• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus & Opstravent karşılaştırma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım esin düzenli kullansa 3 ay iyi olur. Mesela proxed yanında başka vitamin de kullansa artma olabilir. Bizim ki 100.000 diye şuan 3 milyon. Bir aydır varikosel ameliyatı oldu. Bunların yanında sperm sayisini arttiran yiyecekler yedir eşine. Mesela haftada 2 kez balık tüketmeli. Çinko almalı. Ceviz bunları düzenli olarak yemeli. Sigara kullanmamalı. İnşallah bir an önce düzelir sonuclariniz. . Allahtan ümidinizi kesmeyin Elbet bir gün dualarımız kabul olur..
Neler neler yediriyorum bir bilsen ama olmuyo yaaa bir türlü proxed ve emodexe geçimeyi düşünüyorum canım doktorumuz iğne demiş belki o da işe yarar Allahtan ümit kesilmez

İğneyle daha çabuk çoğalır. Bence hiç vakit kaybetmeyin. Umarım herşey gönlünüzce olur

Bu ay promen k ya geçtik. Takviye e vitamini veriyordum onu bıraktım vitaminin içinde var.
Bizde varikosel ameliyatı olcaz onu bekliyorum.
Canım inşallah düzelir. En iyi ilaç stresten uzak durmak. Allah gönlümüze göre versin amin

Biraz sabır etmek lazım. Sanki hiç olumsuz bişey yokmuş gibi hayatınızı yaşayın. Elbet bir gün olur

Kızlar eşimde sayı ve hız problemi var. Sayımız geçen ay 20 milyon/ml hız %17 (ileri hareketli %4, hareketli %13)

Doktor opstravent diye bir takviye verdi. Başta çok pahalı geldiği için alamadık. Sonra burada araştırdım genelde herkes Proxeed plus kullaniyor. Memnun kalan da baya var sanırım.

Tereddüte kaldım acaba onu mu alsak diye ama içeriklerini karşılaştırınca sanki opstravent daha fazla içeriğe sahip gibi geldi. Onda olmayan diğerinde var bazıları da ortak.

Bu ilaçları kullanmış olan yada farkı bilen var mı? Şu anda Opstraventi kullanıyor 1 kutu bitti 2.ye geçicez. 3 kutu sonunda tekrar değerlere baktiricaz. İnsaallah yanlış seçim yapmamışızdır.

Ekte içerik karşılaştırmalarını koyuyorum. Üstteki Opstravent alttaki Proxeed Plus.
Opstraventteki içerikler diğerinin yarısı görünüyor ama günde 2 tane alınıyor o. Miktarları ayni yani.

DUZENLEME:
Evet arkadaslar konuyu nisanda açmışım tam 3 ay olmuş ve ben hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. İnsaallah kimyasal vs gbi sorunlar yasamadan sağlıkla devam edebilirim. Ilaci kesinlikle kullanin derim. Biz 3 kutuyu bitirdik. İnsaallah sizlere de faydasi olur hepimze bu mutluluk nasip olsun insaallah :dua::dua::dua:
Eki Görüntüle 1981819

Öncelikle hayırlı olsun saglıkla alın bebegınızı kucagınıza
Sımdı ıkı urunu bayadır arastırıyorum
ıkısıde aynı vıtamınler hemen hemen aynı ıkısıde gunde ıkı adet alınıyor bu durumda alınan vıtamın degerıde aynı oluyor bu durumda proxeed plus ıkı kutu alınca bır aylık olmuyor 270 cıvarına gelıyor ıkı kutusu
Opstravent ıse 60 adet var ıcınde gunde ıkı adet yutunca oda bır aylık oluyor onunda fıyatı 170 cıvarında bu durumda
opstravent almak daha mantıklı ama onu da kullanan cok az kararsız kaldım sımdı

ıkısıde aynı vıtamınler hemen hemen aynı ıkısıde gunde ıkı adet alınıyor bu durumda alınan vıtamın degerıde aynı oluyor bu durumda proxeed plus ıkı kutu alınca bır aylık olmuyor 270 cıvarına gelıyor ıkı kutusu
Opstravent ıse 60 adet var ıcınde gunde ıkı adet yutunca oda bır aylık oluyor onunda fıyatı 170 cıvarında bu durumda
canım eşimde kullandı kısa bi süre başagrısı yaptı bıraktı. sonra ara ara içerek bitirdi düzensiz aldı. zatende değişen bişey olmadı tek kutuyla.
şimdiki kadın doğumcu eşime progeny m veri oda 270 civarı. morfolojiye iyi geliyormuş diye. hemde sayı artıyomuş. 90 tane var günde 2 defa dedi. şimdilik almadık kaan aydostan randevu aldık ona gidelim de bakarız artık.

Cok tesekkur ederim amin. Allah tum isteyenlere hayrlisiyla nasip etsin insaallah. Evet fiyata vurunca oyle oluyor. Bizim proxeed denememis hic olmadi direk opstraventle basladik ve 3 kutu kullandik. Acikcasi cok arastirdim tereddutte kaldim ama yine de doktorun verdigine guvendim onu aldim. Opstravette birkac farkli bitki daha var ama o mu etki etti bilmiyorum. Ben arastirirken de sadece 1 2 yerde adini bulabildim hic yorum yoktu adam akıllı. Icinize hangisi siniyorsa onu deneyin derim biraz da psikoloji de etkiliyor sanirim boyle seyleri. Allah hayrlisiyla en kisa zamanda nasip eder insaallah

Cok tesekkur ederim amin. Allah tum isteyenlere hayrlisiyla nasip etsin insaallah. Evet fiyata vurunca oyle oluyor. Bizim proxeed denememis hic olmadi direk opstraventle basladik ve 3 kutu kullandik. Acikcasi cok arastirdim tereddutte kaldim ama yine de doktorun verdigine guvendim onu aldim. Opstravette birkac farkli bitki daha var ama o mu etki etti bilmiyorum. Ben arastirirken de sadece 1 2 yerde adini bulabildim hic yorum yoktu adam akıllı. Icinize hangisi siniyorsa onu deneyin derim biraz da psikoloji de etkiliyor sanirim boyle seyleri. Allah hayrlisiyla en kisa zamanda nasip eder insaallah

Benım esımde varıkoselden amelıyat oldu amelıyatının 8. ayında ogluma hamıle kaldım sımdı 3 yasında ellerınızden oper ıkıncıyı dusunuyoruz acaba tekrar takvıye vıtamın mı kullansak dıye gıdıp gıdıp gelıyorum daha denemedık ama takvıye alsak mı kararsızım :D

Benım esımde varıkoselden amelıyat oldu amelıyatının 8. ayında ogluma hamıle kaldım sımdı 3 yasında ellerınızden oper ıkıncıyı dusunuyoruz acaba tekrar takvıye vıtamın mı kullansak dıye gıdıp gıdıp gelıyorum daha denemedık ama takvıye alsak mı kararsızım :KK70:
Ne guzel Allah bagislasin canm. Oncesnden bi sperm testiyle degerlernize bakn ister. Belkide gerek yoktur bosuna okdr zaman ve para kaybi yasamazsnz. Ama yine de zarari olacagni sanmiyorum. Ya da keciboynuzu propolis vs bitkisel takviyeleri de deneyebilirisiniz nasilsa stres yok bunda 2.cocuk :)

Ne guzel Allah bagislasin canm. Oncesnden bi sperm testiyle degerlernize bakn ister. Belkide gerek yoktur bosuna okdr zaman ve para kaybi yasamazsnz. Ama yine de zarari olacagni sanmiyorum. Ya da keciboynuzu propolis vs bitkisel takviyeleri de deneyebilirisiniz nasilsa stres yok bunda 2.cocuk :)

ıkıncı ama ne bıleyım stres yaptım ben sanırım esımde ne gerek var dıyor ama ben bugun evıcap fort 400 ıle folık asıt ıcırmeye basladım sonucta zararı yok aksıne faydası olur dıye dusunuyorum bende folık asıte basladım hakkımızda hayırlısı artık RABBİM herkesı hayırlı anne baba eylesın sonra hayırlı evlatlar nasıp etsın cumlemıze amin

Mrhba kızlar bizimde düşük cıktı doktor opstravent verdi bugün kullanmaya başladık insallah iyi haberler alırız. 1 ay sonra test yaptırsak mı yaptırmasak mı kararsız kaldım

Kızlar merhabalar bizde 3 aydır proxeed kullanıyoruz yanında da bi takım şeyler ama bize fayda etmiyor analdığım kadarıyla 3 aydır gebelik yok. sayı 59 milyondu ileri hareketli 7 morfolojide 3 tü kullanmaya başlamadan önce şimdi ne alemde bilmiyoruz.
Canım sonuç ne oldu

Back