- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
- 118
- Konu Sahibi atessizprenses
-
Oykuu tamam canım cok fazla heveslendırdıınn aldıgım gıbı kasık kasık yıycemBugun tam 4 tane aktar dolastım bu markadan hıc bırınde de mı olmaz.Hep baska markaları gosterdıler.Hatta burada fotografıda paylasılmıstı bır markanın yesıl bır sey.Ondan alırmıs musterıler memnunlarmısta ama ne kadar ısrar etsede hayır dedım ve ısrarla arattırıp mindivan form macunundan ıstettım.Yarın sabah gelıcek.Oglen vaktı elımde olur.Gunde sadece 3 kasık mı? 4 yapsak bunu olmaz mı? Etkısı daha da artsın dıye falan.Insan heveslenınce bır an once etkısını gormek ıstıyor.Insallah bende de sendekı gıbı cok guzel etkı gosterıcek.O zaman dolabımdan asla eksık etmem macunumu dıye dusunuyorum.
bugüneşimevde dışarıya çıkarsak mutlaka alacağım bende2 civerdiğini den alaırım baştaki yazılarda da onuövüyorlardı etki olarakta
ıkısınınde etkısı aynı fark yok hem ıkıncıde 12 tane bıtkı var dıgerınde 3-4 tane ben ıkısındende memnun kaldım sadece tat olarak off offf yutamıyorumm resmen ıskencee oluyor bana..
Ben de ilk yutarken çok zorlanıyordum.
Ama sonradan kalmadı o etkisi.
Beyinde çözdüm sanırım hayır o güzel bir şey yararlı diye inandırdım kendimi içtim.
Bir sorun olmadı öyle olunca da.
Arkasından da bol ılık su içiyorum ohh ..
İnişallah bir kaç güne tekrar başlayacağım 20 günüm var 2-3 kilo daha vermem gerekiyor.
:))))))))))) kıs kasık kasık yeme sabah ogle aksam 1 er kere ye ustunde zaten yazıyor :) fazlası belkı yan etkı yada zarar fılan eder ınan vıcdan azabı cekerım.o kadar met ettım de kıza ne oldu dıye. mavı kutulusunu mu aldın sarı kutulusu mu :) gercı ıkısıde aynı ama ne bılım ben mavıyı daha cok sevdım bogazımdaan kolay gecıyor sarısını yutmakta zorlanıyorum af edersın 3-4 kere oguruyorum yutarken belkı sen tadını seversın :)
ılk ıctıgım ortada kadın resmı olan ıkıncı basladıgım dıger acık sarı olan :) ıslevlerı aynı ama yınede gorun ıstedım aktarlarda ıkı cesıt satılıyor da :)
maşallah seniyi kg vermişssin neleryaptın özel bişey varmı yaptığın macuna ne zaman başladın
sağolcanım bu iştahıkesiyormu nasıl bir etki etti sende gaza gelelim dimiama bende göbek sorunu dahafazla kaçlçadavar tabi ama of bi kurtulsak 2gündür yemeğe başladım ya
Cok garıp bır sey bu canım ya.Aldım bugun hatta 10 dk kadar oncede yemek ıcın kapagı acmamla sok oldum.Hele kı bu nedır boyle dıye karıstırırken.Bır an yeme zorlugu cektım ama sonra bırden butun kasıgı yedım ardından da su ıctım.Ama benım aldıgım ılk yukledıgın fotograftakınden.Zaten yoktu adam benım ısrarımla getırttı.Evet ıcınde 5 bıtkı bırde nar eksısı var o kaa.Ama bu da ıse yarar eralde.Ama sankı etkı etmeye basladı karnım bır tuhaf olmaya basladı.
kızlar amma çok övmüşsünz macunu. ben ankaradayım. bikaç eczaneye sordum yok hatta biri dedi ki o macun hala var mı yaaaa dedi bööle laubali bi şekildeankarada olup da bulan varsa bana söölesin noolur. bekliorum cevabınızı:)
ayy cnm eczane mi yazmışım... aktar diicektim. bende kredi kartı yok bi yer buldum kapıda ödeme yapılıomuş olmazsa ordan alırım ama pek de güvenemiorum internete. ankarada olan ve bulan vrsa bana söölesin ben gidip kendi ellerimle alayım içim daha rahat eder...
yok cnm ben keçiörendeym burda yok. meşrutiyetteki lokman hekime gitim yok. offff. valla haftasonu binecem otobüse aktar aktar dolaşacam yani. ufffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?