• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Şimdi mune ben yalan söylemeyeyim benım de aman aman guzel bir ilişkim yok ama şu aşamaya gelmedik ha bu şükürlük durum değil

benım salaklığım
Ama en azından buraya konu açmıyorum aynı minvalde yakın çevreme yakınıyorum

boşaaaan diyollar haklılar
Kadın-Erkek ilişkileri zaten 4/4'lük olmaz, çok muhteşem de gitmez iniş çıkışları olur çünkü erkeklerle kadınların olayları konuları ele alış biçimleri, mantıkları farklı işler, kadın daha detaycıdır erkek düz düşünür lafın altında başka bir şey yatıyor mu diye düşünmez pek, biz bir cümleden bir sürü mana çıkarabiliriz mesela :)) erkekler diyeceğini de direkt der ama işin içine duygusal veya fiziki şiddet girerse, aldatma, kısıtlama, aşağılama vs varsa göz göre göre de devam edilmez.

İnsan eşini çekmezken erkek arkadaşın yaptığı söylediği bunca şey neden çekilir bilmiyorum, asıl hayret ettiğim bizim zamanımızda ilişkiler daha arabeskti yalan yok, mektuplaşmalar, bakışmalar, içli içli şarkılar dinlemeler, sanki Leyla ile Mecnun'muşuz da kavuşamıyormuşcasına yaşanırdı her şey, daha bir saf mıydık diyeyim, cahildik mi diyeyim, ailelerde daha otoriterdi sanki ama vallahi de billahi de ben şu an en azından bazı kızlardan çok daha uyanıkmışım, ayak direyip herkese kendimi olduğum gibi kabul ettirecek güvenim varmış kendimde, kırmızı çizgilerimi asla çiğnetmedim.

Şimdi çocuklar gözünü teknolojiye açıyor, her türlü bilgiye anında erişiyor, aileler daha bir dengeli ve sağlıklı ebeveyn çocuk ilişkisi yürütme çabasında, etraflarında veya sosyal medyadan görüp ibret alacakları pek çok örneğe sahipler ama kendilerine yapılanı görmüyorlar, bunu anlamam mümkün değil.

O da bir şey mi, ben çekilmedim bile!
Bilseydim domalmalı oluyor, bayrak tutardım en önde😂
Ne eğlenceli olaymış, yazık oldu gençliğe...
İnanki son 10 dakikadır afedersin domalarak mezuniyet fotoğrafı nasıl olur onu hayal etmeye çalışıyorum gözümde canlanmıyor ya 😂
Arkadaşın sevgilim dediği şahıs ağır sapık nasıl fantezidir yarebbim

İnanki son 10 dakikadır afedersin domalarak mezuniyet fotoğrafı nasıl olur onu hayal etmeye çalışıyorum gözümde canlanmıyor ya 😂
Ben hayal ettim, şöyle yüzlerce öğrenci kep atıyor ama domalarak.
Herhalde totomuz çıktı mezun olurken demenin, son selamlaşmanın başka hali bu.

Her gün hayal gücüm sınırlarını zorluyor😂

Sana saygısı olmayan ve basit bir fotoğraf çekimini cinselleştirip kendi özgüvensizliğini ortaya çıkarıp sana yansıtan biri. Umarım o fotoğraf çekimine gider ve çekilirsin sadece bir kere mezun olacaksın ve güzel anı olmuş olur.

“Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsa Da Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır”
Hipokratın 10 para etmez bendeki bu ‘domalma’ olmasa.
Ya da ‘döt’ ile de değişebilir, tercihe açık.

Ay sustum, git gide iğrençleşiyorum 😂

Totosuna kas göz çiziyorlar sonra domaliyorlar zaar

Bende aynı görüntüyü hayal ettim gözümde... Kişinin sevgilisi nasıl bir mezuniyet fotoğraf çekimi gerçekleştirdiyse ağır travma bırakmış gibi.....:rolleyes: Kime domalmış orası tam muamma :rolleyes:

O da bir şey mi, ben çekilmedim bile!
Bilseydim domalmalı oluyor, bayrak tutardım en önde😂
Ne eğlenceli olaymış, yazık oldu gençliğe...

Benim mezuniyet fotoğrafım şahane. Arkada bulutlu bir gökyüzü önünde ellerini çenesinin altında birleştirmiş ufka bakan bir kudra... 😵

Hiç domalmis mezun pozu görmedim allahini seven göstersin bana da 😃. Hâlâ erkek arkadaşın mi bu ultra medeniyetsiz öküz

Benim mezuniyet fotoğrafım şahane. Arkada bulutlu bir gökyüzü önünde ellerini çenesinin altında birleştirmiş ufka bakan bir kudra... 😵
Mum duruşsuz, hem de senin!
Bak millet fantezik fantezik hareketler yapıyor, bir hak varsa o da senindi kudra, hayallerim yıkıldı şuan!

Mum duruşunu düğüne saklamıştım ben ama o da yalan oldu. O Estraven Estraven ’e özel olacaktı.
Koronadan koca kaçırdı o, estra sorsun bir beyine mezuniyet fotoları nasılmış, aslında işin içinden bir uzman görüşü almak mantıklı.
Belki biz sıradan halkın anlayamayacağı bir şeydir, ritüelleri vardır da konu sahibinin erkek arkadaşı ulvi, açık görüşlü, kültürlü bir insandır.
Biz bilmiyoruzdur, olamaz mı😂

Koronadan koca kaçırdı o, estra sorsun bir beyine mezuniyet fotoları nasılmış, aslında işin içinden bir uzman görüşü almak mantıklı.
Belki biz sıradan halkın anlayamayacağı bir şeydir, ritüelleri vardır da konu sahibinin erkek arkadaşı ulvi, açık görüşlü, kültürlü bir insandır.
Biz bilmiyoruzdur, olamaz mı😂
Hemen sorduralım. Tıp dünyasında bu işler nasıl yürüyor biz faniler bilemeyebiliriz.

böle herşeye izin vermeyen bir erkekle evlenince affedersin g.tü kalkıyor.. kusura bakmayin...
insani çildirtiyor.

china-feminine-graduating-boy-01.jpg

:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Back