Merhabalar,
Bugün doktora gittim hayatımda ilk kez ultrason ile karından ve kasıktan ve de vajinadan baktırdım neyseki herşeyim normalmiş çok şükür bakalım darısı smear test sonucuna (7 gün sürüyormuş) hamile kalmayı istediğimi söyleyince FOLIC PLUS verdi. Günde 3 kere aç ya da tok belirtmedi. (Ama eczacı aç alırsan yemeklerden önce daha makbul dedi kana daha çabuk kaynarmış. Ama eğer midende problem varsa ya da ilaca başlayınca sıkıntı yaşarsan da yemeklerden 2 saat sonra alırsın dedi. Yarın başlayacağım bakalım hayırlısı olsun. :) İlk kez hayatımda bebek için ufacık ta olsa bir hazırlığa başlamış olduk :) Formda yazdıklarınızı incelerken SGK kapsamadığı için indirimli alamadığınızı okudum. Ben çok az bir katılım payı verdim yani SGK ile almış oldum. Reçetede de gebe falan yazmıyor. Öyle bir detay paylaşmışsınız ya. Artık bilemiyorum eczacı kontrol etti de verdi kapsamasaydı fark ederdi herhalde. Bu tarz şeylerde heryerde uyugulama aynı olması lazım ama eczaneden eczaneye değişiyor ise baştan soralım bari boşuna para vermeyelim.Zaten kutu bitince tekrar reçeteye yazdırtmak için doktora mı gidilecek onu da bilmiyorum ama. Şimdi fiyatına baktım 8.66ymış. Çok birşey değil konuştuğumuza değmedi. Ben de sohbetlerde görünce çok pahalı birşey sandım. Bebişcanlar için herşey değer :) Bir de hemen hamile kalınacağı ne malum :) almaya başlıcaz bakalım. Sonra duruma göre ara verilip verilmeyeceği danışılır artık. :) Bugün doktorun bana dediği hamileliğin ilk 3 ayı da alınıyormuş. SEVGİLER HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN İNŞALLAH. HAYIRLI HABERLERİMİZİ DE PAYLAŞALIM.