Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada okuduğum konulardan sonra doktor olması beni şaşırtmadi açıkçası.
Bir insan kendine değer vermiyorsa, sevgilisinin olmasını herşeyin önünde tutuyorsa ne okursa okusun ne olursa olsun, böyle rezil rüsva ediyor kendisini.
Sus sus, ben de inanamıyorum dünden beri.Sen tıp fakültesi mi sus anlamındaki tıp olmalı
Senin inanman için konu açmıyorum zaten. Sana özelden öğrenci kartımı atayım ama sonrasında mahkemede görüşelim lütfen psikolojisi yerinde olmayan ifadesini hakaret olarak algılıyorum. Doktorluğuma laf söylemek sana düşmez.
Ne kadar iğrenç şeyler söylemiş ve düşünmüş farkında mısınız. Hadsizin biri. Bu adam sizin sadece sevgiliniz. Şimdiden böyleyse evlendiğinizde neler yapar, neler söyler... İyi düşünün derim.Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi.
Fotograf çekileceğimden elin adamının karşısında domalacaksını nereden çıkartmış. Biz mezun olalı mezuniyet pozları mı değişti ne oldu.Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.