Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Ahahha M matmazeldepresif son cümlede ki ben miyim yoksa? Yoksa en marifetli aşçı meselesi mi? Sayende rezil oldum tüm kkya, seni pıçaklamadığıma dua et

Bensem yok yav niye gıcık olayım, hayatta gıcık olunacak tonla olay var

Şu an çok merak ettim :)

Anaam Munzevi Zencefil seni unuttum yav. simdi efenim dombigi ben cok severim. Ilk sütle ilgili konu acmisti sanirim ve ben onu Jack sparrow profiliyle hatirliyorum. Ozelden konusmustuk falan.

Kizi var Betül. Cok güzel. Allah evladini esini sana bagislasin. Hep mutlu ol canim. Sevdigim, samimiyetine inandigim arkadaslarimdansin

evet ya o zaman yeni üyeyim herkes yeni olanlardan şüpheleniyor özellikle just bende tırStım bu durumda benden de şüphelenirler mi diye hahhahhah kk da bazen yeni üye olmak zor be kızlaR...Allahtan atlattı kk bu olayı...

ayy ne yalan söyleyim valla sensin bak unutmamışın bile hemen anladın

ama o konuda ben de cahildim hep Nevreste dedi araya öpücük koyayım aylar sonra gelen itiraf

ne zamandır söyleyecem denk gelmedi demek burasıymış gıcık olmuşun gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…