Folik asit kullananlar buraya

kalene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
31
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
Folik asit olarak doktornuz size ne verdi herkese farklı veriyorlarmış hangisi en iyisi ?

Merhaba
FOLİC PLUS 90 tablet var içinde.Ama bana doktor yazmadı hemen hamile kalmayacağımı düşündüğü için sanırım..Ben kendim aldım.

banada doktor folibol dıye bır ılac verdı ama zaten vıtamın ılacıya fark etmez heralde

folbiol yada folic plus ikiside eş değerde sadece floic plus günde 3 tane folbiol günde 1 tane folbiol kullanımı daha kolay

ben de folbiol kullandım.

Bende folic plus aldım günde 1 tane içiyorum henüz hamile değilim .Hamile olunca ödeniyormuş ben parayla aldım.

Ben de hamile değilim ama doktor folbiol yazdı.1 ay onu kullandım. Şimdi de folik plus aldım. Bu kutu da bitince hala hamile değilsem folbiol almayı düşünüyorum. Hatta hiç almamayı:))))

folibol mg çok yüksekti doktor elevit tavsiye etti.. parayla alıyorum gebe olmayanlara sgk ödemiyor

Ben FOLBİOL de kullandım FOLİC PLUS ta ikisinide kullanmış biri olarak bence folic plus daha iyi FOLBİOL bende kabızlık yapmıştıve bir kaç kişiden daha duymuştum aynı sıkıntıyı yaptığını ayrıca folic plus ı bana. dr. daha iyi diye yazmıştı.

Son düzenleme:
ben folik plus kullanıyorum 5 aydır 3 ay korunurken kullandım 2 aydırda belki bebek olur die kesin kullanın arkadaşlar folik plus daha ii diyorlar içinde + olarak D vitaminide var !!!

bende folic plus kullandım 3-4 ay bende gebe kalmak istediğim için aldım sonra kullanmadım 1-2 ay şimdi tekrar başladım kullanmaya tabi bebeğimiz olmasını istediğim için doktor yazdı banada genel kontrol için gitmiştim doktora gebelik öncesi alın başlayın dedi tabi sgk ödemediği için para ile aldım. folic de kabızlık yapıyor bu arada

Ben de folbiol alıyorum.Size sormak istediğim ilacı aç karna mı yoksa tokken mi alıyorsunuz? Bir de ben hep aynı saatte almıyorum.Sizce sakıncası olur mu?

Ben de folbiol alıyorum.Size sormak istediğim ilacı aç karna mı yoksa tokken mi alıyorsunuz? Bir de ben hep aynı saatte almıyorum.Sizce sakıncası olur mu?

benim de gebelik planım var,doktor folibol verdi günde 1 adet.Aç ya da tok farkeder mi dedim,etmez dedi.Sabah ya da akşam da farketmez dedi.Ben tok karnına alıyorum,boş mideye ilaç almayı oldum olası sevmem.Bir de genelde aynı zaman diliminde almay çalışıyorum ama eğer unutursam içmeyi ve bir gün akşam aldıysam ertesi gün öğle falan alıyorum en az 12 saat geçsin üzerinden diye.ama her gün aynı saatlerde almak daha mantıklı bence,günlük doz olur diye düşünüyorum.Bende herhangi bir yan etkisi olmadı şu ana kadar 20 nisandan beri kullanıyorum.

Ben de 10 Nisan'dan beri.Çok istiyorum bir bebeğimin olmasını.Umarım hepimiz iyi haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…