Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Bu cengaver, yiğit ve sizi güzel sıfatlarla (!) anan (bknz: orospu) delikanlıdan koşarak uzaklaşmadığınıza göre domalmak, orospu ve çeşitli showlu kelimelerin çokça yer alacağı bir evlilik planlıyorsunuz sanırım hanım kız.

Helal olsun böyle yüce gönüllü tuttuğunu koparan gençlerimize.
Doktormuş hanım kızımız bir de...

Bence bazı kadınlar seviyor böyle kekoları. Aaa bana orospu dedi çünkü beni seviyor, aaa bana kaşar dedi çünkü bana aşık. Aman Allah ım beni dövdü demek ki şiddetli seviyor, Aman Tanrım beni kıskandı demek ki bana ölüyor... onların gözünden aşk bu. Bize göre ise b.k gibi bir şey.

Gözümdeki seviyesi diplerde şuan.

Önceki konusunun son cümlesi.
Adam seviyeyi çabuk toparlamış farkındaysan. Çıkabildiği en yüksek seviye buysa demek

Öffff.
Anneniz babanız azıcık karissa ağlanip sızlanirsiniz söz konusu sizi boynuzlayan her türlü kötülüğü yapan sevgili olunca böyle paspas oluyorsunuz karşılarında.
Müstahak ne yaşıyorsanız.

bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın
Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi.

Bunları size söyledi, siz bunları sindirebildiniz ve gelip buraya yazdınız ve şu anda tek derdiniz

Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.

Mü?

Allah aşkına kendine gel ve dışarıdan bir daha yazdığını oku.

Size spoiler vereyim.
O fotoğraf çekimine gitseniz de gitmeseniz de ayrılacaksınız.

Üniversite sonrası herkes bir köşeye dağılır, yeni şehir/işyeri/askerlik şu bu derken aranızdaki bağ test edilecek.

Farklı kişiler olacaksınız.
Muhtemelen “sevgiliniz” de yeni ufukları görüp ayrılmak için kavga çıkartıp bağı koparacak.
Üniversitedeki çok ama çok az ilişki evliliğe gidebiliyor. Bu foto çekiminin ise geri dönüşü yok.

Sevgili olmak acı çekmek değildir, karşıyı evlenmeden önce test etme zamanıdır.
Daha siz bir smsle onu terkedebilecekken bu küfrü edebiliyorsa sizi hiç sevmiyor demektir.

Ailenizin yüzünü yere düşürmeyin ve tekmeyi basın. Açıklama bile yapmanıza gerek yok, engelleyin yeter.

Bu filmin bir de korku- gerilim versiyonu olabilir imzalar atılırsa.

aynen boynuzu affeden domalmayı da affeder.
kendine saygısı olmayan için sıkıntı değil.
Valla aynılarını babaları etse evden kaçarlar.
Sevgilileri edince tatlı geliyor demek ki.
Hayır bir de habire konu açıp kendilerine güldürüyorlar

Kusura bakmayın bu pisliği hala sevgili olarak hayatınızda tuttuğunuz için hiç acımadım size. Buraya açtığınız konunun başlığı adi sevgilime tekmeyi bastım olmalıydı.
Bile bile bu lağım ağızlıları hayatında tutanlar kimseden yardım beklemesin bir zahmet

Önceki konusunun son cümlesi.
Adam seviyeyi çabuk toparlamış farkındaysan. Çıkabildiği en yüksek seviye buysa demek
Vallahi dipte olan biri varsa bizzat kendisi.
Kendisine o.diyene hala sevgilim diyen birinden daha aşağı bir seviye var mıdır?

Neyse çok iddialı konuşmayayım, bazı genç kızların sevgilileri için yapmayacağı hazmedemeyeceği şeylerin sonu kolay kolay gelmez.

Böyle ruh hastalarını sevdiğini zanneden kadınlar, kendilerini azıcık bile sevmiyordur ya. Nasıl bir ailede yetiştiler, nasıl muamele gördüler diye düşünüyor insan o aşamada. Valla sinirlenmek mi daha ağır basıyor üzülmek mi bilmiyorum ama cidden okuyunca bile nefesim kesiliyor. Bu mudur yani bir kadının kendine layık gördüğü davranış şekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…