Folik asit kullananlar buraya

Aman dikkat 2. hamileliğimde doktor gebelikten 3 ay önce başlayalım dedi başladık bi 4 ay da bebiş gelmedi devam ettim etti mi 7ay gebelik öncesi 7-8 kilo aldım çok kötü oldu çok fazla iştah açtı bende. Folik kullanırken yediğinize içtiğinize dikkat edin. ben boş bulundum yedikçe yedim:)

Kullanmaya devam et fakat 3 günde 1 al. Bende 8 ay kullanınca doktor 3 günde 1 yeterli dedi

Elevit kardeşimde kaşıntı ve alerji yaptı.

Bazı kişilere bu olabiliyor Kaşıntılar varsa dikkat edin

peki kızlar aranızda doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalan var mı?

ben daha yeni bıraktım, daha ilk ayı. bırakır bırakmaz da folik asite başladım. midem çok fena belli olmuyo ki belli aralıklarla bulanıyor işte. bilemiyorum. beklemek çok zor.vücudumda değişiklik hissediyorum. yanılgı mıdır bilemiyorum.

sevgiler kıslarrr

selam kızlar bende 10 gündür falan folic plus kullanıyorum günde 1 kez alıyorum ama 3 kez alanlar varmış çok değil mi ya doktor söylemeden aldım

merhaba. bazı folik asitler günde 1 kez bazıları günde 3 kez alınıyor. prospektüsünde yazar. cam şişede olanlar 3 kere alınıyo arkadaşım onu kullandı. ben doğum kontrol hapı gibi minik olan folidoce kullnıyorum günde 1 kez alıyorum tok karnına.

peki size kilo aldırdı mı bu kadar uzun süre kullanınca..bazı arkadaşlar kilo aldık yazmışlar da..aslında foliğin böyle bir özelliği yok diye bliyorum ama...

Bende solgar folik asit kullanıyorum. Doktora gitmedim henüz,eczaneden alıverdim.

2 aydır folbiol alıyorum günde 1 tane.aman yarabbim 5 kilo aldım göbeğim cikti şiştim resmen suan içmiyorum bıkac gündür ama arada alıcım yine..

bir yildir gunde bir tane iciyorum kilo da almadim hamile kaldim gecen yil temmuzda bebegimi kaybettim ve halende ictim birakmadim taki hamile kalana kadar aynen devam

arkdaşlar bennde yumurtalık tembelliği oldgu icin yumurtalık takibi yaptırıyrdum forumlarda gezerken folik asit eksiklği kounsunu okudum ve aklıma takıldı bu vitaminin eksik oldgunu nasıl anladınz ben belirtilerine baktım belirtlrn bi coğu bende var.cok sinirliyimdir halsizlik sac dökülmesi gibi bir coğu bende var.şimdi bu eksiklğin bende olup olmadğını nasıl öğrencem hangi tahlili yaptırcam bilgisi olan varsa lütfen yardım bekliyrum.

Folbiol kullanıyorum günde 1 tane alınıyor.
Doktora danıştım test falan yapmadık ama faydası var zararı yok deniliyor.
Minimum 2 ay önce başlamak gerekiyormuş.
Biraz iştah açtı sanki ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ipin ucu kaçabilir

Folicca benimki kızlar mayıs ta gittim ben doktora temmuzda hamile kalmayı düşünüyorum günde bir tane alıyorum bende doktorum öyle söyledi

merhaba,

doktorum folibol vermişti ama hamileliğimin 16.haftasında bıraktırıp yerine demir ilacı ve multivitamin verdi. Bende iştah yapmamıştı.

50 kg ile hamile kaldım, şu an 22.haftadayım 53 kiloyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…