Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

o zaman yeniydim ve ben kimseyi tanımıyordum...o topiğe bıçak resimleri filan atınca yorumlar da ooo kk nın aşçı sı falan dendi hanım ablada vardı bende sandım ki gerçek aşcı:eek: nevreste evet o aşçı dedi oyum sana oldu...:KK70:

gözü kör olsun şu cahilliğin ama gözüm açıldı :KK57:

vay vay diyorum ya kk da yeni üye olmak zor iş be bak kandırıldım saf duygularımla oynandı.:KK61:

al işte bende rezil oldum:KK23::KK23:

yeni enlerde her gün bir kaç kez giriptopge nevreste aşçı yönlendirmesi yaparsa sakın ola inanmayın eyyyyyyyyy yeni üyeler diyecem:KK48::KK48:

bak şimdi bunu yazarken ne geldi aklıma bu yıl beni kurban edermiş alakam olmayan bir yerden aday olurmuşum...:KK53::KK57:

eger öyle bir şey olsun direk gözlerim ve ellerim nevreste üzerinde olucak:KK70:

Yaradılanı seviyorum Yaradandan ötürü:KK37:

ancak saygısızlar varkiiiiiiiiiiiiiiiiii ah o saygısızlar:KK11:

herkes farklı görüşte olabilir saygı duyarım diyemiyorlar:cool:

neyse bu arada bazı kötü yorumlarıda hep üstüme alındım:KK23::KK22::KK53::confused:

tolin tolin sağa sola kıvrılmayan, dümdüz..Değişme hiç..Değişme ama az uslan mümkünse :KK53:

Kaos mu yaratsak napsak..Bu konunun fıtratına ters yav bu kadar sevişkenlik:110:

Benim de durmadan üstüne basıp ezmek istediğim üye uzun zaman önce gönderildi..Kime laf sokacağımı bilmiyorum :'(

Müridleri var ama onlara iki cümle yazınca kaçıyolar, onun gibi değil kimse :KK61:

X