Merhaba, Dr Kullanmaya devam etmemi söyledi. 3 ay kullandım. Sonra bıraktım. Demir hapına başlayacağım artık.Merhaba benimde 20 cıktı ne yaptınız kestiniz mi kullanmayı doktor ne dedi ?
Çok yüksek seviyelerde olursa zararlı diye okumuştum araştırdığımda. Ama folatın yanında b12 nin de yüksek çıkması tehlikeliymiş diye okumuştum. Sizinki de çok yüksek durmuyor fakat doktorunuza danışın bence. Ben yönlendirmiş olmak istemem.bende de fazla cıkmıstı Folat değeri kotu bişey mi? 23,1
Doktor kontrolume daha var oyuzden beklıyorum şuan, b12 im düşük baya alt sınırlarda hatta takvıye kullanıyorum.. folik asitse ıctıgım multivitamin icinde var böyle olunca kullanmaktan sogudum acıkcasıÇok yüksek seviyelerde olursa zararlı diye okumuştum araştırdığımda. Ama folatın yanında b12 nin de yüksek çıkması tehlikeliymiş diye okumuştum. Sizinki de çok yüksek durmuyor fakat doktorunuza danışın bence. Ben yönlendirmiş olmak istemem.
Bende nette biraz araştirdim cokdaha yuksek olması sıkıntı olabılıyomuş bizim degerlerden yüksek diye bahsedılmıyor ama doktor daha iyi bilir benım henuz danısma fırsatım olmadıbende de fazla cıkmıstı Folat değeri kotu bişey mi? 23,1
Yani öncelikle çok fazla yüksekliği yok en yüksek değer 20 ye kadar cikabiyor yani senin çok yuksek değil canım. Ama folat değeri belli bir değere ulaşıldığında bırakılması onerilir. sen şuan artik devam etme doktoruna danisinca en doğru bilgiyi verecektir.Merhaba kızlar,
5+6 haftalık gebeyim. Bugün keseyi gördük çok şükür. Kan değerlerime de bakıldı. Ben hamilelik öncesi 5-6 aydır folik asit kullanıyordum. 2,33-19,99 aralığında normal kabul edilen folat değerim 23,5 çıktı. Folat yüksekliğinin bebek için iyi olmadığını okudum. İçimi endişe kapladı. Henüz doktora da görünmedim sonuçlar için. Başına bu durum gelen var mı? Folik asit almaya ara vermeli miyim sizce?
Çok yüksek seviyelerde olursa zararlı diye okumuştum araştırdığımda. Ama folatın yanında b12 nin de yüksek çıkması tehlikeliymiş diye okumuştum. Sizinki de çok yüksek durmuyor fakat doktorunuza danışın bence. Ben yönlendirmiş olmak istemem.
Bende nette biraz araştirdim cokdaha yuksek olması sıkıntı olabılıyomuş bizim degerlerden yüksek diye bahsedılmıyor ama doktor daha iyi bilir benım henuz danısma fırsatım olmadı
10. hafta multivitamine başladım. 2 hafta kullanabildim. Kusturmaya başladı içemedim. Sonra doktorumu değiştirdim. O da o vitamini beğenmediğini ve önermediğini doğal besinlerden almamı değerlerimin iyi olduğunu söyledi. D vitaminim eksikti sadece. 13. Haftadayım şuan d vitamini ve kan hapı kullanıyorum. Onun dışında bol bol meyve tüketiyorum. Peynir yoğurt tüketmeye çalışıyorum. İkili testim de güzel çıktı. Bir sorun yok çok şükür.Doktor kontrolume daha var oyuzden beklıyorum şuan, b12 im düşük baya alt sınırlarda hatta takvıye kullanıyorum.. folik asitse ıctıgım multivitamin icinde var böyle olunca kullanmaktan sogudum acıkcasısiz multivitamine gectiniz mi ?
Maşallah iyi yapıyosun bende besinlerden alma taraftarıyım eksik olmayanları.. Amin inşallah saglıkla kucagımıza alıp büyütürüz10. hafta multivitamine başladım. 2 hafta kullanabildim. Kusturmaya başladı içemedim. Sonra doktorumu değiştirdim. O da o vitamini beğenmediğini ve önermediğini doğal besinlerden almamı değerlerimin iyi olduğunu söyledi. D vitaminim eksikti sadece. 13. Haftadayım şuan d vitamini ve kan hapı kullanıyorum. Onun dışında bol bol meyve tüketiyorum. Peynir yoğurt tüketmeye çalışıyorum. İkili testim de güzel çıktı. Bir sorun yok çok şükür.
İnşallah güzel haberler alırsın sende
Canım merhaba doktorun ile görüştün mü ne dedi bendede 24 çıktı bugün korltum birazBenım yarın doktor kontrolum var.Sonuclarıma bakacaklar.Sizede bilgi veririm.İnşallah sıkıntı değildir.
Ppp merhaba doktorun ile görüştün mü ne dedi bendede 24 çıktı bugün korltum biraz
Merhaba. Folat değeriniz yüksek çıkmış benim gibi. Bende sağlık ocağında yaptırdım 24 ten büyük. Sakıncalı olduğunu görünce gece sabaha kadar ağladım. Biraz hastalıklara karşı endişeli yapım var. 5+3 günlük hamileyim. Doktorunuz endişelenecek birşey olduğunu söyledi mi. Benimki sadece folic ilacı bırak bir hafta dedi. Yine de endişeliyimCanım merhaba doktorun ile görüştün mü ne dedi bendede 24 çıktı bugün korltum biraz
Canım bende bıraktım daha sonra tekrardan başladım doktorum zararlı olmicağını söyledi çünkü biliyosunki vücut fazlasını idrar ile atıyormuş ben gece yatmadan önce içiyorum büyük ihtimalle sabah kan verdiğimde vücut bu fazlalığı atmadığı için yüksek çıktı diye düşünüyorum açıkçasıMerhaba. Folat değeriniz yüksek çıkmış benim gibi. Bende sağlık ocağında yaptırdım 24 ten büyük. Sakıncalı olduğunu görünce gece sabaha kadar ağladım. Biraz hastalıklara karşı endişeli yapım var. 5+3 günlük hamileyim. Doktorunuz endişelenecek birşey olduğunu söyledi mi. Benimki sadece folic ilacı bırak bir hafta dedi. Yine de endişeliyim
Canım arkadaşım. Bende aynı şekilde yatmadan önce içiyordum. Bıraktım. Doktor endişeli değil devam et dedi. Yok mümkün değil içmem dedim. Cıma kontrolüm var. Yeniden test yaparsınız düşmüşse devam ederim dedim tamam dedi. Ben çok çabuk endişeleniyorum. Sürekli sağlığını düşünüyrm. Sende de aynı evham var mı. Bu konuda destek almam lazım sanırımCanım bende bıraktım daha sonra tekrardan başladım doktorum zararlı olmicağını söyledi çünkü biliyosunki vücut fazlasını idrar ile atıyormuş ben gece yatmadan önce içiyorum büyük ihtimalle sabah kan verdiğimde vücut bu fazlalığı atmadığı için yüksek çıktı diye düşünüyorum açıkçası
Kusura bakma canım benim biraz yoğundum bu aralar çok giremedim mesajını yeni gördüm o kadar haklısınki ama doktorum bana şunu söyledi normalde kan değerlerine bakmadan direk folik asit veriyoruz öyle bişey olsa önce kan değerleirne bakılır sonra ilaç yazılır dedi ben sana bırakıyoeum kendin nasıl istiyosan öyle yap dedi bende şimdi 3-4 günde bir ara vererek kullanıyorum zaten son iki haftam kullanmam gereken ikimizinde gece yatmadan içmesinden kaynaklıda olabilir mantıken fazlasını vücut atmadan kan veriyoruz İnşallah ikimizde sağlıkla alırız kucağımıza enham yapma kuzum bugün gitmiş olman lazımmış ne dedi doktorun?Canım arkadaşım. Bende aynı şekilde yatmadan önce içiyordum. Bıraktım. Doktor endişeli değil devam et dedi. Yok mümkün değil içmem dedim. Cıma kontrolüm var. Yeniden test yaparsınız düşmüşse devam ederim dedim tamam dedi. Ben çok çabuk endişeleniyorum. Sürekli sağlığını düşünüyrm. Sende de aynı evham var mı. Bu konuda destek almam lazım sanırım
Merhaba arkadaşıö. Çok şükür kalbini duyduk. Ben folat konusunda pimpiriklendim. Doktora kalsa devam et kafasnda. Salı devlet hastanesinde değerlerime bakılcak tekrar ona göre başlarsın dedi. Gerçi şimdi nasıl diyeceğim özel hastamede muayene oluyorum devlet hastanesinde tahlil yaptırcam. Sorun çıkarırlar mı bilmiyrm. Yedi farklı değere bakılcak. Kuyruğumu kıstırıp rica minnet halledeceğim artık. Senin kaç hafta oldu arkadaşım. Bende çok ağrı oluyor. Gaz gibi de. Adet ağrısı gibide. Sende de aynı muKusura bakma canım benim biraz yoğundum bu aralar çok giremedim mesajını yeni gördüm o kadar haklısınki ama doktorum bana şunu söyledi normalde kan değerlerine bakmadan direk folik asit veriyoruz öyle bişey olsa önce kan değerleirne bakılır sonra ilaç yazılır dedi ben sana bırakıyoeum kendin nasıl istiyosan öyle yap dedi bende şimdi 3-4 günde bir ara vererek kullanıyorum zaten son iki haftam kullanmam gereken ikimizinde gece yatmadan içmesinden kaynaklıda olabilir mantıken fazlasını vücut atmadan kan veriyoruz İnşallah ikimizde sağlıkla alırız kucağımıza enham yapma kuzum bugün gitmiş olman lazımmış ne dedi doktorun?
9 inşallah canım bende duydum kalp atışlarını çok şükür evet benimde dediğiin gibi ağrılaeım var ama benimki kesinlikle gazla ilgili akşamları ve geceleri oluyor genelde ağrı yapıyor karnımda bazen batma gibi oluyor şimdiliik bakalımMerhaba arkadaşıö. Çok şükür kalbini duyduk. Ben folat konusunda pimpiriklendim. Doktora kalsa devam et kafasnda. Salı devlet hastanesinde değerlerime bakılcak tekrar ona göre başlarsın dedi. Gerçi şimdi nasıl diyeceğim özel hastamede muayene oluyorum devlet hastanesinde tahlil yaptırcam. Sorun çıkarırlar mı bilmiyrm. Yedi farklı değere bakılcak. Kuyruğumu kıstırıp rica minnet halledeceğim artık. Senin kaç hafta oldu arkadaşım. Bende çok ağrı oluyor. Gaz gibi de. Adet ağrısı gibide. Sende de aynı mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?