canım yeni gördüm çok teşekkür ederim. Bir iki kişi daha benzetmişti önceden zemuszemus Ciddi ciddi yarışma falan yapılsa sen hem yüz hem de fizik güzelliği ile baya iddalı br aday olurdun. Bunları sen güzel sözler söyledin diye demiyorum gercek görüşlerim.
SİNOSH canım sende çok güzel sempatik bi bayansın
ilk defa görüyorum seni :)
he bu arada
bizde devamlı burdayız
yani senden fazla bi farkımız yok
hava soğuk dışarı çıkıp gezemiyoruz oğluşumla
iş güç yoksa burda arkadaşlarla muhabbet ederek geçiriyoruz zamanımızı :))
valla vurcaklar beni ders çalışmam lasımken burdaım:)
ama napıyım ilerde sizler gibi bakımlı güsel bayanlar olmak istiyorum topiklerde geziyorum o yüzden birşeyler öğrenip uyguluyorum:)
arkadaşlar profilde resmim var bakarsınız birazdan degiştirecem:kedi:
Valla dünden beri bir Busra konusu var..
Eh ''çok güzelsin çok tatlısın''gibi her mesaja mutlaka ama mutlaka ''teşekkür ederim ''yazmadan edemeyen Büşranın, dünden beri ortaya çıkan şüphelere, tek 1 mesaj bile yazıp açıklama yapmaması da ilginç..
Şunu da söylemeliyim ki arkadaşlar; 120 bin üyesi olan bir sitede hele ki sanalda, herkese güvenmek de komik olur ama üzerinde bu kadar durulması da gereksiz.
Zaten yaşı ufak olduğu belli, böyle bir yanıltma yaptıysa da yaşına vermek lazım..:)Boşverin..
Yazmayacaktım ama duramadım ben de birşeyler yazayım dedim..
Bu arada ''en güzel benim'':) kikikikkikikkki:)
:roflol::roflol::roflol:
alemsin he kapandı gitti o konu boşverr
kıs kıs güldürmeyelim onu
neysee
asıl konuya gelelim
öle laflan olmiyy koy resminide görek albümünde :umursamaz:
şimdi karamel oldu sarı saçım ama ay sonu sarıya dönücem canım.aa özlemcim ilkdefaa gördüüm senii kızz
sarıı saçlarınıı sevsinlerr seniiin =)
:roflol::roflol::roflol::roflol:
okypete
leyla01
saruboceq
dilomm
bunlar benim gördüklerim arasında enlerim, tabi henüz keşfedilmemiş cewher olan kkdaşlarımda wardır eminim
bide büşra wardı ama çakma çıkmış oda
büşra sey mi :1ninca:
ne giydin çek görelimde ekleyen :bbo: