Vee tehlike geliyorum diyordu.......Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
aynen boynuzu affeden domalmayı da affeder.
kendine saygısı olmayan için sıkıntı değil.
en güzel senelerini böyle gereksiz adamlar yüzünden bir şeyler içinde ukde kalacak şekilde harcama.Aynısını dedim
İlişki dediğin birbirini desteklemektir sen beni nir kere bile desteklemedin neden benim için bu kadar özel olan bir konuda bana böyle kötü davranıyorsun dedim
Ki inanın rahatsız olmasın diye özel yer seçtim kalabalıktan uzak durmaya çalıştım herkes kızlı erkekli staj arkadaşları ile çekilirken ben 3 kız olalım dedim
Ve eminim ki kendisi benim yerimde olsa kızlı erkekli arkafaş grubuyla giderdi o kadar eminim
Valla aynılarını babaları etse evden kaçarlar.
Sevgilileri edince tatlı geliyor demek ki.
Hayır bir de habire konu açıp kendilerine güldürüyorlar
Burada okuduğum konulardan sonra doktor olması beni şaşırtmadi açıkçası.Helal olsun böyle yüce gönüllü tuttuğunu koparan gençlerimize.
Doktormuş hanım kızımız bir de...
Muhtemelen konular fake. Pandemi sürecince canı sıkılan buraya geldi. Çünkü böyle bir adamı sevgilisi yapan kadında mantık aramam ben. Yoktur çünkü. Eee mantık aramayacağımız insan nasıl üniversite bitirip mezun oluyor onu da Anlamadım. Belki de ilkokul mezuniyeti falandır.Böyle ruh hastalarını sevdiğini zanneden kadınlar, kendilerini azıcık bile sevmiyordur ya. Nasıl bir ailede yetiştiler, nasıl muamele gördüler diye düşünüyor insan o aşamada. Valla sinirlenmek mi daha ağır basıyor üzülmek mi bilmiyorum ama cidden okuyunca bile nefesim kesiliyor. Bu mudur yani bir kadının kendine layık gördüğü davranış şekli?
Ayrılın.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Bu filmin bir de korku- gerilim versiyonu olabilir imzalar atılırsa.
Aynısını dedim
İlişki dediğin birbirini desteklemektir sen beni nir kere bile desteklemedin neden benim için bu kadar özel olan bir konuda bana böyle kötü davranıyorsun dedim
Ki inanın rahatsız olmasın diye özel yer seçtim kalabalıktan uzak durmaya çalıştım herkes kızlı erkekli staj arkadaşları ile çekilirken ben 3 kız olalım dedim
Ve eminim ki kendisi benim yerimde olsa kızlı erkekli arkafaş grubuyla giderdi o kadar eminim
Fotograf çekilirken domalacağını nasıl düşünmüş..çocuk elin adamlarının karşısında domalacaksın demiş konu sahibesi hevesim kursağımda kaldı diye dertlenmiş.
gülünmeyecek gibi değil ki..
toto fantezisi var zaar çocuğun fotoğraf çekimiyle domalmayı bağdaştırmış aklına başka mantıklı açıklama gelmedi
Ama konu sahibinin yapışkanlığını, gurursuzluğunu, kendine değer vermemesini, erim de erim zihniyetini atlamayın derim.Bu adam o imzayı atmaz, konu sahibi ayrılmazsa büyük ihtimalle adam aldatıp konu sahibini bırakacak. Hele ilişki 2-3 yıllıksa bu olasılık daha da yüksek.
Her erkek bu küfrü ettiğinde bir hanımın onu terkedeceğini bilir, başka erkek bu lafı etse olay hapse bile gidebilir.
Adamın bir ayağı zaten dışarıda.
Aileler zorluyor olsa ondan cesaret alıyor diyeceğim o da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?