Yani öncelikle çok fazla yüksekliği yok en yüksek değer 20 ye kadar cikabiyor yani senin çok yuksek değil canım. Ama folat değeri belli bir değere ulaşıldığında bırakılması onerilir. sen şuan artik devam etme doktoruna danisinca en doğru bilgiyi verecektir.
Merhabalar sanırım doğum gerçekleşti umarım görüp bana cevap yazarsınız ... benim de 4 haftalık gebeyim kan verdim 20 nin üzerinde çıktı çok korkuyorum uyuyamıyorum bebekler sağlıkla dünyaya geldiler mi? ...
Merhaba kızlar,
5+6 haftalık gebeyim. Bugün keseyi gördük çok şükür. Kan değerlerime de bakıldı. Ben hamilelik öncesi 5-6 aydır folik asit kullanıyordum. 2,33-19,99 aralığında normal kabul edilen folat değerim 23,5 çıktı. Folat yüksekliğinin bebek için iyi olmadığını okudum. İçimi endişe kapladı. Henüz doktora da görünmedim sonuçlar için. Başına bu durum gelen var mı? Folik asit almaya ara vermeli miyim sizce?
Merhaba kızlar,
5+6 haftalık gebeyim. Bugün keseyi gördük çok şükür. Kan değerlerime de bakıldı. Ben hamilelik öncesi 5-6 aydır folik asit kullanıyordum. 2,33-19,99 aralığında normal kabul edilen folat değerim 23,5 çıktı. Folat yüksekliğinin bebek için iyi olmadığını okudum. İçimi endişe kapladı. Henüz doktora da görünmedim sonuçlar için. Başına bu durum gelen var mı? Folik asit almaya ara vermeli miyim sizce?
Merhaba kızlar,
Merhabalar sanırım doğum gerçekleşti umarım görüp bana cevap yazarsınız ... benim de 4 haftalık gebeyim kan verdim 20 nin üzerinde çıktı çok korkuyorum uyuyamıyorum bebekler sağlıkla dünyaya geldiler mi? ...
Neden kullanıyorsunuz ki folik asiti annelerimiz folik asit vitamin mi kullanmış 37 yaşında hamile kaldım doktorlar kullan demesine rağmen hic birşey kullanmadım doğal yollardan folik asit almaya çalıştım hicbir sorunda yasamadim yüksek değere rağmen hala neden kullan derki bi doktor
Merhaba kızlar,