• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deneyimli anneler yardim 6 aylik bebegim atesli

Allah askina boyle bir sey mumkun mu bn cocugum icin canimi veririm ! Biraz mantikli konusun cocugum 40 derece atesle yarm satlik yolda havale de gecirebilirdi iyikide saglik ocagina gdp fitil koymusum. Bilip bilmeden yorum yapmak icin yorum yapmayn lutfen.
Nasıl oldu bebiş şimdi

Allah askina boyle bir sey mumkun mu bn cocugum icin canimi veririm ! Biraz mantikli konusun cocugum 40 derece atesle yarm satlik yolda havale de gecirebilirdi iyikide saglik ocagina gdp fitil koymusum. Bilip bilmeden yorum yapmak icin yorum yapmayn lutfen.
Şuan bebeğinizin son durumu nedir?
Ateşi düşürebildiniz mi?
Benim bebeğimde de iki gündür ateş var, sadece şurupla düşüyor o da 38 e kadar.
İdrar tahlili yapıldı, 2 ayrı doktor gördü ama her şeyi temiz, enfeksiyon yok.
Ben de ne yapacağımı şaşırdım, su kuşu oldu yavrum, banyodan çıkarmıyorum, çıplak gezdiriyorum.
6.hastalık diye bir şey varmış, belki o olabilir dendi.

Şuan bebeğinizin son durumu nedir?
Ateşi düşürebildiniz mi?
Benim bebeğimde de iki gündür ateş var, sadece şurupla düşüyor o da 38 e kadar.
İdrar tahlili yapıldı, 2 ayrı doktor gördü ama her şeyi temiz, enfeksiyon yok.
Ben de ne yapacağımı şaşırdım, su kuşu oldu yavrum, banyodan çıkarmıyorum, çıplak gezdiriyorum.
6.hastalık diye bir şey varmış, belki o olabilir dendi.
Suan atesi yok 36.4 falan normaliz. 6. Hastaligi hic duymadm sizin bebegnz kac aylik

Dun oglen sonu acile gittik fitil koyup dus yaptirdilar kan ve idrar verdik bebegime idrar yolu enfeksiyonu teshisini koydular :KK43: doktorum igneyi tavsiye etmedigi icin 3 gunluk yatis verdi suan hastanedeyz
Bana kiziyorsun ama atesi cikan bebege calpol vermek bir marifet degil onemli olan atesini iyi takip edip durum ciddiye binmeden aile hekimine degil hastaneye cocuk doktoruna goturmek atesi 40 adayanmis siz hala buraya konu aciyorsunuz.sizin cocugunuz ayin 11 inden beri ciddi manada atesliymis ayin 12 sinde ogleden sonra goturdunuz saatler sonra bi gun cok degil belki ama bi anlik hersey olabilirdi.yuksek atesten sagirlik olur havale olur cunku daha cok kucuk.gecmis olsun kizma bebek cocuk soz konusu olunca kiziveriyorum.ben tabiki mukemmel anne degilim kusurlarim hatalarim vardir.

Suan atesi yok 36.4 falan normaliz. 6. Hastaligi hic duymadm sizin bebegnz kac aylik
Maşallah, bununla geçmiş olsun.
Bebeğiniz bir daha hastalık yüzü görmesin inşallah.
10 aylık tam.
Ben de ilk defa doktordan duydum dün.
Ateş, halsizlikle seyreder bazen de döküntüler olabilirmiş.
Tedavisi yokmuş, çocuk kendiliğinden atlatırmış.
Anlatınca ve araştırınca olabileceğini düşündüm çünkü sizin bebeğiniz gibi ateş dışında kusma, ishal, ağrı vs hiçbir şey yok.

Maşallah, bununla geçmiş olsun.
Bebeğiniz bir daha hastalık yüzü görmesin inşallah.
10 aylık tam.
Ben de ilk defa doktordan duydum dün.
Ateş, halsizlikle seyreder bazen de döküntüler olabilirmiş.
Tedavisi yokmuş, çocuk kendiliğinden atlatırmış.
Anlatınca ve araştırınca olabileceğini düşündüm çünkü sizin bebeğiniz gibi ateş dışında kusma, ishal, ağrı vs hiçbir şey yok.
Aynen bizim de atesten baska belirtisi yokgibiydi 2 hafta once pisik olmustu kremlerle gecirmistm ama interntten arastrdgma gore pisik de enfeksiyonun belirtsiyms. O zmn primann 3 nosuna yeni gecmstk ondandr diyp bezimi degstrmstm.

Back