Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

adımı yazan, arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
kkdaki arkadaşlarımızın hepsi ayrı bir güzel...ben ad vermek istemedim... arada unuttuklarım olabilir çünkü....

Benim adımı verebilirsin,inan gıkım çıkmaz :1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3

busra nin yaptigina hic birinizin laf soylemeye hakki yok boyle sacma bir konuyu acan siz bu sacma konu hakkinda hararetli hararetli konusan yine siz kiz resmen sizin gibilerle dalgasini gecti cok da eglendi zaten o sac topiginden buldugunuz fotograf da sayfalarca onceden tesadufen bulunmadi heralde nasil bi yediremediyseniz heralde kendinize arastirmissiniz butun mesajlarini baskasininmis iste resimler o fotograflardaki guzel kiz size rakip degil iste rahat bir nefes alin verin alin verin beyninize oksijen gitsin belki bir ise yarar...lülülülülülü

busra nin yaptigina hic birinizin laf soylemeye hakki yok boyle sacma bir konuyu acan siz bu sacma konu hakkinda hararetli hararetli konusan yine siz kiz resmen sizin gibilerle dalgasini gecti cok da eglendi zaten o sac topiginden buldugunuz fotograf da sayfalarca onceden tesadufen bulunmadi heralde nasil bi yediremediyseniz heralde kendinize arastirmissiniz butun mesajlarini baskasininmis iste resimler o fotograflardaki guzel kiz size rakip degil iste rahat bir nefes alin verin alin verin beyninize oksijen gitsin belki bir ise yarar...lülülülülülü

başka nick almış arkadaşımız biz o konuyu kapatalı çok oldu güzelim ortaya çıkdı herşey

yani sakın saç rengini değiştirme bence bu renk sana ait:)bi insana bu renk anca bukdr yakışır diorumayrıca imza büşra lafınada çok güldüm çok alemsin:KK70:

evet,magiclove.çok tatlısın

stelinacım çok tşk ederm a.s.

yani sakın saç rengini değiştirme bence bu renk sana ait:)bi insana bu renk anca bukdr yakışır diorumayrıca imza büşra lafınada çok güldüm çok alemsin:KK70:

saol cnm bende çok memnunum saç rengimden, böle iltifatlar duyunca dahada beğeniorum kaydirigubbakcemile3

dayanamayıp yazdım ama sonra sildim ya, muhattap olmak istemedim, çoluk çocuk oyunu işte :umursamaz:

EN GUZELıNıZ SıMAY ALBUMUMDEN BAKIN MINNOSUMA ŞıMDıDEN RAKIP ANASINA TEYZELERINE COK GECMEZ BU TOPIGE 2 SENE SONRA YAZAR EN GUCEL BENıM BıRKEREM DıYE ANASIYLA TAKILIYOR KK DA ZATEN ŞıMDıDEN YETıSTıRıYORUM KK HATUNU OLARAKzemuszemus

EN GUZELİNİZ SİMAY ALBUMUMDEN BAKIN MINNOSUMA ŞİMDİDEN RAKIP ANASINA TEYZELERINE COK GECMEZ BU TOPIGE 2 SENE SONRA YAZAR EN GUCEL BENİM BİRKEREM DİYE ANASIYLA TAKILIYOR KK DA ZATEN ŞİMDİDEN YETİSTİRİYORUM KK HATUNU OLARAKzemuszemus

Bencede cok haklisiniz cok tatliiii:nazar:

yaa büşra dediğiniz şu ne giydin topicindeki afet kız değilmi? baktım topice ama dediğiniz gibi birşey okumadım.. çakmamıymış hakkaten yaa???

neyse konu kapanmış bende bikaç sayfa geride okudum ne olduğunu tekrar hortlatmiyim bu konuyu

X