Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bumu sevgili yahu ayril bu aşşalik sendromu yasayan heriften birde Allah korusun bunla evlenir 3 de cocuk yaparsin falan okumak etmis kizssin ailen izin verirken o kim oluyo o küfürler ayy kulagim kanardi herhalde nasil yakistiriyorsunuz böyle cahilleri yaninizaMezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Aklın yolu bir. Bir insan suratına küfür eden bir sevgiliyi bulup da bir fotoğraf için kalbini kırar mı? Yeni nesil hiç bilmiyor ilişki yürütmeyi, erkeğe tapmayı.
Aynısını dedimsana şimdi bu lafı diyen ileride çok daha ağır lafları söyler. bunu kaldırabilecek misin? ve kaldırabilmeni geçtim, kendine bu üzüntüyü reva görüyor musun? arkana bakmadan ayrıl bu çocuktan derim. sevgi/aşk, yoluna köstek koymak değil, yoldaki köstekleri birbirinize destek olarak ortadan kaldırmaktır.
Misalben anlamiyorum artik ya,
egitimle de olmuyor iste,
kadin var kadin var demek ki,
bazi kadinlara 15. yuzyilda bile bu lafi edemezsin, senin alnini karislar,
bazi kadinlar da 21. yuzyilda bunlari isitir de aman sevgilimi uzmesem mi derdinde olur.
Bilemiyorum ya, ne olacak nasil olacak boyle...
Ne konular actiniz,
ne hakaretleri yediniz,yuttunuz,
bunu da unutursunuz, bosuna sorun cikarmayin,susun oturun aynen devam.
Izin veriyor cünkü tepki gösterse yapamaz ha yapiyormu vur kicina tekmeyi bayilirlar böyle hödüklere ama seviyaaaa kiskaniyaaaa maçoo gör evlenince ebenin maçosunu aman yarabbim sabirrrrrsana şimdi bu lafı diyen ileride çok daha ağır lafları söyler. bunu kaldırabilecek misin? ve kaldırabilmeni geçtim, kendine bu üzüntüyü reva görüyor musun? arkana bakmadan ayrıl bu çocuktan derim. sevgi/aşk, yoluna köstek koymak değil, yoldaki köstekleri birbirinize destek olarak ortadan kaldırmaktır.
Bak, bana salak salak yapma kendini dedi diye neler yapıp yolu verdim adama. Bana o....u demiş olsaydı bir de dovdururdum şerefsizi. Az biraz kendinize değer verin bune rezillik boyle. Dünya da milyonlarca erkek var. Bu terbiyesiz ahlaksiza kendine boyle laflar soylet diye mi annen büyüttü okuttu seni. Pes valla. Hâlâ da ne yapayım diye soruyorsun. Şimdiye yerin dibine sokup yolu çoktan vermen lazimdi. Başka alternatif mi var.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
sadece bu değil yabancığım bir swvgilisi vardı ayrıldığı için hayata küsmüştü inşallah o bu değildirİntikam için başkasıyla olmuş
Çok acınası değil mi? Söyle yazmış yeni görüyorum. 'Sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun, ödeyeceksin de. Gebermen dileğimle.' yazmış. Ne kadar acınası. Birinden intikam almaya çalışmak hem de bunun için başka birisini kullanmak ne kadar saçma. Şu yazdığını gördüm ya nasıl rahatladım. Bundan...www.kadinlarkulubu.com
Bir hafta önce de böyle bir konu açmış hanım kızımız erkeğini geri almış anlaşılan, hakkını yemeyelim şimdi, o. lafına kızıp mikemmel ilişkisine zarar vermemiş epey gayretli,kul köle olma yolunda.
Mezuniyet fotografinda domalindigini dusunen bu arkadas nereden mezun merak ettim ben.