• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Gerçekten çok üzüldüm tüm bunları yaşamanıza, ne güzel ayrılmış biraz aydınlanmış önünüze bakabilme evresine geliyordunuz. Adam geri mesaj atmıştı içeriğini tam hatırlamıyorum sanırım o olay sonrası yeniden görüşmeye başladınız ve hayatınızın hatasını yapıyorsunuz. Ya onunla bir cehennem hayatı yaşayacaksınız ya da en güvendiğiniz anda terk edecek yine sizi, zaten aklı varsa terk etmez çünkü asla siz gibisini bulamaz. Siz de artık sadece kadın doğum uzmanlığı yapabilirsiniz, erkek hasta alamayacağınız tek yer orası. Hemen kazanın da acil nöbetlerinde o hastaya niye baktın o..pu diye hakaretler duymayın,

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Sana güvenmiyor mu eşiği çoktan geçilmiş de baban yanındayken dahi namusunu sorguluyor ve hala sevgilisiniz öyle mi? Bu kafayla gidin bakalım. Bazı kadınlara yaşadıkları müstahak diyeceğim de neyse bişey demiyorum

Gerçekten çok üzüldüm tüm bunları yaşamanıza, ne güzel ayrılmış biraz aydınlanmış önünüze bakabilme evresine geliyordunuz. Adam geri mesaj atmıştı içeriğini tam hatırlamıyorum sanırım o olay sonrası yeniden görüşmeye başladınız ve hayatınızın hatasını yapıyorsunuz. Ya onunla bir cehennem hayatı yaşayacaksınız ya da en güvendiğiniz anda terk edecek yine sizi, zaten aklı varsa terk etmez çünkü asla siz gibisini bulamaz. Siz de artık sadece kadın doğum uzmanlığı yapabilirsiniz, erkek hasta alamayacağınız tek yer orası. Hemen kazanın da acil nöbetlerinde o hastaya niye baktın o..pu diye hakaretler duymayın,
Kadındoğumda ameliyat olan bir erkek gördüm ben. Sebep neydi, neden ordaydı bilmiyorum ama zaten çok utanır vaziyette olduğu için soramamıştım.

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
yol yakınken aklını basına almanı tavsıye ederım bır kere sna sımdıden saygısı olmayan bı adamın ılerde asla ne saygısı olur ne baska bırseyı evlendkten 1 sene sonra bosanmak ıstıyorum ama cocugum ıcın katlanıyorum dıye konu acanlardan olma hersey toz pembe gelıyo suan ama evlenınce oyle olmuyo asla

Bu adamın dediklerini baban sana dese napardın? Elin adamı ya hu! Neden müsaade ediyorsun? Engelle gitsin ne hali varsa görsün bitir bu işi. Aklından zorun mu var canım benim? Adam evlensen seni eve kilitler işe gider!

Bir insan kendine ancak bu kadarını yapabilir. Şu lafları yiyip oturan kızlara acımıyorum. Başkalarının başını yakmayın, evlenin bence.bu adam sizi dövünce falan lütfen adliyeleri de meşgul etmeyin, sokakta böyle birşey başınıza gelirse kimseden yardım istemeyin. Sizi kurtarıcam diye insanlar ya hapse giriyor ya da öldürülüyor. Yazık günah...

Tam evlenilip sonra da kocam cok narsist diye konu acmalik bir sevgili hic kacirmayin hala sevgili diyosaniz ideal eş adayi masallah

Kadındoğumda ameliyat olan bir erkek gördüm ben. Sebep neydi, neden ordaydı bilmiyorum ama zaten çok utanır vaziyette olduğu için soramamıştım.

Cinsiyet değişikliği ile ilgili bir operasyon olabilir mi? İkinci ihtimal de çift cinsiyetli ise gelişmemiş rahim/yumurtalıkları aldırıyor olabilir.
Meme kanseri olmuştur, kadın doğumdaki doktor iyidir vs vs

Biraz düşününce epey olasılık var aslında 😅

Cinsiyet değişikliği ile ilgili bir operasyon olabilir mi? İkinci ihtimal de çift cinsiyetli ise gelişmemiş rahim/yumurtalıkları aldırıyor olabilir.
Meme kanseri olmuştur, kadın doğumdaki doktor iyidir vs vs

Biraz düşününce epey olasılık var aslında 😅

Cinsiyet değiştirme olduğunu sanmıyorum ama diğerleri olabilir, bilemiyorum.

Ama yine de yazık, evladım yaşındaki kızların kendilerini değersiz görüp bir erkeğin her dediğine he deyip her türlü hakaretine, aşağılamasına, kısıtlamasına boyun eğmelerine üzülüyorum.

Kendisi de yazmış erkek arkadaşı aynı durumda olsa kız-erkek karışık toplanıp giderlerdi diyor, okumuş 24 yaşındaki bir kızın erkek arkadaşının sözlerinin alt metnini göremiyor olmasına içerliyorum, kadın olarak gururuma dokunuyor, anne olarak içime oturuyor, hiçbir konuda kısıtlamadığım pamuklara sardığım kızımı elin kutsal ruhu gelip kırıp dökecek, onu giyme, bunu yapma, erkeklerle görüşme, fotoğraf çektirme, Allah yazdıysa bozsun, büyük sözüme tövbe, öyle biriyle karşılaşmayalım inşallah ama sanırım kızım sus pus olsa önce onu bir haklarım sonra sevgilisiyim diye gezinen 2 bacaklı yetmeyi sopayla kovalarım.
Abla niye biliyomusun başka erkek kalmadı bundan ayrılırsam başkasına bakamam bulamam zannediliyor o yaşta yoksa burda söylenilen psikolojisi bozuk lafını hakaret sayıp o adamın or...... Demesine göz yummaz bir insan ...(yani inşallah)
Bende zamanında nişanlım benden ayrılırsa ölürüm evde kalırım başkasına bakamam zannediyordum korkuyordum dediğinden çıkmıyordum şimdi 7 yıllık eşim bi karışsın anlını karışlarım

Back