Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

:kedi::kedi::kedi:
utandırdın beni
çok teşekküederim
inan benim için sende öyle olurdun çünki herkesin gözünün gördüğü güzel farklıdır
ben seni çok beğenmiştim
anne olarak seninde fiziğin güzel bence
ne bilim ben minyon insanları ve balık etlileri beğeniyorum sempatik oluyolar
kendim zayıf olduğumdandır belki ,zayıflıktan çok balık etli olmak daha güzel

yaw hatınlar bu topiği kapatamzmıyız :)
acaip bağımlısı oldum buranın.. vee bu topiğe girmeden duramıorummmm çirkin olsamda zemuszemuskaydirigubbakcemile5

girmiyim diorum nasılsa benle ilgili bir yorum yapılmamıstır diorum ama dayanamıorum işte:kedi:
sabah işe geliorum.. KK yı acıyorum.. sora okula gidiorum aksam eve geliorum tekrar kk yı acıorum ve cıkıp yatıyorum. böle gcior günlerim:) ziyaret edenlerde farketmişssinzdir bakıyorum sadece. Önerdiğiniz beğendiğiniz isimlerin profiline giriyorum gercekten Bayanların asaleti bu ,cok hoş bayanlar var..:)

Cok doğal güzellikler var maşallah..büyükdükce daha cok güsellesşiris inş:)
biride bana su psikolojimi düzeltmemi yardım etsn:d nie cok cok cok güseller bayanlar var yaw :)
herkes çok güzel maşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:
SıNOSH canım sende çok güzel sempatik bi bayansın
ilk defa görüyorum seni :)
he bu arada
bizde devamlı burdayız
yani senden fazla bi farkımız yok
hava soğuk dışarı çıkıp gezemiyoruz oğluşumla
iş güç yoksa burda arkadaşlarla muhabbet ederek geçiriyoruz zamanımızı :))

valla vurcaklar beni ders çalışmam lasımken burdaım:)
ama napıyım ilerde sizler gibi bakımlı güsel bayanlar olmak istiyorum topiklerde geziyorum o yüzden birşeyler öğrenip uyguluyorum:)

Valla dünden beri bir Busra konusu var..

Eh ''çok güzelsin çok tatlısın''gibi her mesaja mutlaka ama mutlaka ''teşekkür ederim ''yazmadan edemeyen Büşranın, dünden beri ortaya çıkan şüphelere, tek 1 mesaj bile yazıp açıklama yapmaması da ilginç..

Şunu da söylemeliyim ki arkadaşlar; 120 bin üyesi olan bir sitede hele ki sanalda, herkese güvenmek de komik olur ama üzerinde bu kadar durulması da gereksiz.

Zaten yaşı ufak olduğu belli, böyle bir yanıltma yaptıysa da yaşına vermek lazım..:)Boşverin..

Yazmayacaktım ama duramadım ben de birşeyler yazayım dedim..

Bu arada ''en güzel benim'':) kikikikkikikkki:)

valla vurcaklar beni ders çalışmam lasımken burdaım:)
ama napıyım ilerde sizler gibi bakımlı güsel bayanlar olmak istiyorum topiklerde geziyorum o yüzden birşeyler öğrenip uyguluyorum:)

evet evet insan farklı farklı fikirler ,farklı farklı tarzlar görüyo burda alkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol:
alemsin he kapandı gitti o konu boşverr
kıs kıs güldürmeyelim onu

neysee
asıl konuya gelelim
öle laflan olmiyy koy resminide görek albümünde :umursamaz:

kiminin gülüşü kiminin bakışı kiminin zarafeti herkesi güzel yapan bi yönü var o yüzden en güzel tüm kk kadınları:enbuyukkk:

adımı yazan, arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
kkdaki arkadaşlarımızın hepsi ayrı bir güzel...ben ad vermek istemedim... arada unuttuklarım olabilir çünkü....

okypete

leyla01

saruboceq

dilomm

bunlar benim gördüklerim arasında enlerim, tabi henüz keşfedilmemiş cewher olan kkdaşlarımda wardır eminim

bide büşra wardı ama çakma çıkmış oda

okypete

leyla01

saruboceq

dilomm

bunlar benim gördüklerim arasında enlerim, tabi henüz keşfedilmemiş cewher olan kkdaşlarımda wardır eminim

bide büşra wardı ama çakma çıkmış oda

büşra sey mi :1ninca:
ne giydin çek görelimde ekleyen :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…