- 19 Mayıs 2020
- 46.607
- 208.992
- 548
Mune hanım, karısı yeter ki çalışsın, eve para getirsin. O zaman izin verir. Evden işe, işten eve. Ama kalan zamanlarda burnunu pencereden dışarı çıkartmaz karısının.mesleği de sürekli kadın ve erkeklerle bir arada olacağı bir meslek, işe başladığında erkek hasta kabul etmiyorum, erkek doktorların olduğu yerde çalışmam mı diyecek, erkek arkadaşı meslek etiğinde
Senin erkek arkadaşının zihni böyle çalışıyor ki herkesi de kendisi gibi zannediyor.Böylelerini çok duydum bunlar sevgilisine,karısına nefes aldırmayıp dışarıda ona buna bakan erkekler.Foto çekimine domalma fantezisini nasıl ekledi anlamadım.Üstelik sana o..pu demiş.İnanamıyorum hala nasıl devam ediyorsunuz böyle erkeklerle ya.Hiç mi saygınız yok sizin kendinize.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Latife yapmış nolcakkkiMezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Lütfen toparlanın ve kendinize gelin. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Gebermenizi temenni eden iki ay önce ayrıldığınız sevgiliniz nasıl sizin fotoğraf çekiminize karışabiliyor nasıl böyle dil uzatıyor da ağzının payını vermiyorsunuz? siz nasıl hala bu adama erkek arkadaşım diyebiliyorsunuz? Bu kadar ağır sözleri, o....usun fotoğrafçıya domalacaksın bacaklarını gösterceksin gibi küfürleri, size herhangi bir konuda izin vermemesini nasıl sindirebiliyorsunuz da hala beni çok sevmişti diyebiliyorsunuz pes doğrusu pes. Zaten bir aya kalmaz atamalar var, biriniz Hanya’ya biriniz Konya’ya... Birini hayatından çıkarmak silmek bu kadar mı zor?Çok yakışıklıydı, benden 2-3 gömlek üsttü. Ben şişmandım, çirkindim hatta biraz erkeğe benziyordum. Ama bir mucize oldu o da beni sevdi. Hatta benim sevdiğimden daha fazla sevdi bile diyebilirim.
Bu sıcaklıklarda dolu buzdolabının fişi Çek, üç ay beklet. Bulunduğu ev adamsa dolap da adamın zihni.Lütfen toparlanın ve kendinize gelin. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Gebermenizi temenni eden iki ay önce ayrıldığınız sevgiliniz nasıl sizin fotoğraf çekiminize karışabiliyor nasıl böyle dil uzatıyor da ağzının payını vermiyorsunuz? siz nasıl hala bu adama erkek arkadaşım diyebiliyorsunuz? Bu kadar ağır sözleri, o....usun fotoğrafçıya domalacaksın bacaklarını gösterceksin gibi küfürleri, size herhangi bir konuda izin vermemesini nasıl sindirebiliyorsunuz da hala beni çok sevmişti diyebiliyorsunuz pes doğrusu pes. Zaten bir aya kalmaz atamalar var, biriniz Hanya’ya biriniz Konya’ya... Birini hayatından çıkarmak silmek bu kadar mı zor?
Coni sinse giden bir bacı madalyayı hak etmiş demektir.Bu sıcaklıklarda dolu buzdolabının fişi Çek, üç ay beklet. Bulunduğu ev adamsa dolap da adamın zihni.
Domalma ne yahu, fotoğrafa değil de malum sitedeki meşhur kel adamla film çekmeye gitmiş sanki. Ama konu sahibi haketmiş belli ki eski konuları da falsoluymuş. Devamke kardo, ezdir kendini
Hell yeah vallahi. Yol yordam bilen insan giderConi sinse giden bir bacı madalyayı hak etmiş demektir.
Valla böyle erkekler kızların başını yakmak yerine cam güzeli alsın her gün sulasın.Mune hanım, karısı yeter ki çalışsın, eve para getirsin. O zaman izin verir. Evden işe, işten eve. Ama kalan zamanlarda burnunu pencereden dışarı çıkartmaz karısının.
Sana o... dedi ve sen hala onunla birliktesin. BravoooMezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Dava etmek mi?Senin inanman için konu açmıyorum zaten. Sana özelden öğrenci kartımı atayım ama sonrasında mahkemede görüşelim lütfen psikolojisi yerinde olmayan ifadesini hakaret olarak algılıyorum. Doktorluğuma laf söylemek sana düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?