- 12 Temmuz 2006
- 56.292
- 216.584
- 1.223
- 52
Kadın-Erkek ilişkileri zaten 4/4'lük olmaz, çok muhteşem de gitmez iniş çıkışları olur çünkü erkeklerle kadınların olayları konuları ele alış biçimleri, mantıkları farklı işler, kadın daha detaycıdır erkek düz düşünür lafın altında başka bir şey yatıyor mu diye düşünmez pek, biz bir cümleden bir sürü mana çıkarabiliriz mesela :)) erkekler diyeceğini de direkt der ama işin içine duygusal veya fiziki şiddet girerse, aldatma, kısıtlama, aşağılama vs varsa göz göre göre de devam edilmez.Şimdi mune ben yalan söylemeyeyim benım de aman aman guzel bir ilişkim yok ama şu aşamaya gelmedik ha bu şükürlük durum değil
benım salaklığım
Ama en azından buraya konu açmıyorum aynı minvalde yakın çevreme yakınıyorum
boşaaaan diyollar haklılar
İnsan eşini çekmezken erkek arkadaşın yaptığı söylediği bunca şey neden çekilir bilmiyorum, asıl hayret ettiğim bizim zamanımızda ilişkiler daha arabeskti yalan yok, mektuplaşmalar, bakışmalar, içli içli şarkılar dinlemeler, sanki Leyla ile Mecnun'muşuz da kavuşamıyormuşcasına yaşanırdı her şey, daha bir saf mıydık diyeyim, cahildik mi diyeyim, ailelerde daha otoriterdi sanki ama vallahi de billahi de ben şu an en azından bazı kızlardan çok daha uyanıkmışım, ayak direyip herkese kendimi olduğum gibi kabul ettirecek güvenim varmış kendimde, kırmızı çizgilerimi asla çiğnetmedim.
Şimdi çocuklar gözünü teknolojiye açıyor, her türlü bilgiye anında erişiyor, aileler daha bir dengeli ve sağlıklı ebeveyn çocuk ilişkisi yürütme çabasında, etraflarında veya sosyal medyadan görüp ibret alacakları pek çok örneğe sahipler ama kendilerine yapılanı görmüyorlar, bunu anlamam mümkün değil.