- Konu Sahibi atessizprenses
-
Yeşim hanım iyi geceler, macun kullanmışsınız bilgi verir misiniz acaba?bende ikinci kutuya basliyorum ilk kutiyi pek duzenli kullamadim oyuzden kilomda bi fark olmadi
bende mindivan form tozunu kullandım bağırsaklarım için çünkü 4 5 gündür tuvalete gidemiyordum. tuvalete çıkartıyo hatta bir günde 2ve3 defa gittiğim bile oldu ama sonrasında 4,5gün yine kabızlık çekiyorum herlde bağırsaklarımı tembelleştirmiş oldum. evet sinameki içinde olduğundan bir karın ağrısıyla tuvalete gidiyorsun genellikle ishal şeklinde oluyorYeşim hanım iyi geceler, macun kullanmışsınız bilgi verir misiniz acaba?
Karın ağrısı oluyor mu. İshal yapıyor mu
Teşekkür ederim. 2 haftadır kullanıyorum, kilom fazla değil, metabolizma hızımı bi tık arttırsın ve sindirim sistemimi düzenlesin diye deniyorum. Özellikle gece yatmadan önce bi kaşık alıp uyuyorum, etkili oluyor.bende mindivan form tozunu kullandım bağırsaklarım için çünkü 4 5 gündür tuvalete gidemiyordum. tuvalete çıkartıyo hatta bir günde 2ve3 defa gittiğim bile oldu ama sonrasında 4,5gün yine kabızlık çekiyorum herlde bağırsaklarımı tembelleştirmiş oldum. evet sinameki içinde olduğundan bir karın ağrısıyla tuvalete gidiyorsun genellikle ishal şeklinde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?