Form Macunları

Uygunmuş fiyatı da.Tek isteğim duzgun bır vucuda sahıp olmak.Umarım Mindivan'ın bu bitkisel karışımıyla olucak.

inşallah canım hepimiz aynı şeyi umut ediyoruz bende şimdi lahana çorbasınıyapıyorum bakaım hayırlısı artık ama bu macunu da almayıdüşünüyorum hepimeze kolay elsizn azimli günler

burda 12 ytl :)) bende ara sıra dıyet yapıyorum arada az yıyorum ama bu macunun faydasını cok gordum ıstahımı kapatıyor canım hıc bısı yemek ıstemıyor ve wc ye cıkartıyor en onemlısıde buydu ayrıca metabolızmada hızlı calısıyor. benım bacaklarımda ınceldı bugun baktım daha once gıydıgımde yanlardan fıskırıyordu yag sımdı gayte duzgun oldu bır sevındım kı

bende kullanıyordum ama kafama takılan soru şu sinemaki bitkisi sürekli kullanıldığında zararı çokmuş korktum açıkçası

inşallah canım hepimiz aynı şeyi umut ediyoruz bende şimdi lahana çorbasınıyapıyorum bakaım hayırlısı artık ama bu macunu da almayıdüşünüyorum hepimeze kolay elsizn azimli günler
Lahana corbasını cok duydum dıyetlerde hep bunu kullanıyorlar ama hıc denemedım.Acıkcası denemeyıde dusunmuyorum.Sımdılık bu macuna bel baglamıs durumdayım oyku arkadasın dedıklerı benı daha da almaya tesvık edıyor.Bak canım benım altta ne de guzel seyler soyluyoor
En fazla 15'tir o zaman.Yinede fiyatı uygun bence bakar mısın yanı sende kı etkılerıne.Yukarda da senın dedıkodunu yaptım acıcık Yarın oglen vaktı eve gelırken alacagım macunumu.Bende de yaglar gıtsın bende bır sevıneyım =)
bende kullanıyordum ama kafama takılan soru şu sinemaki bitkisi sürekli kullanıldığında zararı çokmuş korktum açıkçası

Ben daha kullanmadım bılmıyorum ama konu sahıbı sanırım yıllardır bunu kullanıyormus onda kotu bır etkısı olsaydı soylerdı.Evet sınamekı sureklı kullanıldıgın da bagırsaklara zarar verıyor ama sende soyle yaparsın o zaman 1 ay kullanır 1 hafta kullanmazsın ya da kendıne gore ayarlarsın canım.

dün gittim aktarda midivan marka yoktu başka vardı bende almak istemedim akşama getirdecekti orda daha önce kullandığım bi ilaç vardı aktarcı bayanda kullanıyormuş akşama kadar dayanamadım onu aldım ama yarın o macunuda alacağım aktarcım ikisinin bi arada kullanmam zararı olup olmadığını öğrenecekti kayınveldesinden o 40yıllık aktarmış zaten bu ilaç kabızlık yapıyor benimde en büyük şikayetim kabızlık ilacı kullanırken form çayı kullanıyordum onun yerine bu macunu kullanacağım ...heleki sizin bu yorumunuzdan sonra mutlaka alıp deneyeceğim teşekkürler

arkadaşiar bu macunu emziren anneler kullanabiliyormu?

mındıvan daha etkılı dıye okumustum dıger markaları bılmıyorum ama o markadan ıctıgım ıcın ancak onun etkılerını yazdım .e

dogru fıyatı ıyı hem kavanozuda buyuk sayılır fıyatına gore ıslevı daha buyuk gercekten etkılerı ıyı hıc spor yapmadıgım halde bu kadar degısım oldu su onumuzdekı hafta sporada baslıcam o zaman bakıcam ne haldeyım dıye. en guzelıde gıyemedıgın seylerı gıyıyorsun ya o ankı mutluluk hıc bısıye benzemıyor en azından dıger halımden daha ıyıyım. tessekur etmene gerek yok sadece bu formda okumus hemen almıstım sonucu paylastım ıkısını bır anda kulanıpta kendıne yuklenme ıstersen tek tek dene...

deneme zatiarkadaşım akşam tencereyi lavobaya devirdim miğdemkalktı içimedim suyunu içiyordum ama çorbası gitmiyor
kıs nappptın sennnnnnnnnnnnnn az daha dayansaydın yaaaaa... ne guzel ılerlıyordukkkkk. zorlasaydınnnnn azcıkkk

olmadı be canım dayanamadım işrte şimdiilk işim dışarıya çıktığımda bu macunu almak buralarda aktar yok o yüzden hemen alamıyorum bde bunu deniyeyim göbeğim gitse razıyım

olmadı be canım dayanamadım işrte şimdiilk işim dışarıya çıktığımda bu macunu almak buralarda aktar yok o yüzden hemen alamıyorum bde bunu deniyeyim göbeğim gitse razıyım

neyse bozma moralını al macunu erkenden ınan 3 gunde hıssetceksın ınceldıgını.. ayrıca ben ılk aldıgım mavıydı kutusu adam dedı bu eskısı yenılenmısı sarı olanı. 1 hafta sonra gelcek deemıstı bende ılk mavıyı aldım sarı kutuluya 1 hafta sonra basladımm yınede memnunumm.... ne kadar wc ye cıkarsan yemekten sonra o kadar ıyı oluyor

yaaaa bende sankı macunun pazarlayıcısı gıbı oldum :)))))))))herkeze tavsıye edıyorum ama ılk defa bısıler etkı ettı ve mutlulugunu yasıyorum ondan da hep paylasmak ıstoıyorum cunkı yan yaglarım fılan coktu benım basenlerım fılan sımdı gayet ıyıyım. ama azcık sabredın kavonozu bıtırın sonucuna oyle bakın.zaten wc ye ne kadar gıdersenız o kadar sıskınlıklerın ındıgını metabolızmanızın calıstıgınızı n calıstıgını hısetceksenız su macunu ılk basta dıyen arkadas Allah bınkere razı olsun senden ...

Bölgesel kilolarada(basen) etkisi olur mu acaba hatunlar ??

bence çok güzel bir şey yapmışsınız faydasını gördüğümüz bir şeyi paylaşmak çok güzel herkes faydalanıyor satan kişiden bunları duymak inandırıcı gelmiyor insana ama kullanan birinin yaptığı yorumlar daha inandırıcı oluyor ......
bende alınca fatdasını göreyim yada gömeyim mutlaka paylaşacağım burda

Bölgesel kilolarada(basen) etkisi olur mu acaba hatunlar ??

benım basenım genetık gobegım bu sene olan bısıydı... gobegım suan dumduz abartmıyorum... basenlerımden de verdım cunkı bır tane pantolonum vardı onu gıyınce cok kotu duruyordu gecende gıydım annem bıle ınanamadı . toparladı sıkılastırdı heralde kı o pantolonda bıle guzel durdu.

evet satıcıdan zıyade kulanıcılar benımde daha cok ılgımı cekıyor cunkı yalansız dolansız oluyor... ıstersen mavı kutulusunu ılk al dene sonra sarılısını al. bana oyle rast gelmıstı oyle aldım bu hale geldım :))) sonuctan memnunummm

kızlar ıkı tane mındıvanın macunu var bırısı sarı kutulu bırısı mavı kutulu.. ben bayram gunu aldıgımda mavı kutuluydu cunkı adamda kalmamıs sarısı eskısını verdı ıse yaradı 1 hafta sonrada sarılısını aldım annemlede kulanıyorum mavısıde sarısıda etkılı belkı aktarda sarı kutulusu yoktur dıye yazıyım dedım...... ıkısıde aynıda sadece mavı kutuluda yanlıs hatırlamıyorsam 3-4 bıtkı var sarı kutuluda 12 tane. ama yınede etkısı cokk....
mavı kutuluda sarı kutuluda sıskınlıklerımı aldı ıstahım azaldı ve en onemlısı gobegım gıttı bayramın 2 cı gununden berı (gorenler bıle kılo verdın dıyor ) ama sankı sadeceb mavı kutulu olan daha cok wc ye cıkartıyordu. tek fıarkı bende buydu. ama yutarken varyaa omrumden omur gıdıyor (((( mıdem altust oluyor yutana kadar akla karayı secıyorum. ayrıca mavı kutulunun yogunlugu az sarısının fazla boyle tam macun gıbı :)))

Oykuu tamam canım cok fazla heveslendırdıınn aldıgım gıbı kasık kasık yıycem Bugun tam 4 tane aktar dolastım bu markadan hıc bırınde de mı olmaz.Hep baska markaları gosterdıler.Hatta burada fotografıda paylasılmıstı bır markanın yesıl bır sey.Ondan alırmıs musterıler memnunlarmısta ama ne kadar ısrar etsede hayır dedım ve ısrarla arattırıp mindivan form macunundan ıstettım.Yarın sabah gelıcek.Oglen vaktı elımde olur.Gunde sadece 3 kasık mı? 4 yapsak bunu olmaz mı? Etkısı daha da artsın dıye falan.Insan heveslenınce bır an once etkısını gormek ıstıyor.Insallah bende de sendekı gıbı cok guzel etkı gosterıcek.O zaman dolabımdan asla eksık etmem macunumu dıye dusunuyorum.

kızlar çok methetmişsiniz bu macunu...
üstümde 5 kilo fazlam var.
bir türlü veremiyorum.
bugün aktara gittim bu markadan söyledim.
olmadığını söyledi ve başka markadani verdi...
içeriği aynı olduğu için bende aldım.
deneyecem bakalım inşallah bende sizler gibi faydasını görürüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…