Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

İlarzucum "Leyla cok donuk" sozlerine cok guldum.ben hic etiketlere dikkat etmemisdim.gercekten kk bayanlari dedektif gibi masallah :)))))))

hee o konuda dedektif ben çiçğim dğer konuda bilmiim valla:))))

Aboww dünyadan bi haberim etiket denen şeyi daha yeni görüyorum bakar körlerden biriyim:bbo:Herkes yazabiliyormu bu etiketleri?

yazabiliyormuş sevvgilim ben de o zaman öğrendim. hatta denemelik ilarzu yazdım oldu:)))

buarada en guzel ilarzu ve leyla01 cok beğenyorum onlarıkaydirigubbakcemile2

ben de seni çok beğeniyorum pembişimmm

ilarzunun dışıda içide guzel hem ilarzu canım benim zemin guzel olmasa makyaj istedigin kadar yap neye fayda makyaj renk verır mucize yaratmazlmaz:

cennetimm çok teşekkür ederim canısım aynı şeyleri de ben senin için düşünüyorum canısımmm hem de meleğin için:)))

ilarzu o etıketlerı ben hıc gormemıstım sen soyleyınce gordum hıc hos degıl gercekten pekı nasıl yazılıyorkı oraya konu acan yazmıyormu o etıketlerı lmaz:
bu arada busra olayına sasrdm ..

valla bi anda benim gözüme çarptı sevgilisim ben de bu zamana kadar farketmemiştim herkesin yazabildiğini:)))

hımmm...ilginç ve sıradışı şeyler yaşanmış
etiket olayı nedir anlamadım ben ?

hoş hatunlarla var kk da...mankenlere taş çıkaracak kadar...
avatardaki benim fotom:) ehh işte fena sayılmam :))

gayet hoş görünüosun cnm yerimseniben

Cep telefonları ile hiç çekim hiç güzel olmuyor be :sinifsinif:

Ya da benim telefon dandik kaydirigubbakcemile3

baştan sona kadar okudum sırf benim güzelimi bulmak için ııııı ııııı kimse yazmamış . demek topik sadece ünlüler üzerinden gidiyor onnu anladım. benim güzelim didemkader :hooray: .özellikle doğumda çektiği fotoğraflar var ohaalık. şaşırdım kaldım :bbo: . bi boy var galiba 175 ten yukarı incecik bi de yeni anne olucak. beğenmedim kıskandım vallahaa da kıskandımmm. :umursamaz: en kısa zamanda duba gibi olmasını bekliyorum yoksa hasetimden çatlayacağımmm :icecream:

Lütfen beni yanlis anlamayin,ama bir kac gündür okuyorum burayi..

Niye insanlar illa herkese güzel oldugunu ispatlamak istiyor?

Kimse üstüne alinmasin lütfen,ama güzellik sadece boy pos, sac,göz,makyaj,kiyafet degil ki.

Bende isim verdim,sunlar güzel diye,ama verdigim isimleri az cok taniyorum,yada konusmuslugum var.

Egolarimizi tatmin etmek icin mi yapiyoruz anlamiyorum..CADIARZU

Ama siz de fotoğrafınızı eklemişsiniz .O zaman sizin için de mi böyle düşünmemiz gerekiyor ? :uhm:

valla arkadaşlar hani bu laflar kime gidiyo pek anlamadım. burada kimin resmini görüyorsak onları beğendiğimizi söylüyoruz. ne kadar tanıycam burda bi insaı. ama maşallah herkes beni niye söylemiyorsun diye çemkiriyor. laf burdan uzuyor galiba.kadınlar kulubü için zorlu bir topik herkes en güzel ben diyosa açmayın ya da bırakın fikrimizi söyleyelim...

Tatlım sen de foto koydun ya ?

Hee ego tatmin ediyoruz nolmuş kaydirigubbakcemile3

Boşverrr tatlım be bizi alan almış beğenen beğenmiş zaten..Şurda eğlenelim,forumumuzun fıstıklarını görelim ,gözümüz gönlümüz açılsın demi ama opuyorumnanaktan

Ama siz de fotoğrafınızı eklemişsiniz .O zaman sizin için de mi böyle düşünmemiz gerekiyor ? :uhm:

a.s a.s.

katılıyorum cnm sana..

ben şöleyim ben böleyim benmde şuram şöle buram böle laflarını okudum ilk sayfadan beri, tabi insanın kendini beğenmesi çok hoş bişe ne mutlu, ama bazen fazla ısrarcı olunmuş sanki.. bana öle gelio galiba diodumki seninde farkettiğini okudum mutlulukreçetem, sanırım yanılmıomuşum

çenebaz öyle hissediyorum diyenlerden biri bendim :lepi: yanlız ben liv85 i tanımam etmem bi kere bile konusmamışım kızla neyini pohpofluycam anlamadım sadece öyle hissettim bi an dedim çünkü gözlerini göremesemde yüzünün alt kısmı dudaklarının yapısı hoştu buna binayen söylemiştim :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…