merhaba kızlar benimde size bir sorum olacak.bende 7 aydır günde 1 tane düzenli olarak folibol kullanıyorum.ve 2 aydır bebek denememiz var.sizce bende bırakmalımıyım yada başka folik asit mi kullanmalıyım.dr sordu ne kullanıyorsun diye sölediğimde birşey sölemedi bırak da demedi.sizce bunu sorsam mı.bende kararsız kaldım bene bir fikir verebilirmisiniz.
banada doktorum folidoce verdi onu kullanıyorum ilk kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim şuan 8 haftalık hamileyim ve hala içiyorum
Doktor bırak diyene kadar bırakma arkadaşım Devam[evet doktor bırak demeden bırakma..bana doktorum 11.haftada kesebiliriz artık dedi öyle bıraktık.
selam kızlar bende 10 gündür falan folic plus kullanıyorum günde 1 kez alıyorum ama 3 kez alanlar varmış çok değil mi ya doktor söylemeden aldım
Hayır hamile kalmayı kolaylaştırmıyor fakat hamıle kaldığında bebeğin sinir sistemi için çok gerekli. Bebek 3 ay içinde sinir sistemi oluşurken senin vücudundan folik asidi çekiyor bu da nöral tüp defekti denen ciddi engel oluşturan bir hastalığı engelliyor. Doktor vücudun hergün aldığın için bunu depoluyor ve fazlasını vücuttan idrarla atıyor dedi. Hatta ben 8 ay gibi kullandığım için 3 günde 1 iç dedi. Folbiol sadece 1,80 tl.
Bence hamile kalmak isteyen arkadaşlar en azından 2 günde bir 1 tane alın ki depolarınız dolmaya başalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?