi profilin normal davranislari bunlar, hanimkizimiz neyi dert etti su an onu anlamadim.

Vallahi aldattığını bilmiyordum. 😳
Konu sahibi ilişkiniz zaten bitmiş adam ayrılın diye çırpınıyor farkındaysanız.
Zaten başka kızları görmeye devam ediyor, bu çok belli.

Tahminim iş bulup hele askerlik tamam olduğunda size nişanlandığını söyleyip terkedecek diye güncelliyorum.
Yapmaz demeyin, teli engellese yeter.
Bu dönemde kaybettiğiniz anılara acıyın.

Onun sizi kafasında bitidiğini bir kabullenin.
Foto çekimini de bu gözle değerlendirin.

Bu tip ilişkiler kişinin özgüvenini yapay olarak dibe çeker, uzmana gidip bir uzaklaşın, kızlarla vakit geçirin kendinize geleceksiniz.

Mezuniyet fotografinda domalindigini dusunen bu arkadas nereden mezun merak ettim ben.
Yaa hakikaten bir ara böyle evlilik fotoğrafları dolaşıyordu gelin damat. Biri öbürünün üstüne binmiş filan mezuniyet fotoğrafını da öyle mi zannediyor şahıs acaba

0CF92456-AD20-4EE0-9639-0D8698C9C131.jpeg

Nerden buluyorsunuz böyle manyak adamları ya? Ama sorsam sevdiği için kıskanıyor dersiniz. Hala daha sevgilisiymiş. Bir de bize soruyor her şey açık seçikken. Bu kadar mı anlamıyorsunuz? Size i o.. dedi ve hala sevgiliymiş. O.... sözünü kabul ediyorsanız devam edin

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Ya bu kişileri çok mu arıyorsunuz vallahi anlamıyorum birde böyleleri için çok aşığım seviyorum ölüyorum derler yapmayın göz göre göre kendinizi yakmayın ne olur.

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Sakın erkek arkadaşın için çekimden vazgeçme ileride çok pişman olursun. Bazı anları sadece bir kere yaşama fırsatımız oluyor

Size or..pu, do..k gibi kelimeler kullananın zihni net kevaşedir.
Ayrılmak gibi bir seçenek var, kullanın.

Ooo bulunmaz hint kumaşı bir adam daha. Aman sakın elinden kaçırma, kaçırmamak için fotoğrafçıya gitme. Mazallah namusun elden gider.

üstelik sevgilisi en güzel en anlamlı kelimelerden birini söyleyip gönül yapmış nerdeyse...

bana sevgilim o... diyecek, iki bacak arasına tekmeyi yapıştırır ağzıma geleni sayarım.

Niye katlaniyorsunuz, ayrilin gitsin dünyada Adam mi kalmadi

üstelik sevgilisi en güzel en anlamlı kelimelerden birini söyleyip gönül yapmış nerdeyse...

bana sevgilim o... diyecek, iki bacak arasına tekmeyi yapıştırır ağzıma geleni sayarım.

Sevgiliyi de geçtim bana eşim şu kızın konularında anlattıklarının %1’ini yapsa kendini kapının önünde bulur.

Çünkü biz kendine değer veren kadınlarız. Kendimize değer verdiğimiz için karşımızdaki insanlar da bize değer veriyor. Kendini paçavra yerine koyana da karşısındaki insan öyle davranıyor. Yapacak bir şey yok.

Back