Bu üç isimden hangisi daha güzel sizce?

Duygu yu seçerdim ben olsam üçünün arasından illa seçmen gerekirse. Bunların dışında tercihim Aybüke olurdu🥰
Teşekkür ederiz <3 Duygu klas bir isim gerçekten de, hem modern hem klasik hem Türkçe.. ama sanırım Gökçe olacak :)
Gökçe tabii ki,, kendi ismim aynı zamanda da çok seviyorum 🪻
Keşke benim adım da Gökçe olsaydı, çok şanslısınız :KK70:
Benim kizim olsa koyacagim isim Gökçen o yuzden Gökçe’ye oy veriyorum 🥰
Gökçe ve Göksu arasında kalmıştı bizimkilerde, şıkları eleye eleye üç seçeneğe indirdiler :KK70:
Gökçe. Gülce de güzel değil mi ya?
Gülce Farsça kökenliymiş ama.. :KK43:
Gökçe çok güzel , hatta ben de Gökçe koycaktim eşim istemedi defne koycaz ortak kararımız 😀
Defne o kadar patladı ki son senelerde. Cidden tınısı çok hoş, söylenişi de kolay ama Yunanca kökenli o da. :/

IMG_7228.jpeg

Gökçe çok var bu ara yine popüler. Yapmayın etmeyin. Umay da öyle zaten.
Başak diyorum.

Basak
Herkese merhaba, kuzenimin bebeği için bu 3 isim arasında kaldık, hangisi daha güzel sizce?
-Gökçe
-Başak
-Duygu
Hepsi Türkçe kökenli. Umay ismini koyacaktı ama onu diğer kuzenimiz kaptı malesef :KK43: Eğer başka bir öneriniz varsa (kesinlikle Türkçe kökenli) lütfen söyleyin, kuzenimle beraber okuyacağız konuyu.. :)
[/QUO
Herkese merhaba, kuzenimin bebeği için bu 3 isim arasında kaldık, hangisi daha güzel sizce?

-Gökçe
-Başak
-Duygu

Hepsi Türkçe kökenli. Umay ismini koyacaktı ama onu diğer kuzenimiz kaptı malesef :KK43: Eğer başka bir öneriniz varsa (kesinlikle Türkçe kökenli) lütfen söyleyin, kuzenimle beraber okuyacağız konuyu.. :)
Başak

-Gökçe
-Başak
-Duygu

Gökçe çok güzel onun dışında Almila - Liya - Ayliz.

Teşekkür ederiz <3 Duygu klas bir isim gerçekten de, hem modern hem klasik hem Türkçe.. ama sanırım Gökçe olacak :)

Keşke benim adım da Gökçe olsaydı, çok şanslısınız :KK70:

Gökçe ve Göksu arasında kalmıştı bizimkilerde, şıkları eleye eleye üç seçeneğe indirdiler :KK70:

Gülce Farsça kökenliymiş ama.. :KK43:

Defne o kadar patladı ki son senelerde. Cidden tınısı çok hoş, söylenişi de kolay ama Yunanca kökenli o da. :/
Türkçe hassasiyetinizden dolayı tebrik ederim sizi. ☺️

Kızım olursa Gökçe koymayı düşünüyorum. Yeğenimin ismi de Ülkü.
Ah Ülkü.. Mustafa Kemal Paşa'mızın manevi kızının adı. <3
Aylin ismini çok seviyorum bugün ki aklım olsa Türkçe adını Aylin koyardım kızımın
Aylin ismini beğenmediler :KK43: bir tık eski duruyor daha modern istiyoruz dediler..
Gökçe çok var bu ara yine popüler. Yapmayın etmeyin. Umay da öyle zaten.
Başak diyorum.
Böyle isimlerin popüler olması çok hoşuma gidiyor, en azından özümüze dönüyoruz diye seviniyorum. :) Başak ismini de kuzenim çok istiyor ama eşinin şöyle bir argümanı var; Gökçe'ye, Gökçe'nin, Duygu'ya, Duygu'nun gibi ekler sorun çıkarmıyor, ama "Başak'a, Başak'ın" diyecek olsam, k harfi ğ'ye dönüyor. Zorluyor insanı" diyor :KK70: Yani aslında mantıklı ama yine de çok beğendikleri için listeye aldılar haha
Türkçe hassasiyetinizden dolayı tebrik ederim sizi. ☺️
Çook teşekkür ederiz, ülkemizi ve milletimizin vatansever her bir ferdini biz de çok seviyoruz ailecek. Çocuklarımız da bu bilinçle büyüsün istiyoruz, haliyle en başta bizim özümüze uygun isim koyarak başlamamız gerekiyor :)

Ah Ülkü.. Mustafa Kemal Paşa'mızın manevi kızının adı. <3

Aylin ismini beğenmediler :KK43: bir tık eski duruyor daha modern istiyoruz dediler..

Böyle isimlerin popüler olması çok hoşuma gidiyor, en azından özümüze dönüyoruz diye seviniyorum. :) Başak ismini de kuzenim çok istiyor ama eşinin şöyle bir argümanı var; Gökçe'ye, Gökçe'nin, Duygu'ya, Duygu'nun gibi ekler sorun çıkarmıyor, ama "Başak'a, Başak'ın" diyecek olsam, k harfi ğ'ye dönüyor. Zorluyor insanı" diyor :KK70: Yani aslında mantıklı ama yine de çok beğendikleri için listeye aldılar haha

Çook teşekkür ederiz, ülkemizi ve milletimizin vatansever her bir ferdini biz de çok seviyoruz ailecek. Çocuklarımız da bu bilinçle büyüsün istiyoruz, haliyle en başta bizim özümüze uygun isim koyarak başlamamız gerekiyor :)
Püü ünsüz yumuşamasından mı kaybetti 🤣

X