- Konu Sahibi atessizprenses
Mindivan macunum artık elimdee ..
Dikakt etmem gereken bir şey var mı ?
Dikakt etmem gereken bir şey var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
(ateşsizprenses) yaa canım ben sordum aktarada mindivan kalmadı gelmez bidaha bize dedii,aynı içeriğe sahip başka bi macun artı çayını verdii,toplamda 35tl ediyomuş,,napıyimonun üstündede nar ekşili form macunu yazıyooo,,bide burda başka aktar yoookk napcam
Geçmiş sayfalarda başka markaların aynı etkiyi yapmayacağı üzerinde konuşulmuştu.
İnternetten sipariş verseniz nasıl olur ?
bende zayıflamak isityorum onca yöntem denedim ama olmuo ya diyolarki spor yapen azından yürü ama vaktim yok hiç zamanım omuyo. bunu denesem olur mu bana bi fikir verin
yorumları okudum bende çok merak ettim şimdi çıkıp almayı düşünüyorum . kullananlar yorumlarınızı bekliyorum
umarım almıssındır harıka bır urun 2cı kavanozumu aldım gecen gun ve cok cok memnunumm. ya 3 aylık gıbı gezıyordum ortada sımdı dumduz bır karnım ve sıskınlıklerım bıle yok oldu oyle rahatım kı ... normalde wc ye 1 hafta gıtmesem banamısın demezdım sımdı gun de 3 kere cok ıyı bırsey hem yan etkısıde yok
Görünüşte bir incelme yapıyor mu acaba? =)
evet yapıyor ve bayramdan berı ıcıyorum dar badılerımı bıle rahatlıkla gıyıyorum .karnım 3 aylık gıbıydı bak abartmıyorum sımdı gayet duz
Tebrık ederım canım ep oyle devam eder umarım.
Benım gorunusten kastım alt bolum aslında basenler? bacaklar? buralarda bır ıncelme oldu mu?
Eger olduysa bende gıdıp alacagımda.
ıns...
benımde basenlerım var hanı oyle cok cok gtmedı ama bacaklarımın ınceldıgını hısedıyorum ayrıca dıyette yapıyorum 4 gundur yınede fark ettı cunkı gorenler fark edıyor. ya denemekten bısı cıkmaz bunyeden bunyeye fark eder sonucta ama zararlı cıkmassın
Cok sevındım bunu duyduguma.Bende uzun suredır dıyetteyım.Bellı bır programım yok ama az yıyorum,sureklı yesıl cay tuketıyorum vs.Bacaklar ıncelınce alt bolum o kadar cok goze batmaz dıye dusunuyorum ama bakalım.Zararı olmaz umarım bende alıp baslayayım bır an once.Fıyatı ne kadar bu arada?
10 tl fiyatı benim sorduğum macun aynı marka yı sordum