- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
mavis tesekkur ederim cevabın için bende sigara yok alkolda sarap falan içiyorum arada yemekte falan ama onuda artık içiycem eşime de yasakladım 3 qy boyunca zaten kışın başından beri her hafta pırasa karnıbahar ıspanak brokoli kreviz tüketiyoruz sağlıklı oldugu için bu şekilde devam ederiz heralde başka şey için olsa insan dikkat etmez heralde ama konu bebek olunca zararlı şeyleri artık hiç canım istemiyor bile bir tek tereddutüm kaldı benim doktorum elevit verdi 3 ay once baslamak için folik asite gerek yok dedi ama okuduklarımdan etkileniyorum bazıları hayır folik asit kullanman lazım demiş forumda bazılarıda elevit yeterli doktorun dediğini esas almak en iyisi ama kurt düşüyo insanın içe yinede
sen ne kullandın hamlelilten önce?
merhaba arkadaşlar bende 3 aydır folik asit kullanıyorum.hapım bitmek üzere doktorumu aradım 1-2 ay ara ver hamile kalırsan gene başla dedi.ama ben kararsın kaldım çünkü başka bir dr.arkadaşıma hiç ara verme devam et demiş çünkü bu vitamin vücutta depolanmıyor demiş almaya devam et fln.ben ne yapmalıyım kararsızım
Bende folic plus aldım günde 1 tane içiyorum henüz hamile değilim .Hamile olunca ödeniyormuş ben parayla aldım.
merhaba kızlar,
ben yaklaşık 10 gündür folik asit içiyorum. 6-7 gündür de mide bulantım var bi de ara ara göğüslerime böle keskin bir ağrı giriyor geçiyor. ya yan etkileridir diye düşünüyorum. ama bu kadar da bulantı yapar mı yaaa? yardııııııııııııııım edin. bu arada yaklaşık olarak 12-13 haziranda regl olmam gerekiyor. ümitlenmek istemiyorum ama şüpheleniyorum da.
hepinize iyi geceler
merhaba kızlar,
ben yaklaşık 10 gündür folik asit içiyorum. 6-7 gündür de mide bulantım var bi de ara ara göğüslerime böle keskin bir ağrı giriyor geçiyor. ya yan etkileridir diye düşünüyorum. ama bu kadar da bulantı yapar mı yaaa? yardııııııııııııııım edin. bu arada yaklaşık olarak 12-13 haziranda regl olmam gerekiyor. ümitlenmek istemiyorum ama şüpheleniyorum da.
hepinize iyi geceler
folbiol ün hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir özelliği de var mı arkadaşlar. ben 8 aylık evliyim pko luyum bebek yok, ilk evlendiğimde doktora gittim. folbiol kullanmamı önerdi. 1 kutu bitirdim ara verdim yeniden başladım. sizce bir faydası olurmu hamilelik için????
ben de folikplus'ı 4 aydır kullanıyorum, içimde folik ağacı çıkıcak nerdeyse ama bebiş yok
arkadaşlar meraba, yazdıklarınızı okudum ve anladığım kadarıyla bu folik asiti doktor hepinize vermiş. ben de çocuk düşünüyorum ama şu anda doktora gitmek istemiyorum.. kendi kafama göre alsam folik asit başlasam kullanmaya -nasılsa yan etkisi yokmuş- çok mu saçma bi iş yapmış olurum?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?