Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Bir kişi var ki yorumları hep başka taraflara çekiyor ilk yaptığında art niyet aramadım fakat baktım sadece ben değil

kaç kişinin yorumunu daha sapıttırmış hıı dedim bunu alışkanlık haline getirmiş

Vallahi isim veremicem cunku belli bir insan yok.. fakat buradaki cogu insanda bir Allah takintisi var.. yani soyle anlatayim, her laflari her kelimeleri her paylasimlarinda Allah gecen, ayet, dua gecenler var.. Sukur ateist degilim, inanci olan bir insanim..ama bu tarz seylerin goze sokulmasi bende haddinden fazla antipati uyandiriyor.. yani soyle soyleyeyim, o insanlar bana boş insanlar gibi geliyor..tabi bazi kisileri ayri tutuyorum, belirli gercekten ne yaptigini ne yazdigini okudugunu bilenler var.. ama genel olarak bu tarz seylerle kafayi bozmus cahil bagnaz insanlar sinirimi bozuyor.. saygilar

Bir mukabele canim cok sevindim gercekten, dusuncelerimizin uyustuguda ayrica dogru tespittir. Gel bir opem

Benimde var bir kaç arkadaşım eskilerden @özümbüş ablam nerelerdesin ilk sen karşıladın beni bu sitede sanırım üyeliğin bile iptal olmuş
D denef72 iyiki watsap var KK ya girmiyorsun sende küssün buralara
Artık bi çoğunuzun Üyeliği dahi yok @nevinırmak Nehir L layd34 bi ses bi haber hiç bişey yok

Bu arada yeni arkadaşlarımda var tabi Mavi Terlik seviyorum seni canım özelden ettiğimiz sohbetler benim için çok değerli :)

Offf yanlış anlaşılmaktan çok fazla korkuyorum ama yazasım da var gelip gelip gidiyorum
Sahi altta adım gözüküyo mu ?
Neyse galiba yazıcam

1 numara: Gerçekten de 1 numarasın. Yıllardır tanıyormuşçasına bi derinliğim var sana karşı

2 numara: Bi pişmanlığım var seninle ilgili. Yanlış bişey yapmama sebep oldun. Kafam bazen çalışmıyor evet ama bu kadar da boşluğuna getirilmez ki insanın

3 numara: Acaba ukala mı yoksa samimi mi bilemiyorum bazen. Bence kendi de karar veremedi. Enerjim sıfıra yakın

4 numara: Tatlişko senii Tanısam severim kesin enerjin çok yüksek, çok samimisin, iyi olduğunu hissettiklerimdensin

5 numara: Seni samimiyetsiz buluyorum bence sen de beni sevmiyorsun hissediyorum merak etme

6 numara: Sen var ya balsın bal sıkıştırarak sevmek istiyorum seni. Üzüldüğüm zaman kapını çalsam, yaptığım en aptalca şeyi anlatsam bi çırpıda, ağlasam ağlasam... bana sarılsan diğerleri gibi yargılamadan hırpalamadan dinlesen... Bu kadar mükemmele yakınsın bence etrafındakiler ne şanslı.

7 numara: Forumda hiç smiley kullanıp kullanmadığını ciddi manada merak ettiğim çok çok çok zeki bi üyemiz(di).

Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar. Yukarıda yazdığım kişiler tamamen hayal ürünü malum hiç birini canlı kanlı görmedim o yüzden yazdıklarım için yanılma payını da şuraya bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…