• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Form Macunları

(ateşsizprenses) yaa canım ben sordum aktarada mindivan kalmadı gelmez bidaha bize dedii,aynı içeriğe sahip başka bi macun artı çayını verdii,toplamda 35tl ediyomuş,,napıyim:59::59:onun üstündede nar ekşili form macunu yazıyooo,,bide burda başka aktar yoookk napcam:25::25:

(ateşsizprenses) yaa canım ben sordum aktarada mindivan kalmadı gelmez bidaha bize dedii,aynı içeriğe sahip başka bi macun artı çayını verdii,toplamda 35tl ediyomuş,,napıyim:59::59:onun üstündede nar ekşili form macunu yazıyooo,,bide burda başka aktar yoookk napcam:25::25:

Geçmiş sayfalarda başka markaların aynı etkiyi yapmayacağı üzerinde konuşulmuştu.
İnternetten sipariş verseniz nasıl olur ?

Geçmiş sayfalarda başka markaların aynı etkiyi yapmayacağı üzerinde konuşulmuştu.
İnternetten sipariş verseniz nasıl olur ?

yok canım sağol düşünmüyorum artık :21::21:kilo sorunum kalmadı gibii,sağlıklı beslenerek gitti kilolarım bundan sonrada öyle olucak,kalan 2 kilomda gitse bii:27:neysee ucna geldikçe zorluyo meret,,neysee darısı kiloluların başına inşallah....sende 59 olmuşsun ne güzel,,bende bu sabah 59.5i gördüm tartıdaa...daha cumaya 2gün var ve büyük tartı günüm cuma benimdee,,2haftadır kilomu aynı görmekten sıkılmıştım iyi oldu buu:32::32:

bende zayıflamak isityorum onca yöntem denedim ama olmuo ya diyolarki spor yapen azından yürü ama vaktim yok hiç zamanım omuyo. bunu denesem olur mu bana bi fikir verin

bendede ishal durumu oldu 2 gün ama macundan mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum.öyle mükemmel bişey değil ama biraz olsun iştahı kapattığı doğru ve bnm gibi hiç su içmeyen birine bile su içirtti.

bende zayıflamak isityorum onca yöntem denedim ama olmuo ya diyolarki spor yapen azından yürü ama vaktim yok hiç zamanım omuyo. bunu denesem olur mu bana bi fikir verin

canlarım size tavsiyem,,kk'da her kiloya uygun diyet grupları var,,acayip motive edip kilo verdiriyo sizde katılın kilolarınızdan kurtulun başka bişey demiyorum,,ben diyet grubu sayesinde 20 kilo verdim,nasıl hakkını öderim bilemem..acayip bi duyguu..ve halada kopamıyorum,,koruma dönemimdede orda olucam arkadaşlarımı çok seviyorum:16::16::16:bana nasıl bukadar kilo verdin diye soran herkeze burayı şiddetle öneriyorum neden olmasın sizde deneyin...:34:

ya valla bu konuyu acan arkadas Allah razı olsun senden .... valla gıttım bayramda aldım ve annemle kulanmaya basladık ınan super bısı bu. zaten dısarı cıkamama sorunum vardı ve ona baglı sıslıklerım vardı sımdı karnım dumduz annem bıle sasırdı annem bıle toparlandı mıde kısmı fılan ve hıc canımız yeemek ıstemıyor. yerken azcık mıdem bulanıyor o nar eksısıs cok yogun oldugundan ama harıka bısı tavsıye ederım bende ve tesekkur ederım:16:

selaaam kızlar ben de kafaya koydum alcam da burdaki aktarda bulamadım başka marka da almak istemiyorum..birkaç yere daha bakıcam.size tavsiyem alırken son kullanma tarihlerini inceleyin,bazen ürünler raflarda beklerken tarihleri geçebiliyor,satıcı da müşterilere kakalıyor malesef..dürüst satıcı bulmak zor anacım:20:

yorumları okudum bende çok merak ettim şimdi çıkıp almayı düşünüyorum . kullananlar yorumlarınızı bekliyorum

umarım almıssındır harıka bır urun 2cı kavanozumu aldım gecen gun ve cok cok memnunumm. ya 3 aylık gıbı gezıyordum ortada sımdı dumduz bır karnım ve sıskınlıklerım bıle yok oldu oyle rahatım kı ... normalde wc ye 1 hafta gıtmesem banamısın demezdım sımdı gun de 3 kere cok ıyı bırsey hem yan etkısıde yok

umarım almıssındır harıka bır urun 2cı kavanozumu aldım gecen gun ve cok cok memnunumm. ya 3 aylık gıbı gezıyordum ortada sımdı dumduz bır karnım ve sıskınlıklerım bıle yok oldu oyle rahatım kı ... normalde wc ye 1 hafta gıtmesem banamısın demezdım sımdı gun de 3 kere cok ıyı bırsey hem yan etkısıde yok

Görünüşte bir incelme yapıyor mu acaba? =)

evet yapıyor ve bayramdan berı ıcıyorum dar badılerımı bıle rahatlıkla gıyıyorum .karnım 3 aylık gıbıydı bak abartmıyorum sımdı gayet duz

Tebrık ederım canım ep oyle devam eder umarım.
Benım gorunusten kastım alt bolum aslında basenler? bacaklar? buralarda bır ıncelme oldu mu?
Eger olduysa bende gıdıp alacagımda.

Tebrık ederım canım ep oyle devam eder umarım.
Benım gorunusten kastım alt bolum aslında basenler? bacaklar? buralarda bır ıncelme oldu mu?
Eger olduysa bende gıdıp alacagımda.

ıns...
benımde basenlerım var hanı oyle cok cok gtmedı ama bacaklarımın ınceldıgını hısedıyorum ayrıca dıyette yapıyorum 4 gundur yınede fark ettı cunkı gorenler fark edıyor. ya denemekten bısı cıkmaz bunyeden bunyeye fark eder sonucta ama zararlı cıkmassın

bende alıyordum bu macunu hemde aynısını bulmuştum beşibiryerde de almıştım ogün çok pişmanım ya ilk fırsatta gittiğim de alacağım

ıns...
benımde basenlerım var hanı oyle cok cok gtmedı ama bacaklarımın ınceldıgını hısedıyorum ayrıca dıyette yapıyorum 4 gundur yınede fark ettı cunkı gorenler fark edıyor. ya denemekten bısı cıkmaz bunyeden bunyeye fark eder sonucta ama zararlı cıkmassın

Cok sevındım bunu duyduguma.Bende uzun suredır dıyetteyım.Bellı bır programım yok ama az yıyorum,sureklı yesıl cay tuketıyorum vs.Bacaklar ıncelınce alt bolum o kadar cok goze batmaz dıye dusunuyorum ama bakalım.Zararı olmaz umarım bende alıp baslayayım bır an once.Fıyatı ne kadar bu arada?

Cok sevındım bunu duyduguma.Bende uzun suredır dıyetteyım.Bellı bır programım yok ama az yıyorum,sureklı yesıl cay tuketıyorum vs.Bacaklar ıncelınce alt bolum o kadar cok goze batmaz dıye dusunuyorum ama bakalım.Zararı olmaz umarım bende alıp baslayayım bır an once.Fıyatı ne kadar bu arada?

10 tl fiyatı benim sorduğum macun aynı marka yı sordum

Back