Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Sende dinleyip çekinmedinmi foto kıçına tekmeyi baş sonrada git fotonu cekil 50 kere olmuyor böyle seyler

Kadındoğumda ameliyat olan bir erkek gördüm ben. Sebep neydi, neden ordaydı bilmiyorum ama zaten çok utanır vaziyette olduğu için soramamıştım.
Hamile eşiyle her kontrole giden erkekleri, kadın doğum servisindeki erkek jinekologlar ve anestezi uzmanlarını duyunca ne yapacak erkek arkadaş
Ablacım ölürüm biterim kimseleri sevemem diye düşünülse bile insan namusuna laf eden bir erkekle nasıl devam eder ki? Bunun mantıklı hiçbir izahı yok, zaten mantığı da yok, adam alenen, direkt, hiç utanmadan, kendine de bakmadan terbiyesizce sözler söyleyip namusuma dil uzatıyorsa ölene kadar erkek arkadaşım olmasın, erkek arkadaş olmayınca ölünmüyor ama böyle kendini bilmez bir erkek arkadaş yüzünden bir sürü kadın ölüyor, bakınız kadın cinayetlerine bu zihniyetteki tiplerdir kadın katilleri.

Son düzenleme:
Tobeeee yahu öyle diyen insana erkek arkadaşım sevgilim denilir mi. Of evliyken ne kafa ütüler o

Önceki konularınızı bilmiyorum ama sizin ve erkek arkadaşım diyebildiğiniz kişinin tıp fakültesinden mezun olmuş iki genç doktor olduğunuza inanamıyorum. Hiç mi erkek hasta muayene etmediniz, hiç mi sonda takmadınız, genital anal muayene yapmadınız? son yıl bunu yüzlerce kez yapmış olmanız gerekiyor. Erkek arkadaşınız bunlara nasıl sessiz kalabildi çok merak ettim

Olsun bu uygulamalarda domalma yok ama fotoğraf çekiminde var. Kilit noktası domalma.

Fotoğrafçıda domalip mi poz veriyormusuz? Fotoğraf stüdyosu değil bulvar gazetesi zannediyo orayı galiba. Ama anladığım kadarıyla sürekli size hakaret eden bı adam zaten, siz de sürekli bunları yutuyorsunuz. Ayrilmiyorsaniz kırın dizinizi oturun evinizde, hakediyorsunuz

O kekoya bu efor fazla. Onun hakkı çaaaat diye terkedilmek. Yapar mısın bilmem.

Yahu okumuş etmişsiniz, biraz kendinize saygınız olsun. Erkek arkadaşım dediğiniz şahsiyet henüz evrimini tamamlayamamış. Kendinize bu ilişkiyi yakıştırıyor, bu lafları reva görüyorsanız ilişkinize devam edin tabi. Yalnız bu şiddet burada kalmaz, gittikçe dozu artar. Allah korusun 3. sayfalardan almayız inşallah haberlerinizi.

Küçük kuzu, yol yakınken o adamdan ayrıl kendine yazık etme sadece bunı söylüyorum ilerde çok üzülürsün

Söylemeseydin

Bence siz ciddi ciddi sıkıntılısınız.Şaka mısınız siz? Kendinize azıcık minnacık da mı saygınız yok.Bu ayrıldığınız ve size hakaretler eden ‘sevgiliniz’ mi? Bana daha cok siz hayal aleminde yasıyor onu sevgili gibi görüyorsunuz ama o sizi ciddiye bile almıyor gibi geliyor.Baya stres topu olarak kullanıyor sizi.Sizinse kişiliğiniz resmen bağımlı,nasıl bir kafa sizinki hala şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…