Kızlar Lütfen bakar misiniz ?

Kuzum ben bugun 4+5 oldum ve goruldu kese eminim sende en gec 2 gune goreceksin keseni . Iyi seyler olacak insaAllah Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize ve tum isteyenlere

Kesinlikle canım bugün kan vercem bakalım değer kaç oldu inşallah artmıştır keseyi görürüz :dua:

Kizlar sanirim benim olayim tip tarihinde tek . Bugun hcg baktirmaya gittim aslinda bugun 750lerde olmasi gerekiyodu degerimin . Daha kan vermeden gel bi muayene edelim dedi doktorum . Mucize gibi ama keseyi gorduk rahimde . Dis gebelik teshisi tamamen yok oldu . Simdi Rabbimin izniyle kalp atislarini beklemek kaldi . Ben hala inanamiyorum . Hcg dusup de sonradan yukselip keseyi gorebilen kimse yok diye iyice umitsizlige kapilirkwn ilk umut ben oldum sanirim . Demek ki cikmadik candan umit kesilmezmis . Rabbim yuceligini mucizelerini gene gosterdi cok sukur . Sizlerle mutlulugumu paylasmak istedim . Ben hala şoktayim inanamiyorum sanirim dogurana kadar da inanamicam :-):-)

Masallah!

Kuzum 1247 çıktı çok şükür karından baktı zaten bu değerde gözükmez rahim içinde biraz erken kasmak istemiyorum seni dedi ama artışı çok beğendi doktor :)
Kiz benim sonucum neydi acaba ya cok merak ediyorum :-) cuma gunu 295ti pazartesiye kadar en fazla 750 civari bisey olur diye beklerken kese gorundu acaba diyorum aniden mi firladi . Cunku doktor 1500lere gelmeden rahimde 5000lere gelmeden de karinda gorulmez demisti . Bu arada cok cok cok sevindim senin icin insaAllah saglikli bi sekilde kucaklarimiza aliriz :-)

Kiz benim sonucum neydi acaba ya cok merak ediyorum :-) cuma gunu 295ti pazartesiye kadar en fazla 750 civari bisey olur diye beklerken kese gorundu acaba diyorum aniden mi firladi . Cunku doktor 1500lere gelmeden rahimde 5000lere gelmeden de karinda gorulmez demisti . Bu arada cok cok cok sevindim senin icin insaAllah saglikli bi sekilde kucaklarimiza aliriz :-)
bi dakka geçtiğimiz cuma 295 di ve bu pazartesi kan değerine bakmadan karından keseyi mi gördü?

Aman maşallah kuzum çok üzülmüştüm inan sen konu açınca ama dün çok mutlu oldum rabbim korusun bebeklerimizi. :dua:

Aman maşallah kuzum çok üzülmüştüm inan sen konu açınca ama dün çok mutlu oldum rabbim korusun bebeklerimizi. :dua:
Amin kuzummm Amin hepimizinkileri insaAllah . Vallahi bende cok uzulmustum hatta ne de olsa dis gebelik diye agri kesiciler mi icmedim temizlik mi yapmadim agir mi kaldirmadim kahveler mi icmedim neler yaptim neler ama Rabbim kurban oldugum gene de gosterdi onu bana çok şükür bin şükür

Amin kuzummm Amin hepimizinkileri insaAllah . Vallahi bende cok uzulmustum hatta ne de olsa dis gebelik diye agri kesiciler mi icmedim temizlik mi yapmadim agir mi kaldirmadim kahveler mi icmedim neler yaptim neler ama Rabbim kurban oldugum gene de gosterdi onu bana çok şükür bin şükür

Rabbim korudumu koruyor canım sen ne yaparsan yap doktorlar ne verirse versin rabbim yiyecek ekmeği yok dedikten sonra bir Allah'ın kulu engel olamaz ama bak sağlıklı ve hayırlı evlatki Rabbim korumuş :dua:

Rabbim korudumu koruyor canım sen ne yaparsan yap doktorlar ne verirse versin rabbim yiyecek ekmeği yok dedikten sonra bir Allah'ın kulu engel olamaz ama bak sağlıklı ve hayırlı evlatki Rabbim korumuş :dua:
:dua: çok şükür Allahıma , çok şükür Rabbimee... Simdi geriye bebegi ve kalp atislarini dinlemek kaldi . Dilerlerim bunlar icin artik . Rabbim.saglikli sihhatli nasip etsin insaAllah hepimize yavrularimizi

:dua: çok şükür Allahıma , çok şükür Rabbimee... Simdi geriye bebegi ve kalp atislarini dinlemek kaldi . Dilerlerim bunlar icin artik . Rabbim.saglikli sihhatli nasip etsin insaAllah hepimize yavrularimizi

gerçekten yaşadıgın bir mucize rabbim sağlıkla dogumlar nasip etsin ,

darısı bize olsun inşallahhhh , minnacık mucizeye çok ihtiyacım var .

X