Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Bumu sevgili yahu ayril bu aşşalik sendromu yasayan heriften birde Allah korusun bunla evlenir 3 de cocuk yaparsin falan okumak etmis kizssin ailen izin verirken o kim oluyo o küfürler ayy kulagim kanardi herhalde nasil yakistiriyorsunuz böyle cahilleri yaniniza

ben anlamiyorum artik ya,

egitimle de olmuyor iste,

kadin var kadin var demek ki,

bazi kadinlara 15. yuzyilda bile bu lafi edemezsin, senin alnini karislar,

bazi kadinlar da 21. yuzyilda bunlari isitir de aman sevgilimi uzmesem mi derdinde olur.

Bilemiyorum ya, ne olacak nasil olacak boyle...

sana şimdi bu lafı diyen ileride çok daha ağır lafları söyler. bunu kaldırabilecek misin? ve kaldırabilmeni geçtim, kendine bu üzüntüyü reva görüyor musun? arkana bakmadan ayrıl bu çocuktan derim. sevgi/aşk, yoluna köstek koymak değil, yoldaki köstekleri birbirinize destek olarak ortadan kaldırmaktır.

Şuan erkek arkadaşından çok sana kızdım. Neden hayatında böyle biri varki.ne demek domalcan or..... Sun o ne yahu nasıl Bi kafadır bu. Bide açıklama yapmışsın fotoğrafçılar karı koca diye. Erkek arkadaşının kafasındaysan devam ama az da olsa değilsen hemen ayrıl.

Güzel kardeşim mezun olduğuna göre yasin küçük . Bak birsürü kişi neler çekiyor forumu oku göz at.. mezun olmussun güzel güzel yaşın genç,çoluk çocuk yok .. hayatını mahvetme. . Daha şimdiden kaba olan biri sana evlenince kimbilir neler yaşatır. O kadar tablo belliki..
Kendinize değer verin saygı gösterin ki saygı goresiniz. . Hemen ayrılmani tafsiye ederim.

Aklın yolu bir. Bir insan suratına küfür eden bir sevgiliyi bulup da bir fotoğraf için kalbini kırar mı? Yeni nesil hiç bilmiyor ilişki yürütmeyi, erkeğe tapmayı.

Bir hafta önce de böyle bir konu açmış hanım kızımız erkeğini geri almış anlaşılan, hakkını yemeyelim şimdi, o. lafına kızıp mikemmel ilişkisine zarar vermemiş epey gayretli,kul köle olma yolunda.

Aynısını dedim
İlişki dediğin birbirini desteklemektir sen beni nir kere bile desteklemedin neden benim için bu kadar özel olan bir konuda bana böyle kötü davranıyorsun dedim
Ki inanın rahatsız olmasın diye özel yer seçtim kalabalıktan uzak durmaya çalıştım herkes kızlı erkekli staj arkadaşları ile çekilirken ben 3 kız olalım dedim
Ve eminim ki kendisi benim yerimde olsa kızlı erkekli arkafaş grubuyla giderdi o kadar eminim

Misal

Son düzenleme:
Izin veriyor cünkü tepki gösterse yapamaz ha yapiyormu vur kicina tekmeyi bayilirlar böyle hödüklere ama seviyaaaa kiskaniyaaaa maçoo gör evlenince ebenin maçosunu aman yarabbim sabirrrrr

Bak bana salak
Bak, bana salak salak yapma kendini dedi diye neler yapıp yolu verdim adama. Bana o....u demiş olsaydı bir de dovdururdum şerefsizi. Az biraz kendinize değer verin bune rezillik boyle. Dünya da milyonlarca erkek var. Bu terbiyesiz ahlaksiza kendine boyle laflar soylet diye mi annen büyüttü okuttu seni. Pes valla. Hâlâ da ne yapayım diye soruyorsun. Şimdiye yerin dibine sokup yolu çoktan vermen lazimdi. Başka alternatif mi var.

Eklentiler

• 20200720_111557.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 295
  • 20200720_111155.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 277
  • 20200720_111214.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 1.921
  • 20200720_111230.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 264
  • 20200720_111251.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 251
  • 20200720_111056.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 262
  • 20200720_111125.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 266
Adam
sadece bu değil yabancığım bir swvgilisi vardı ayrıldığı için hayata küsmüştü inşallah o bu değildir

demekki takıntı bu aşk değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…