Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

TaeYang cigimi unutmayayim. Cok iyi bir doktordur kendisi. Gezmelere gitti sanki bizi unuttu gibi ama du bakayim topige yazmis cok tatlisin canim

teşekkür ederim canım benim o tatlılık senin tatlılığın

iyi insan lafı üzerine yazarmış di mi
tatilden döner dönmez ayağımın tozuyla nöbet işlerine girince yoğunlaştım da biraz.

silemm sizi tanimiyorum ama 86 yasinda degilsiniz de mi?

TaeYang cigimi unutmayayim. Cok iyi bir doktordur kendisi. Gezmelere gitti sanki bizi unuttu gibi ama du bakayim topige yazmis cok tatlisin canim
hahaha yok cnm 21 yasindyim. ya o 86 safak sayisi cnm nisanlm.askerde gün gün düşüyorum :). adim damla canim memnun oldum:)

Hah seni de unutmusum. tatli bir kizkardessin. Seviyorum seni :*** istersen kötü seyler yazayim

Beni hatırla diye hemen mesajının altına yazacak kadar çakalım asdfgh. Ben de sana ve Frida hanıma aynı duyguları besliyorum, ayrıca bu sevgiyi göstermek adına; bebeğini kucağına alacağın gün gelince kendi sesimden ona bir çocuk şarkısı söyleyip sana yollayacağım. ^^ -sesim kötü ama en azından bebekken kötü ses nedir tanımış olur.-
___

Evet arkadaşlar kaos!

@_AgLaTaN CaFe_ nami diger esracim cok iyi bir insansin gercekten ve kesinlikle cok samimisin iyiki tanimisim. Sinavlarinda basarilar tez vakitte muhakkak dön.

L lamelifAmine canim arkadasim bi ara kayboldun tekrar geri geldin. Hos geldin )

kayit canim Nerelerdesin cok merak ediyorum seni. Coooook uzun zaman oldu kkya girmiyorsun. Acaba neler oldu?

@sare_sare sanirim bu aralar uzgunsun topige pek ugramiyorsun

-jelibon- sen de cok temiz kalpli gorgulu bir insansin :**

1Sen yorumlarini cok ama cok begendigim bir uye. Cok temiz kalpli oldugunu dusunuyorum.

@Berenimbo dusuncelerimizin uyustugu iyi bir arkadasim

Laale cok duzgun karakterli ve naif bir hatun

@Bukrem iyi niyetli guzel yorumlariyla benim yuzumu gulduren bir arkadasim.

Daha coook var aklima geldikce yazicam kimse alinmasin :***

Aman Allahi? cognitive beni cok mutlu etti. Cocugim icin sarki soyleyecekmis iste boyle temiz kalpli yaaa. Cok tatlisin kizkardesim. Yemin ederim gozlerim doldu cok duygulandim. Muhakkak beklerim

ay çok sevindim kiii bennnn :)

canımm bilmukavele benimde gözlerim hep seni arıyor topiklerde

eğer yorumunu görmezsem doğru profiline

hoşbuldum

Canımmm Bilgecem çok teşekkür ederim. O güzel yüreğinden öpüyorum seni

Sağol canım benim, o senin gören gözlerinin güzelliği...
: ***

@Bilgece
Ahh bilgecem ne güzel yazdın içim ferahladı
Evet zaman herşeyin ilacı ben bile inanmıyorum ama düzeliyorum inancım gereği artık sadece dua ediyorum ona ve güzel günler görrceğime inanıyorum çünkü güzel günler için güzel hayallerim var

themis1990 ve @Bilgece her ikiniz de kk ilk goz agrim ve ilk samimi buldugum kisilersiniz...

Canım themisim asla unutamadım ilk günlerimi Ayşegül e verip veristirmelerimizi sınır oluslarimizi sen nurumsun bitanemsin

Bilgece geyik muhabbetlerimizi ve özel sohbetlerimiz şuan bile aklımda her ikinizde ozelsiniz benim için

Gucuman seviyom ve opuyom kızlar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…