Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

bende bir şeyler yazayım diye uğraşıyorum olmuyor aaaaaa sinir oldum yahu

yazıyorum ikinci nicki yazarken üsteki siliniyor neden acaba:KK64:

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil severim cana yakın içten bir dost çok tatlı mı tatlı Betüşü var

minnakmimar minnakmimar accık yaramaz bir kız çevre tarafından sapık olduğu düşünüyor:KK53:

ben öyle düşünmüyorum seviyorum bu kızı yorumları da güzel

Kajmery34 Kajmery34 eskiden bol sohbetimiz olurdu samimi içten bulduklarımdan kafa yapısı uyuştuklarımdan

Ben kaosa başlıyorum arkadaşlar:

Maaşlı trollerden mi hatta yoksa erkek mi, yoksa cidden körü körüne savunuyor mu bilmiyorum. Ama mesajlarına baktığınızda sadece belirli bir yere yönelmiş savunma, paklama işlevi dışında bir aktivitesine rastlamıyorsunuz. Böyle olunca da diğer seçenekleri silip, aldığı maaşın ne kadar olduğuna dair meraklanıyorum.

Valla 15 sayfa sevgi pötürgençligi olmamıstı ilk konuda..helal olsun hatunlar :) BAkalım ne zaman baslıcak kan davaları:KK53:

Sen gittin müridlerin üredi resmen..Bi bitmiyosunuz arkadas:KK34:

Imm, bir diğer hanımefendi için her gece yatmadan önce "allam lütfen artık açık açık ırkçılığını dile getirsin, böyle örtük örtük yorumlar yapacağına direkt nefretini belirtip rahatlasın." diye dua ediyorum. Örtük ırkçılığını içine ata ata psikoloji bilimine yeni bir davranış bozukluğu kazandıracak diye korkuyorum.

nicklerin hepsini sıralayım dedim sorun oldu bi üsteki silindi neyse iki iki yazdım...

sevdiklerim biliyor zaten çünkü karşılıklı olunca daha güzel oluyor.

aklıma geldikçe yazacaklarım olucak,yinede aklımda bir kaç kişi var onların isimlerini yazmayım.uzun zamandır bvd konu açmayan koca ezici arkadaş tatildesin sanırım

her açtığı konu genelde mahkemelik olup bir kaç kişiyi mahkemeye verdiğini söyleyen arkadaşta yok sanırım dava işleri vb...ama adli tatilde

hımmmm bide kendini kk nin sahibi yada lideri gibi gören bazıları lider K Kazen hatırlatırım..

sadece yorumları ortalığı karıştırmak olan şahsiyet devam gülüm

herşeye muhalefet olan bir kaç kişi sırf adı farklıık olsun da ne olursa olsunlar havanız çok belli

ha bide esip gürleyenler var ama haklarından cımbız geliyor.

ilk üye olduğumda bana bir isim denmişti o zaman bilmiyordum o kişi nedir ne değildir o zamandan beri bana gıcık gidiyor sanırım yada öyle mi hissediyorum bilemiyorum

yok yok öyle kesin bana gıcık oldu

en iyisi susuyım

Aslında düşüncelerimizin doğrultusu hemen hemen aynı sayılır, ama üstenci dili ve üslubu yüzünden sevimsiz ve samimiyetsiz geliyor çoğu zaman. Nasıl desem, bir konuda hakkında doğru düşündüğün bir fikrini anlatma gayretine girersin, bakın burada adaletsiz yanlış bir durum var diye. Ama amaç sanki bu değil de, bakın ben ne kadar pak düşünebiliyorum, siz de o seviyenizde debelenin ki ben kendimi daha değerli hissedebileyim ahhahaah, gibi geliyor. Tam anlatamadım, ama kafamın içine girebilseniz keşke orada çok güzel anlattım aslında. asdfgh.
Neyse öyle.

sanal ortamda bu kadar yalan soyluyosanız gerçek hayatta nasılsınızdrı Allah bılır:KK14:
ben kendımı bılıyorum bebişim daha yeni uyelığınle işine gücüne bak hadi (bazıları):KK11:

Haaa unutmadan efsane breakingbadd breakingbadd nickini yanlış yazmis olabilirim neyse :-) tamamen banlandin. Su an farkli bir nickle aramizda dolandigini ve yine kendine birilerini bagladigini biliyorum.
Bi tedavi olmalisin bence. Milleti artik kandirma, ayip. Hatta cekinmeden sorunlarini anlatabilirsin .. Ben seni dinlerim :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
X