Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Hele bir mesleğinizi elinize alın bir daha ne kısmetler çıkacak. Az ile yetinmek durumunda değilsiniz, kıymetinizi bilin.

Klasik “küfrediyor ama çok emek verdim saçlarım süpürge oldu süpürge terkedemem” moduna girmeyin lütfen.

Evlilikler bile haftalar içinde bitebiliyor, ne sevgililik ne nişan?

Vee tehlike geliyorum diyordu.......

aynen boynuzu affeden domalmayı da affeder.
kendine saygısı olmayan için sıkıntı değil.

Bir de şaşırmış, şok olmuş, daha önce hic böyle şeyler yaşamamış gibi koştur koştur konu açmış.

Ben okurken şaşırmadım, burda anlattigi profilin normal davranislari bunlar, hanimkizimiz neyi dert etti su an onu anlamadim.

en güzel senelerini böyle gereksiz adamlar yüzünden bir şeyler içinde ukde kalacak şekilde harcama.

Valla aynılarını babaları etse evden kaçarlar.
Sevgilileri edince tatlı geliyor demek ki.
Hayır bir de habire konu açıp kendilerine güldürüyorlar

çocuk elin adamlarının karşısında domalacaksın demiş konu sahibesi hevesim kursağımda kaldı diye dertlenmiş.
gülünmeyecek gibi değil ki..
toto fantezisi var zaar çocuğun fotoğraf çekimiyle domalmayı bağdaştırmış aklına başka mantıklı açıklama gelmedi

Sana böyle davranmasına hakaret etmesine şaşırmadım, ama senin bunlara rağmen onunla beraber olmana şaşırdım. Sevgili olamayan adam eş mi olacak sana? O zaman da kapıya çıkma perdeyi çekme onunla konuşma bununla konuşma diye engeller koyacak. Er ya da geç bu ilişki bitecek ve sen çekemediğin mezuniyet fotoğraflarına yanacaksın. Yazım etme.

Helal olsun böyle yüce gönüllü tuttuğunu koparan gençlerimize.
Doktormuş hanım kızımız bir de...
Burada okuduğum konulardan sonra doktor olması beni şaşırtmadi açıkçası.
Bir insan kendine değer vermiyorsa, sevgilisinin olmasını herşeyin önünde tutuyorsa ne okursa okusun ne olursa olsun, böyle rezil rüsva ediyor kendisini.

Muhtemelen konular fake. Pandemi sürecince canı sıkılan buraya geldi. Çünkü böyle bir adamı sevgilisi yapan kadında mantık aramam ben. Yoktur çünkü. Eee mantık aramayacağımız insan nasıl üniversite bitirip mezun oluyor onu da Anlamadım. Belki de ilkokul mezuniyeti falandır.

Ayrılın.

Allah askına ne işin var böyle bir geri insanla .. ilerde evlenicen bide ha bire konu acacan yok söyle dedi yok böyle yaptı
Senin baban sana öyle davranmıyorsa neden illa hayatına edecek birini buluyorsun ?

Bu filmin bir de korku- gerilim versiyonu olabilir imzalar atılırsa.

Bu adam o imzayı atmaz, konu sahibi ayrılmazsa büyük ihtimalle adam aldatıp konu sahibini bırakacak. Hele ilişki 2-3 yıllıksa bu olasılık daha da yüksek.

Her erkek bu küfrü ettiğinde bir hanımın onu terkedeceğini bilir, başka erkek bu lafı etse olay hapse bile gidebilir.

Adamın bir ayağı zaten dışarıda.
Aileler zorluyor olsa ondan cesaret alıyor diyeceğim o da yok.

Bana o kelimeleri kullanan adam o telefonu operasyonla aldırır vücudundan. Siz bir de "yhaa neden beni desteklemiyorsun balım? Neden bana kötü davranıyorsun aşkitooom?" mu dediniz?
Sizce karşınızdaki vatandaş herhangi bir kelime topluluğunu anlayacak kapasitede mi?

İntikam için biriyle olmuşmuş. Yediniz mi bunu?
Kendisi sizin arkanızdan iş çevirdiği için basit bir fotoğraf çekimini herkesin üstünde krem şantiyle gezdiği fantastik bir ortam olarak hayal ediyor.
Aklı fikri orada belli ki. Aklı fikri orada olan insan da aranıp durur.
Aradığını bulana kadar kum torbası olacaksanız siz bilirsiniz.

Fotograf çekilirken domalacağını nasıl düşünmüş..
Mezuniyet fotusu çektirirken yüzüm tek derdim yüzümdü g... değil.

Ama konu sahibinin yapışkanlığını, gurursuzluğunu, kendine değer vermemesini, erim de erim zihniyetini atlamayın derim.

Şu leş zihniyette bir tipi kapıma k.pek diye bağlamam kurban olsun kediye köpeğe vallahi onlar bunun gibi tiplerden bin kat duyarlı akıllı
Size gelince hak ediyorsunuz gitmeyin efendim sizde evinizde usul usul oturun ne demek foti çekinmek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…