Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Yorumları başka taraflara çekenler giderek çoğalmakta hiç bir yanlış anmaya mahal vermeyen basit bir soruyu bile

nerelere çekiyorlar pess

tamam biz kötüyüz biz öcüyüz ,siz çok cici anlayışlı melek gibi ablalarsınız

rica ediyorum yapmayın artık bunu çok sinir bozucu olmaya başladı

2000 liraya premsesler gibi yaşayan, kocasını yerin dbine sokup sonra ordan çıkarıp başının üstüne koyan, hergün dışarda yemek yiyen, türkçe bilmeyen şahıs. Sanırım sitenin çoğu senden pek hazzetmiyor.

Beni sahtelikle, yalancılıkla suçlayan hatun, özel mesajlara cevap verecek yüzün yok sanırım...

Bir belalım vardı, milyon kere sahte hesapla gelip her seferinde bana sardı. Çok şükür bu aralar sesi çıkmıyor. Başka eğlence buldu heralde kendine.

Çok yalnız olduğunu düşündüğüm ve tavırlarıyla yalnız olmaya mahkum kadın, senin için üzülüyorum.

Kendini dünyanın en mükemmel kadını sanan, çok bilgili, çok zeki, evropalarda okuduğunu söyleyen arkadaş pek inandırıcı değilsin. Neyse ki gözardı ettim görmüyorum.

Daha bir sürü vardır ama çoğu uyuz olduğum hatunu gözardı ettiğim için görmüyorum.

Mavi Terlik Mavi Terlik kız herkese mavi boncuk dağıtmışsın, bu neee... Listende kaçıncı sıradayım? Bulamadım kendimi.

@Bilgece en sevdiklerimden, her zaman keyifle sohbet edilecek hatunlardan.

27.01 27.01 sevgili yavuklum. Bir kutu çikolatayla ziyaretine gitcem ki...

M matmazeldepresif her açıdan uyuşmaya gerek yok. Uyuşamadığımız noktalar olsa da seni seviyor ve saygı duyuyorum.

Time Traveler Time Traveler yavuklumun manitası, fikirlerini sevdiğim hatun. Seninle her şeyi geyiğe vurabiliriz sanırım.

@justholdmetight ne çektin be cicim. Yirim seni yirim...

@NancyFr fikirlerini severim, her yorumunu beğenebilirim sanırım.. Yeni nesilde umut verenlerden biri...

poyrazinmelegi poyrazinmelegi nerdesin kız sen? Fedakar kuzum benim. Kavgayla başladık ama sonra pek sevdik birbirimizi.

safkelebek safkelebek yine bu aralar pek göremediklerimden, nerelerdesin aceba?

Unuttuklarım vardır mutlaka, kusuruma bakmasınlar.

ooh be sonunda toplu temizlik yaptım rahatladım sinirimin bozulmasındansa görmezden gelirim yok sayarım kafam rahat olur

huzur öyle kolay bulunmuyor öyle değmeyecek kendini üstün gören ayrı tutan, kendini melek karşısındakini şeytan gösterenler için bozulsun

@Bilgece canımm cananımm :-)
siteye girmediğinde dort gozle beklediğim, canım sıkkınken bi mesaj atıp dertleştiğim, bi sorunumu gorunce beni teselli eden dostum :KK15: seviliyorsunn :KK73:

2000 liraya premsesler gibi yaşayan, kocasını yerin dbine sokup sonra ordan çıkarıp başının üstüne koyan, hergün dışarda yemek yiyen, türkçe bilmeyen şahıs. Sanırım sitenin çoğu senden pek hazzetmiyor.

Beni sahtelikle, yalancılıkla suçlayan hatun, özel mesajlara cevap verecek yüzün yok sanırım...

Bir belalım vardı, milyon kere sahte hesapla gelip her seferinde bana sardı. Çok şükür bu aralar sesi çıkmıyor. Başka eğlence buldu heralde kendine.

Çok yalnız olduğunu düşündüğüm ve tavırlarıyla yalnız olmaya mahkum kadın, senin için üzülüyorum.

Kendini dünyanın en mükemmel kadını sanan, çok bilgili, çok zeki, evropalarda okuduğunu söyleyen arkadaş pek inandırıcı değilsin. Neyse ki gözardı ettim görmüyorum.

Daha bir sürü vardır ama çoğu uyuz olduğum hatunu gözardı ettiğim için görmüyorum.

Mavi Terlik Mavi Terlik kız herkese mavi boncuk dağıtmışsın, bu neee... Listende kaçıncı sıradayım? Bulamadım kendimi.

@Bilgece en sevdiklerimden, her zaman keyifle sohbet edilecek hatunlardan.

27.01 27.01 sevgili yavuklum. Bir kutu çikolatayla ziyaretine gitcem ki...

M matmazeldepresif her açıdan uyuşmaya gerek yok. Uyuşamadığımız noktalar olsa da seni seviyor ve saygı duyuyorum.

Time Traveler Time Traveler yavuklumun manitası, fikirlerini sevdiğim hatun. Seninle her şeyi geyiğe vurabiliriz sanırım.

@justholdmetight ne çektin be cicim. Yirim seni yirim...

@NancyFr fikirlerini severim, her yorumunu beğenebilirim sanırım.. Yeni nesilde umut verenlerden biri...

poyrazinmelegi poyrazinmelegi nerdesin kız sen? Fedakar kuzum benim. Kavgayla başladık ama sonra pek sevdik birbirimizi.

safkelebek safkelebek yine bu aralar pek göremediklerimden, nerelerdesin aceba?

Unuttuklarım vardır mutlaka, kusuruma bakmasınlar.
İstediğin geyik olsun. Ben de senin hakkında aynı şekilde düşünüyorum. :KK60:

in vino veritas in vino veritas yorumlarının çoğuna saygı duyuyorum açık sözlü samimi biri olduğunu düşünüyorum
içten pazarlıklı değilsin bariz bir şekilde belli
millan millan bayağı koptu kk den ama bu aralar yine uğramaya başladı eski performansına yakında kavuşacak gibi

bazı konularda öyle tespitleri var ki katılmamak elde değil

çok halay başı sarışın bomba bir hatun kişisi:KK53:

tolin tolin çılgın hatun. Çılgınlığın yakıştığı ender kişilerden. Haha onunla esprili sohbetler hoş oluyor. :))

@Margarikotin dost ya dost. Tüm dertlerimizi paylaştığımız kardeş dediğim insanlardan. Hakikatli hatun.

@Bilgece sohbetimizin az olduğu ama yorumlarına güvendiğim insan. Bana samimi ve içten geliyorsun. :)

eLmayRa eLmayRa bir kız bebeği annesi. :) Hamileyken heyecanlı hallerini unutmadım. Uzun uzun sohbetlerimin olduğu, yakın hissettiğim insan. :)

cognitive cognitive kız kardeş nerelerdesin gel gel senin hatırına eteğimdeki tüm taşları döktüm

bir kaç arkadaşta ekşınlı esrarengiz şeyler yazmış gel de neşen yerine gelsin

konunun hakkı verilmeye başlandı:KK53:

Kendisini bir sene evvel gözardı ettiğim atarlı bir abla var

ben onu çoktan unuttum o beni unutamıyor çok kulaklarımı çınlatıyor bazı zamanlar

bu kadar öfke bünyeye zarar abla mazallah sağlığın bozulur

Süper olmuş bu topik,saygı çerçevesinde ilerlediğini görmekte çok güzel:KK200:

Her konuda yanlış anlaşılabilmeyi başaran ,yanlış anlaşıldıkça daha yazan ve dahada çok batan üyeye selam olsun.
Bazı konularda ,özellikle konu sahibinin hatalı olduğunu çoğunluğun düşündüğü ve o minvalde yorum yaptığı konularda illaki konu sahibini savunan sevgi pıtırcığı üye, inanki hiç samimi hissettirmiyorsun.
Yine kk kadınlarından hıncını çıkarmak üzere hazırda bekleyen üye,sende konuştukça batıyorsun bil istedim.

Sevdiklerim ve yorumlarını genel anlamda beğendiklerim;
pinkstrap pinkstrap çok sempatik geliyorsun bana genel anlamda,hiç tanımadiğim halde tanıdık hissettirenlerdensin.
Nevreste Nevreste sende çok tatlısın gerçekten. Sorun yaşadığım bir durumda özel mesajla beni teselli etmen dün gibi aklımda,editörü olduğun bölüme hakimsin ve çok güzel idare ediyorsun,çok iyi kalpli olduğunu biliyorum.
in vino veritas in vino veritas senin yorumların hep nokta atışı oluyor ve hep aynı seviyede yazıyorsun net,kararlı. Yorumlarını beğeniyorum.
@lavantakokulusandik senin yorumlarını da çok beğeniyorum. Hep kendi çizginde ,saygı çerçevesinde yazıyorsun.
@Bilgece senin yorumlarınıda beğeniyorum,sende çizgisini bozmayan üyelerdensin.
MissCherryBlossom MissCherryBlossom senin yorumlarınıda genel anlamda nokta atışı oluyor beğeniyorum. (Affına sığınarak sinirlenince herif diyorsun son zamanlarda,bi tek bunu sevmiyorum:KK200: umarım kırılmazsın)
eLmayRa eLmayRa yorumlarını seviyorum çok net,bazen sert ama gerçekçi.
@Bi kahve senide unutmadım,seni azda olsa tanıyorum ve sevdiğim üyelerdensin.
O okypete siyaset topiğindeki yorumlarını genel anlamda seviyorum,çoğu zaman aklimdan geçeni yazmıs oluyorsun.
bogurtlenkusu bogurtlenkusu topiğindeki hikayeleri keyifle okuyorum,aklımda kalanlardansın

Evet ilk etapta aklıma gelenler bunlar,daha birçok üye var ama şimdilik uzatmamak adına yazmıyorum.:KK36:

witch hunt witch hunt seviyorum seni hemşerim

çekik gözlülerden az çekmiyorsun,çektiklerini okuyup ibret alıyorum ülkemi zaten seviyorum sayende sevgim katlanarak çoğalıyorEn Büyük TÜRKİYE

X