- Konu Sahibi nurnurzinha
-
öncelikle günlüğün hayırlı olsun dilerim kilo vermede başarısın benim katıldığım 2günlük var
öncelikle günlüğün hayırlı olsun dilerim kilo vermede başarısın benim katıldığım 2günlük var
pılates sadece sıkılastriyormu faydasını goruyrmsn
Merhaba canim insallah istedigimiz kiloya kavusuruz saglikli bir sekilde :) bende yarin baslicam hayirlisiyla :) yigenimle iddaya girdik 4 kiloyu bu ayin 20sine kadar vermem lazim. İsvec diyetinin baya ise yaradigini duydum onunla baslicam en azindan hizli giden kilolar motivasyonumu arttirirspora halin kalmiyor diyorlar ama yapmaya calisacam jillianin 30 gunluk egzersizini indirdim level 1 den baslicam bakalim :)
Bu arada sen yine iyisin :) benim boyum 164 kilo 73yasim 27 e tabi buna bir sezeryan dogumun da katkisi var :) hamileligimde 4 kilo almistim toplam zaten 3 kilosu kizimdi :) dogumdan sonra depresyon vs derken 5 senede 20 kilo aldim bugun yarin baslicam diyete derken sonunda yarin basliyorum Allahin izniyle
Sagol canim sana da basarilar :) bugun basladim kahvemi ictim :) isvec diyeti hakkinda hem olumlu hem olumsuz bir suru sey okudum ise yariyormus herkeste ama dayanmak zormus. Kilolari geri alan cok az kisiyi okudum onlarda deli gibi yedim diyor zaten :) en azindan mide kuculur dietten sonra 1500 kalorilik vs duzgun bir beslenmeye gecersem sporuda aksatmazsam toplamda 21 kilo verecem insallah :) bu sefer kararliyim esimde bayadir istedigim bir yolculugun sozunu verdi basarirsambu sozden sonra Allahin izniyle illa ki verecem !!!
Sporu dedigin gibi cok zorlanacam kiloladan sonra baya hantallastimazar azar cogaltirim hareketleri artik
Olculerimide aldim nerden ne gidecek bakalum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?