Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Mune hanım, karısı yeter ki çalışsın, eve para getirsin. O zaman izin verir. Evden işe, işten eve. Ama kalan zamanlarda burnunu pencereden dışarı çıkartmaz karısının.

Senin erkek arkadaşının zihni böyle çalışıyor ki herkesi de kendisi gibi zannediyor.Böylelerini çok duydum bunlar sevgilisine,karısına nefes aldırmayıp dışarıda ona buna bakan erkekler.Foto çekimine domalma fantezisini nasıl ekledi anlamadım.Üstelik sana o..pu demiş.İnanamıyorum hala nasıl devam ediyorsunuz böyle erkeklerle ya.Hiç mi saygınız yok sizin kendinize.

nasıl ağzının payını vermeden rahat duruyorsunuz? En özel günlerinden birini hep bu anıyla hatırlayacaksın kulaklarında hakaret yankılanacak. Babanla kardeşinle rahatça mutlu olamayacaksın. Babanın yanında sana hangi sıfatla müdahale edebiliyor? elin dangalak şovu için hayatını yakma, ölüm var ölüm!
O hakaret etmiş sen de büzülmüş oturmuşsun, nasıl olabilir inanılmaz bir şey gerçekten. Oku kuzum aferin, boynuna ipliği geçirmişsin zaten evlenip ucunu buna ver. Maaşını alsın, hakkını alsın, ağzından çıkacak her kelimede attığın atacağın her adımda fikri olsun, hayatını ipini çeke çeke yönlendirsin sonunda seni daralan iple boğsun. Ne çocuğunda ne işinde ne gücünde bir gram söz hakkın olmasın, aferin. Ailene zulüm ettir. Yetmez kendi ailesi de sana zülüm etsin. Hiç nefes alma.
Nasıl bu hallere düşüyorsunuz? Aklınızı nasıl bağlıyorlar? Alkış ona. Binsin tepene, vursun da vursun.

Latife yapmış nolcakkki
Yavrucuğum bunun adı Sevgi falan değil sakın ayyy sevgiilim çok koskonçcç moduna girme sakın emi aksine korkuuunnç!!!

Çok yakışıklıydı, benden 2-3 gömlek üsttü. Ben şişmandım, çirkindim hatta biraz erkeğe benziyordum. Ama bir mucize oldu o da beni sevdi. Hatta benim sevdiğimden daha fazla sevdi bile diyebilirim.
Lütfen toparlanın ve kendinize gelin. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Gebermenizi temenni eden iki ay önce ayrıldığınız sevgiliniz nasıl sizin fotoğraf çekiminize karışabiliyor nasıl böyle dil uzatıyor da ağzının payını vermiyorsunuz? siz nasıl hala bu adama erkek arkadaşım diyebiliyorsunuz? Bu kadar ağır sözleri, o....usun fotoğrafçıya domalacaksın bacaklarını gösterceksin gibi küfürleri, size herhangi bir konuda izin vermemesini nasıl sindirebiliyorsunuz da hala beni çok sevmişti diyebiliyorsunuz pes doğrusu pes. Zaten bir aya kalmaz atamalar var, biriniz Hanya’ya biriniz Konya’ya... Birini hayatından çıkarmak silmek bu kadar mı zor?

Bu sıcaklıklarda dolu buzdolabının fişi Çek, üç ay beklet. Bulunduğu ev adamsa dolap da adamın zihni.
Domalma ne yahu, fotoğrafa değil de malum sitedeki meşhur kel adamla film çekmeye gitmiş sanki. Ama konu sahibi haketmiş belli ki eski konuları da falsoluymuş. Devamke kardo, ezdir kendini

Coni sinse giden bir bacı madalyayı hak etmiş demektir.

Mune hanım, karısı yeter ki çalışsın, eve para getirsin. O zaman izin verir. Evden işe, işten eve. Ama kalan zamanlarda burnunu pencereden dışarı çıkartmaz karısının.
Valla böyle erkekler kızların başını yakmak yerine cam güzeli alsın her gün sulasın.

Sana o... dedi ve sen hala onunla birliktesin. Bravooo

Dava etmek mi?
Sevgilisinden izin alamadigi icin foto bile cektiremeyen, üni mezuniyet fotoğrafına bile şaka gibi, babasıyla giden bir kız icin ne büyük hamleler bunlar böyle.
Ayrıca sevgilisinin dediği "fotoğrafçıya domalacaksin, or...pusun " laflarını sevgi sözcüğü sayan biri psikolojisi bozuk kelimesini mi hakaret sayıyor?
Dünyada inanmam.
Konuya gelince. Onca çirkinlige,onca rezilliğe ve onca terkedilmişlige rağmen adamı zorla baristirmissin. Bence suyuna git. Zaten sensizlikten mutlu,yine terkeder,olan sana olur. Erkeksiz kalırsın mazAllah

Inşallah şakadır. Eger birazcık bile gerceklik payı varsa o adamdan koşarak uzaklaş. Tabi bütün geleceğin b.k olsun istemiyorsan..

Ne münasebet ya sizin mezuniyet fotoğraflarınıza, elbisenize vs o kim oluyor da karışıyor. Lütfen böyle müdahaleler size sempatik gelmesin. Akıllı güzel kızlarımız; aileleriniz sizi okuyun ayaklarınızin üzerinde durabilin diye o okullara gönderiyor böyle denyoların kuklası olun diye değil.
Rest çekip; kafası basmıyorsa yol verin yani.

Ne bir de o...pu mu dedi? Bu kısmı kaçırmışım.
Kafasına elinizde ne varsa atıp kırsaydınız ya inanamıyorum "o aslında beni seviyor, bana aşık, kötü birı değil falan " deyip de mi kendinizi avutuyorsunuz. Derhal ilişiği kesin hatta şikayette bulunun, sizden sonraki bir zavallıyı kurtarmış olursunuz böylelikle. Böyle ruh hastalarına aşık kızlarımızı anlamak güç. Yapmayın kendinize ederseniz, kimseye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…