Arkadaşlar buraya sizler de foto koydunuz..Şimdi bu mesajlarınız yaptıklarınızla tutarlı olmalı değil mi ?
Hepiniz çok güzelsiniz,herkese maşallah..
Forumun en çirkin kızı benim :icecream:
Ama siz de fotoğrafınızı eklemişsiniz .O zaman sizin için de mi böyle düşünmemiz gerekiyor ? :uhm:
Burası yeri değil kusura bakmayın ama merak ettim etiket olayı nedir arkadaşlar birisi beni aydınlatabilir mi?
çenebaz öyle hissediyorum diyenlerden biri bendim :lepi: yanlız ben liv85 i tanımam etmem bi kere bile konusmamışım kızla neyini pohpofluycam anlamadım sadece öyle hissettim bi an dedim çünkü gözlerini göremesemde yüzünün alt kısmı dudaklarının yapısı hoştu buna binayen söylemiştim :teytey:
Bu fotografim bu konudan öncede vardi..
Ben bu konuya resmini ekleyenler icin konusmustum.
Neyse bir sey demiyorum,hepiniz güzelsiniz :lepi:
isteyen koysun ya.ne var bunda
Arkadaşlar buraya sizler de foto koydunuz..Şimdi bu mesajlarınız yaptıklarınızla tutarlı olmalı değil mi ?
Hepiniz çok güzelsiniz,herkese maşallah..
Forumun en çirkin kızı benim :icecream:
Tatlım ben senin bir kaç boy fotoğrafını gördüğümü anımsıyorum..Belki bu konu değil tam emin değilim ama koymuştun bir konuya..CADIARZU
Konu başlığı yüzünden foto ekleniyor..Ne abartması canım,bırakın koysunlar,koyalım.Kime ne zararı var..Nasılsa herkes birbirinden güzel..:lepi:
Canim ablacim,o konu ap ayri..onlar dügün fotograflarim.
Burda sözden dügünüme kadar her seyimi paylastim,o resimleride eklediysem mutlulugumu paylasmak icin ekledim.
Yoksa bana "sen güzelsin" demeleri icin degil..
Ama eklemez olaydim :lepi:
Iyi aksamlar diliyorum,kusura bakmayin konu disi oldu sanirim.
Evet devam edelim,forumun güzeli kim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tutarlı zaten cnm, ben foto falan eklemedim, awatarımda wardı zaten beni tanıyanlar warsa bilirler herzaman kullandığım awatar:ecrin_bebek:
tabiki resim eklenir işte buda benim denir çok normal buda, ama bazen çok ısrarcı olunmuş sanki iltifat almak güzelsin lafını duymak için, yada ben kötü niyetli okumşum bazı mesajları :1ninca:
neyse amacım kimseyi kırmak yargılamak değil, hissettiğim bişeyi sölemek istedim okadar..
herkese güzel günler.. a.s.
ya birşey söyliycem.k k da güzel de olsan çirkin de olsan iltifat alırsın zaten.kimse kimseye ay ne kadar çirkinmişsin demez herhalde.bu kadar büyütmeyin
Hepiniz çokkk güzelsiniz..opuyorumnanaktan
ya birşey söyliycem.k k da güzel de olsan çirkin de olsan iltifat alırsın zaten.kimse kimseye ay ne kadar çirkinmişsin demez herhalde.bu kadar büyütmeyin