Focus t25 ile Daima Fit

Ama ben Focus yapmadan duramam. Her gün bir Focus bir ağırlık çalışmalıyım. İki gün beklersem programım aksar. Siz ikiniz devam edin en iyisi öyle olacak :KK66: :KK68:Ben size sataşmaya devam ederim buradan :KK48:

Tamam canim ya öyle olsun ya da merve de okey derse biz yarin 2 ondan sonraki gün 2 yapıp sana yetişelim.

Geldim cardio yaptım ama yapıştım resmen. Arada durdurdum wc molası :KK70::KK70:

Yarın 2 yapamam ben reglım başladı hareket etcek halim yok ama :KK43:
Pazar iki yapalım. kedi de bi gün mola ver sende. eşitleyelim karşılıklı olmaz mı:)

Geldim cardio yaptım ama yapıştım resmen. Arada durdurdum wc molası :KK70::KK70:

Pazar iki yapalım. kedi de bi gün mola ver sende. eşitleyelim karşılıklı olmaz mı:)

Bana uyar

Valla kedinin önden gitmesi hariç bana her şey uyar :)

canım ben zaten programda geri kalmıştım, ara verirsem çok aksar, siz devam edin :KK66:

3. günün diil mi alpha da değil misin zaten?

Hadi bakalım o zaman ben inat ettim iki gün 2 şer adet yapalım kediyle bir devam edelim :KK70:
Ama Kedi emin ol iki gün ağrı sızı içinde sana söylencem :p

yesa yesa tatlım ya bi profil resmi eklesene böyle bornoz gibi görmek istemiyorum seni :p

Pazartesi de callanecticse başlayacağım. aslında yarın başlayacaktım ama 2 yapınca takatim kalmayacak hiç bulaşmayayım:KK70:

Ben bir de aynı anda jillian yapmaya çalışıyorum yine bir iddia kurbanıyım :KK70::KK70: ama o 10 günlük neyse ki :KK70:

ya tabloyu ne güzel eklemişsin ben kopyalayıp ilk msja eklesem nasıl yapcam beceremedim :T
Birde kilo ve ölçülerimizide yazayım mi ilk msja ?
Her hafta kontrol ederiz. Alpha Beta derken muhteşem değişimi kanıtlarız:KK70:

Ben bir de aynı anda jillian yapmaya çalışıyorum yine bir iddia kurbanıyım :KK70::KK70: ama o 10 günlük neyse ki :KK70:
Jillian 1 . level mı? oh maşallahın var yanımdan hiç ayrılma bana sen gaz veriyorsun.

ya tabloyu ne güzel eklemişsin ben kopyalayıp ilk msja eklesem nasıl yapcam beceremedim :T
Birde kilo ve ölçülerimizide yazayım mi ilk msja ?
Her hafta kontrol ederiz. Alpha Beta derken muhteşem değişimi kanıtlarız:KK70:

canım o tablonun olduğu mesaja cevapla de sadece baştaki quote ve sonraki quote kelimelerini sil, ilk mesaja yapıştır :)

valla ben 34 gün sonra buralarda olmayabilirim :KK70:

istersen boy, kilo vs ölçüler yine tablo yaparım ben :kk77:

Jillian 1 . level mı? oh maşallahın var yanımdan hiç ayrılma bana sen gaz veriyorsun.

yok level 2 8. günüm bitti :KK14: bugün hadi tatildi de evdeydim ikisini de yaptım hafta içi ne yapacağım bilmiyorum o_O Bi de diğer iddia yemeğine, asla yenilemem :KK70:

X