• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Burada okuduğum konulardan sonra doktor olması beni şaşırtmadi açıkçası.
Bir insan kendine değer vermiyorsa, sevgilisinin olmasını herşeyin önünde tutuyorsa ne okursa okusun ne olursa olsun, böyle rezil rüsva ediyor kendisini.

Doktormuymuş. Tamam her meslekten türlü insan var evet ama hiç değilse bilim insanlarının belli bir vizyonu olmalı. Toplum için büyük hayal kırıklığı.

Domalacaksin, o.pu mu ??? Bunu bana sevgilim değil eşim dese ertesi gün ayrılırım . Terbiyesiz adam

Tövbe tövbeee adam ağzına geleni demiş o.rpuluğunu bırakmamış bu daha foto çekilemedim derdinde önünde ki daha büyük sorunu görmüyor musun cidden ?

Lütfen bir anne babanın canı olduğunuzu değerli olduğunuzu düşünün öyle hareket edin lütfen bunu yapmayın ya artık ben bu ölümler cinayetler kendisibe değer vermeyen kadınlardan üzüntü duyuyorum kocamı babasının hastalığı ile mahvolup hakaret ifadeleri kullandığı için bir yandan boşamayı düşünüyorum sizler sevgiliniz bu sözleri söylerken nasıl duruyorsunuz ya lütfen değer verin kendinize

Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi.
Ne kadar iğrenç şeyler söylemiş ve düşünmüş farkında mısınız. Hadsizin biri. Bu adam sizin sadece sevgiliniz. Şimdiden böyleyse evlendiğinizde neler yapar, neler söyler... İyi düşünün derim.

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Fotograf çekileceğimden elin adamının karşısında domalacaksını nereden çıkartmış. Biz mezun olalı mezuniyet pozları mı değişti ne oldu.
Boşver bu cocuğu, böylesinden ne köy olur ne de kasaba

Back