ben de hiç öyle olmadı ama ben folbiol kullandım gayet memnunum
ben de bir ara folıcplus kullandım eczacı bu daha iyi demiş.ama doktorun yanında çalışan arkadaşım folbiol daha iyi dedi. Ama bendeki folıcplusların mg ı düşüktü günde üç tane atıyodum. Seninki de mi öyle?
Yok ben de senin gibi tok karnına alıyorum
yok ben de öyle olmamıştıama içinde vitaminler var ya belki iştahını açmıştır:44:
Yandik desnee bebis istioz die allahim :-D
bebeğe giden her yol mübahtır
bende kullanmıstım cok kısa sure sonra hemen bıraktım bende kusma da yaptı uyku hali yaptı şimdi doktor farklı bir ılac verdi sukur günde tek kullanımlık hıcbırseyde yapmadı 2 gundur onu kullanıyorum hamile değilim hazırlık için :)
bende hazırlık ıcın kullanıyourm bılmıom kı cnm anlamadım gıttı ya hamıleyım suan yada bu ılaclar yapıo mıde bulantımı ama bel agrısı kasık agrısı halsızlık var ama hayrlısı
aynı belirtiler var bende de canım bidiğin gece yanıyorum ama ayaklarım buz kütlesi gibi bel ağrısı baş ağrısıda cabası ilac da bunları katladı bende kontrole giderken anlattım durumu doktor değiştirdi ilacı o kadar garipki belirtiler bir diyorum kuruntu yapıyorum daha yenı çalışıyoruz bir diyorum allah allah ben böyle olmazdım hakkımızda hayırlısı ya inşallah gelir bebeklerimiz
bat ne zamandı senin cnm?
30 u adet gunum yumurtlama takıbı yaptım bısey anlamadım:) daha yumurtlama gunumu ogrenemdım cunku adetım duzensızdı hep bundan sonra gorucm ama uc aydır adet traıhım 28 veya 30 cnm beklıyorum bakalım ya
adetin biter bitmez yapmaya basla canım takibini eğer ilk bilmiyorsan en kolay oyle saymana gerek yok belki erken yumurtluyorsun bende bilmiyordum takiple öğrendim.yinede sıkma canını olmadı diye herkez yumurta takibi yapamıyor sonucta ama bak cok da hamile olan var :) olumlu düşün
aynen öyle 7gun koyu oldu bıanda kayboldu allahrtan o gecede bseyler oldu he:)
hahahaha :) tamam işte olmuş çalışmışsın sonrada aksatma gün aşırı :))) hedefe giden her yol mübah yapıcak bişsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?