Merhaba arkadaşım. Biraz geç yazıyorum test yaptırmayı bekledim. Folat değerim düşmüş. Doktor kullanmasanda olur dedi ama ben iki günde bir içmeye devam. Ağrılarda devam. D vitamini çok düşük. Sınırın da altında. Pazartesi doktora ileteceğim.9 inşallah canım bende duydum kalp atışlarını çok şükür evet benimde dediğiin gibi ağrılaeım var ama benimki kesinlikle gazla ilgili akşamları ve geceleri oluyor genelde ağrı yapıyor karnımda bazen batma gibi oluyor şimdiliik bakalım
Benimde d vitamini aynı sınırın altında bile değil resmeen yerlerde değerim doktor ilaç yazdı iki gündür kullanıyorum bende değerlerime tekrar baktırtayım çok iyi yapmışsınMerhaba arkadaşım. Biraz geç yazıyorum test yaptırmayı bekledim. Folat değerim düşmüş. Doktor kullanmasanda olur dedi ama ben iki günde bir içmeye devam. Ağrılarda devam. D vitamini çok düşük. Sınırın da altında. Pazartesi doktora ileteceğim.
Ya hamile kaldığımdan beri deli gibi üşüyorum. Resmen donuyorum. D vitamin eksikliği üşütürmüş. Ne verdi d vitamini canım arkadaşım.Benimde d vitamini aynı sınırın altında bile değil resmeen yerlerde değerim doktor ilaç yazdı iki gündür kullanıyorum bende değerlerime tekrar baktırtayım çok iyi yapmışsın
Benimde cildimde inanılmaz kuruluk yaptı d vitamini eksikliğinden olabilirmiş devit-3 diye bir damla verdi sen ne kullanıyorsun canımYa hamile kaldığımdan beri deli gibi üşüyorum. Resmen donuyorum. D vitamin eksikliği üşütürmüş. Ne verdi d vitamini canım arkadaşım.
Pazartesi gideceğim. D vitaminime tesadüf devlet hastanesinde tahlil yaptırırken doktor yazmış. Kendi doktorum sormadı bile. Folidoce vermişti sadece. Sana yazarımBenimde cildimde inanılmaz kuruluk yaptı d vitamini eksikliğinden olabilirmiş devit-3 diye bir damla verdi sen ne kullanıyorsun canım
Merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bu gün aklıma düştün ilaçlarına devam ediyormusun bebeğinin cinsiyeti belli oldumu soriyiiiim dedimPazartesi gideceğim. D vitaminime tesadüf devlet hastanesinde tahlil yaptırırken doktor yazmış. Kendi doktorum sormadı bile. Folidoce vermişti sadece. Sana yazarım
Merhaba arkadaşım. Çok şükür iyi br gebelik geçiriyorum. Omega vitamine başladık. Doktora gidemiyorum malum virüs sebebiyle. Çin takvimi kız diyor. Sanırım bende bundan şikayetçi değilim. İnşallah sağlıklı olurlar. Sende durumlar nasıl seninki belli oldu mu.Merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bu gün aklıma düştün ilaçlarına devam ediyormusun bebeğinin cinsiyeti belli oldumu soriyiiiim dedim
Bende gidemiyorum 17 hafta olduk ama malum şartlardan öğrenemedik hala hangi ilaca başladın bende omegayla demir ilacına başladım ve d vitamininede devam ediyorumMerhaba arkadaşım. Çok şükür iyi br gebelik geçiriyorum. Omega vitamine başladık. Doktora gidemiyorum malum virüs sebebiyle. Çin takvimi kız diyor. Sanırım bende bundan şikayetçi değilim. İnşallah sağlıklı olurlar. Sende durumlar nasıl seninki belli oldu mu.
D vitamin içmiyorum. Çünkü omega içinde var. İnnate pronatal diye bir hap. Oldukça pahalı. İkinci kutuya başlayacağım ama regenesis max bsşkayacağım. Ferrum içiyordum oda bitti. Alsammı bilenedim. Sen ne içiyorsun. Asıl ben nezaman magnezyuma başlayacağız onu merak edyrm. Zaten gidemiyoruz.Bende gidemiyorum 17 hafta olduk ama malum şartlardan öğrenemedik hala hangi ilaca başladın bende omegayla demir ilacına başladım ve d vitamininede devam ediyorum
Bende omega olarak regenesis max kullanıyorum sigorta karşılamıyor yaklaşık 75 tl di canım ferrumu bende kullanıyorum demir ilacı bunlarda ilk kutuları bitirdim ikimcilere geçtim evet bu ilacın içeriğinde d vitaminide var ama doktorum bana tekrardan test istemeden yine devam etmemi söyledi üçüncü kutuya geçicem nerdeyse bende anlamadım açıkçası demekki zararı yok şu günlerdede d vitamini önemliymiş diye okudum o yüzden devam ediyorum virüse karşı bağışıklık içinD vitamin içmiyorum. Çünkü omega içinde var. İnnate pronatal diye bir hap. Oldukça pahalı. İkinci kutuya başlayacağım ama regenesis max bsşkayacağım. Ferrum içiyordum oda bitti. Alsammı bilenedim. Sen ne içiyorsun. Asıl ben nezaman magnezyuma başlayacağız onu merak edyrm. Zaten gidemiyoruz.
DOktorum bana Türkiyedeki %80 insnda d vitamin düşüklüğü var en çok güneş sağlar bol güneşe çık dmeişti. Ben kullanmayacağım. Şimdi sipariş verdim bu ay regenesis kullanacağım benimki de çok pahalı. Regenesisi 55 tlye buldum internette. Bu ay kan hapı kullanmayacağım. Cinsiyeti çok merak ediyorum kafayı kurdım iyice bir gece kızım oluyor rüyamda bir gece oğlan. Şu illetinde geçeceği yok. Sen ne hissediyorsun. Bu arada ferrum iki çeşidi var. Birinin içinde minicik folik asit hapı var. Eğer ondan kullanıyorsan regenesistede folik var. Bana biraz fazla geldi sanki ne düşünüyorsun .Bende omega olarak regenesis max kullanıyorum sigorta karşılamıyor yaklaşık 75 tl di canım ferrumu bende kullanıyorum demir ilacı bunlarda ilk kutuları bitirdim ikimcilere geçtim evet bu ilacın içeriğinde d vitaminide var ama doktorum bana tekrardan test istemeden yine devam etmemi söyledi üçüncü kutuya geçicem nerdeyse bende anlamadım açıkçası demekki zararı yok şu günlerdede d vitamini önemliymiş diye okudum o yüzden devam ediyorum virüse karşı bağışıklık için
Şimdi sen söyleyince farkettim kutusunun üstünde folik asit geçen bir yazı var sanırım dediğin gibi bilmiyorum doktorum bunları tavsiye etti kullanmamasa devam etmemi söyledi benimde şimdi kafam karıştı ne yapsam diyeDOktorum bana Türkiyedeki %80 insnda d vitamin düşüklüğü var en çok güneş sağlar bol güneşe çık dmeişti. Ben kullanmayacağım. Şimdi sipariş verdim bu ay regenesis kullanacağım benimki de çok pahalı. Regenesisi 55 tlye buldum internette. Bu ay kan hapı kullanmayacağım. Cinsiyeti çok merak ediyorum kafayı kurdım iyice bir gece kızım oluyor rüyamda bir gece oğlan. Şu illetinde geçeceği yok. Sen ne hissediyorsun. Bu arada ferrum iki çeşidi var. Birinin içinde minicik folik asit hapı var. Eğer ondan kullanıyorsan regenesistede folik var. Bana biraz fazla geldi sanki ne düşünüyorsun .
Zaten bizim konu olarak buluştuğumuz nokta folat değeriŞimdi sen söyleyince farkettim kutusunun üstünde folik asit geçen bir yazı var sanırım dediğin gibi bilmiyorum doktorum bunları tavsiye etti kullanmamasa devam etmemi söyledi benimde şimdi kafam karıştı ne yapsam diyecinsiyet benim içime kız doğuyor çin takvimide öyle çevremdekiler oğlun olucak bence diyolar bende çok merak ediyorum 20. Haftamda hem detaylı ultrasona girmek için hemde cinsiyet için gitmeti düşünüyorum İkili üçlü vs testler bunları yaptırmadım gerek duymadım Detaylı ultasonun önemli olduğunu duymuştum heycanla onu bekliyorum inşallah herşey yoluna girerde içimiz rahat gideriz
Doktorun baskısı ne kadar saçöa benim doktorum hiç zorlamadı kararımdan hatta memnun oldu bile diyebilirim herşey Allahtan hasta denilern bebekler sağlıklı doğabiliyor sağlıklı dedikleri hasta çok duydum bunları o yüzden hiç tereddütsüz reddettim. Evet ahhh bu folik asitZaten bizim konu olarak buluştuğumuz nokta folat değeriadamlar bize folik asiti basıyorlar. İki hafta sonra gideceksen devam et istersen. Sonjçta doktordan iyi biliyor değiliz. Ya çok merak ettim cinsiyet belli olunca kesin yaz bana. Eşim götürmüyor hastaneye. İkili üçlü bende yaptırmadım. Doktor inatla yaptır diyordu. Allah yukarda hiç içime gelmiyordu. Sonra bu evde kal olayı çıkımca bana da gün doğdu. Özele mi devam ediyorsun. Bu arada hangi şehirde yaşıyorsun
Bende anadolu yakasındayım. Sen gittiğinde bana kesin yaz. Ben çok merak ediyorum bebişiDoktorun baskısı ne kadar saçöa benim doktorum hiç zorlamadı kararımdan hatta memnun oldu bile diyebilirim herşey Allahtan hasta denilern bebekler sağlıklı doğabiliyor sağlıklı dedikleri hasta çok duydum bunları o yüzden hiç tereddütsüz reddettim. Evet ahhh bu folik asitistanbul anadolu yakasındayım ben özel hastane çok yoğun olan bi hastanede değil en iyisini yapıyoeuz aslında evde kalarak allah korusun hastalık durumunda olsak o ilaçlar bebeklerimize ne kadar zarar verir kim bilir allahım uzak etsin evlerimizden sevdiklerimizden
Olur canım sendende bekliyorum haberBende anadolu yakasındayım. Sen gittiğinde bana kesin yaz. Ben çok merak ediyorum bebişi
Demir e ek olarak decavit te vermiş olmalı doktorunuz. Ve önerim (doktorunuza danışın kesinlikle belki gerek duymaz)suya atilan magnezyum içmeniz. Bacak krampları dayanılmaz olabiliyorMerhaba, Dr Kullanmaya devam etmemi söyledi. 3 ay kullandım. Sonra bıraktım. Demir hapına başlayacağım artık.
Canım dayanamadık eşimle gittik bugün kontrol için kan verdim ilaçlarla ilgili sormak istediklerimi sordum cinsiyetide öğrendikBende anadolu yakasındayım. Sen gittiğinde bana kesin yaz. Ben çok merak ediyorum bebişi
Ayyyy inanmıyorum. Maşallah süphanallah. Nasıl mutlu oldum. Allahım sağlıkla hayırla kucağına verir insallah. Gece gece çok mutlu oldum ben ya. İsim düşünün artık.Canım dayanamadık eşimle gittik bugün kontrol için kan verdim ilaçlarla ilgili sormak istediklerimi sordum cinsiyetide öğrendikhissettiğim gibi ve çin takvimindeki gibi kızım oluyo inşallah
Amiiin darısı senden alıcağımızz güzel haberlere inşallah tekrarlayan idrse enfeksiyonum var o sıktı canımı birazAyyyy inanmıyorum. Maşallah süphanallah. Nasıl mutlu oldum. Allahım sağlıkla hayırla kucağına verir insallah. Gece gece çok mutlu oldum ben ya. İsim düşünün artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?