Fotoğraf,Azim,Spor ve Kararlılıktan Oluşan Diyet Günlüğüm

Acim ama sakin bir sekilde sadece acim diyorum :) eskisi gibi ay aciktim hemen bir seyler yemeliyim ay midem bulaniyor demiyorum.Bu kontrole sahip olmak icin diyette bi 10 gunu kesin devirmek gerekiyor.Jillianda 7. Gunumde bitti ama bugun leslie ya da herhangi baska bir spor yapmadim

Diyet iyi gidiyor.Su anda acim canim makarna yemek istiyor.Eskiden olsa saat falan dinlemez yapardim.Jillianda 8. Gunum de bitti.Bugun ise de kabul edildim :).Maas az da olsa is hayatina atiliyorum.Hadi hayirlisi :)

Canim Allaha cok sukur bozmadan devam ediyorum diyete cok zorlanmiyorum aclik konusunda;) spora gelince isler degisiyor :( hamlicagimi biliyordum ama bu kadar beklemiyordum resmen yuruyemiyorum koltuga oturamiyorum oturduktan sonra sorun yokda oturma asamasi facia! :( genede dayanacam birakmicam sporu diyorum hatta bu kadar canim acirken bile sabah yaptim sporumu :) gerci 25 dak videonun en fazla 15 dak sini yapabiliyorum :( ona da sukur :)

Bu hamlama acilari icin onerebilecegin birsey varmi ? Agriya inat biraz oncede yarim saat yurudum ;)

Canım ağrıyan bacaklarına tuzlu su ile iyice ovala hamlığa çok iyi geliyor. Bir de bu kadar zorlamana gerek yok Allah korusun lif yırtılması ya da zedelenmesi olursa iyileşmesi uzun sürüyor..

Tesekkurler oneriler icin ;) baya azaldi agrilar cok sukur ;) diyet hala devam ama isvecten cikti tansiyonum dusuyordu vazgectim simdi az yiyorum kendimi tutmaya alisiyorum yavas yavas yemek konusunda. Sporuda 1 Gun durup 1 gun yapiyorum hergun yuruyus yapiyorum yarim saatle basladim yavstan arttiriyorum hayirlisi bakalim bu sefer kararliyim vazgecmicem insaallah:) tuzlu suyu yine agrim olursa mutlaka denicem tekrar tesekkurler bu arada 3 kilom gittiiiiiiii :) :) darisi 18 e :)

Tesekkurler oneriler icin ;) baya azaldi agrilar cok sukur ;) diyet hala devam ama isvecten cikti tansiyonum dusuyordu vazgectim simdi az yiyorum kendimi tutmaya alisiyorum yavas yavas yemek konusunda. Sporuda 1 Gun durup 1 gun yapiyorum hergun yuruyus yapiyorum yarim saatle basladim yavstan arttiriyorum hayirlisi bakalim bu sefer kararliyim vazgecmicem insaallah:) tuzlu suyu yine agrim olursa mutlaka denicem tekrar tesekkurler bu arada 3 kilom gittiiiiiiii :) :) darisi 18 e :)

Zaten isvec diyetine jillian cok agir gelirdi. Bosverin isvec diyetlerini.Leslie yapin siz oylelikle spora da alisabilirsiniz.Leslie ile en az 2 mil yapin. Martin 15 inden beri 5 kilo gitti bende de.Yavas yavas basladim hizlandim artik

Canım ağrıyan bacaklarına tuzlu su ile iyice ovala hamlığa çok iyi geliyor. Bir de bu kadar zorlamana gerek yok Allah korusun lif yırtılması ya da zedelenmesi olursa iyileşmesi uzun sürüyor..

Aaa hic duymamistim bunu ileride hamlama gibi bir durumum olursa mutlaka deniycem.Tesekkurler

Son düzenleme:
Dün diyeti bozdum makarna yedim 2 kere :) Ama midem cok kuculmus.Artik bozmak zorundaydim cok sıkılmıstim amao makarna tartida fena bir degisiklik yapti.Enerji topladim ve kaldigim yerden devam edebilirim.

3 gundur spor yapmiyordum neyse ki bugun yaptim az yiyorum.Yarin ilk is gunum bakalim nasil yemekler olacak :) Bu arada vucudumda belirkin bir sekilde degisim var

Son düzenleme:
Bugun oglen iste tavuk parcacikli corba, bezelye yemegi, kiymali borek, ayran yogurt ve kemalpasa tatlisi vardi.Ben corba bezelye yemegi ayran ve kepek ekmegi aldim.Ne borek ne de tatli almadim :)

Son düzenleme:
Ayyy ise basladim oglen iste yiyorum aksam yemesem iyi olacak onu da yiyorum.3 gundur diyeti biraktim sporu da ama basladim tekrar.Hazir 5 kilo vermisken birakir miyim hic.Daha bi 8 kilo falan vermek istiyorum. Leslie ile 2 mil yaptim simdi jillian yapacagim :)

Yazmayali cok zaman oldu.İse basladim eskisi gibi diyet yapmiyorum. Oglenleri iste yiyorum.Sporda eskisi gibi yapmiyordum ama dun yurume bandim bisikletim geldi :).Dun ilk acilisi yaptim cok terledim.Yememe dikkat etmeye basladim yine.Spora da son gaz devam edicem

Back
X