- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Şu an çok merak ettim :)Haaa unutmadan efsane @breakingbadd nickini yanlış yazmis olabilirim neysetamamen banlandin. Su an farkli bir nickle aramizda dolandigini ve yine kendine birilerini bagladigini biliyorum.
Bi tedavi olmalisin bence. Milleti artik kandirma, ayip. Hatta cekinmeden sorunlarini anlatabilirsin .. Ben seni dinlerim
Haaa unutmadan efsane @breakingbadd nickini yanlış yazmis olabilirim neysetamamen banlandin. Su an farkli bir nickle aramizda dolandigini ve yine kendine birilerini bagladigini biliyorum.
Bi tedavi olmalisin bence. Milleti artik kandirma, ayip. Hatta cekinmeden sorunlarini anlatabilirsin .. Ben seni dinlerim
AhahhaM matmazeldepresif son cümlede ki ben miyim yoksa? Yoksa en marifetli aşçı meselesi mi? Sayende rezil oldum tüm kkya, seni pıçaklamadığıma dua et
Bensem yok yav niye gıcık olayım, hayatta gıcık olunacak tonla olay var
M matmazeldepresif in mesajından sonratolin yazınca "ooo kaos var" dedim, ama dizi arkadaşı çıktınız. Olmadı böyle.
editör dedin anam benmiyim dedimki nevreste geldi aklıma:)M matmazeldepresif yok yavrum be..Hiç ilgisi yok..Hatta epey bi güldük en marifetli aşçıda aday olunca
Özellikle bir editör var, dur bende araya trip koyim..Heh çok keyiflendi işte o editör rezil olmama