Folat değeri yüksekliği..(yardım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi myn17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amiiin darısı senden alıcağımızz güzel haberlere inşallah tekrarlayan idrse enfeksiyonum var o sıktı canımı biraz
Geçmiş olsun idrar yolunda mı. Bende sabah tuvalete çıktığımda yanma oluyor. Böyle birşey mi. Sıkıntılı bir durumsa benmde gitmem şart demek

Canım merhaba doktorun ile görüştün mü ne dedi bendede 24 çıktı bugün korltum biraz
Merhabalar sanırım doğum gerçekleşti umarım görüp bana cevap yazarsınız ... benim de 4 haftalık gebeyim kan verdim 20 nin üzerinde çıktı çok korkuyorum uyuyamıyorum bebekler sağlıkla dünyaya geldiler mi? ...

Merhabalar umarım görürsünüz ... bebiş doğmuştur sağlıkla dünyaya geldi mi ? Ben de 4 haftalık gebeyim 20 üstü çıktı uykusuz kaldım kaç gündür ...

Çok şükür sağlıklı hiçbir sorunumuz yok korkulucak bişey yok hiç sıkma canını tatkım bugünlerinin tadını çıkar:)

Neden kullanıyorsunuz ki folik asiti annelerimiz folik asit vitamin mi kullanmış 37 yaşında hamile kaldım doktorlar kullan demesine rağmen hic birşey kullanmadım doğal yollardan folik asit almaya çalıştım hicbir sorunda yasamadim yüksek değere rağmen hala neden kullan derki bi doktor

Merhabalar umarım mesajımı görürsünüz . Bebiş doğmuştur inşallah sağlıklıdır birşey olmamıştır bende 5 +4 günlük gebeyim folat 19 çıktı ilacı birakmalimiyim içim içimi yiyiyor gece uyuyamıyorum lütfen yardımci olun desteğe ihtiyacım var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…