birtane yarışma vardı gecen senelerde televızyonda havuzun içindeler ve muşambalar var kat kat bellı aralıklarını delmısler sadece adam aşagıya inebıldı ama yukarı cıkmakta cok zorlanmıştı hatta ölüyordu neredeyse kendını bırakmıştı o an çok kötü olmustum adam es kaza kurtuldu sende onu izlemişmiydin? benim fobim birisi yanımda boynunu kütletirse katır kutur yapma dıye bagırırım içim bi tuhaf oluyo sankı kırılıyomus gbi gelıyo fılmlerdede öyle sahnelerde bakamam çok kötü olurum off düşünürken ble kötü oldum kcma ağrı saplandı kaydirigubbakcemile2boğulmaktan çok korkuyorum.nefessiz kalmak. televizyonda boğulan suyun altında yüzen bir insan görmek benimde nefesimi kesiyor çok tuhaf oluyorum.2 kere boğulma tehlikesi geçirdim birinde boğuldum korkunç birşey insan bilincini kaybediyor.bunu hatırlamak bunu yazmak bile beni çok etkiliyor şuan.
birtane yarışma vardı gecen senelerde televızyonda havuzun içindeler ve muşambalar var kat kat bellı aralıklarını delmısler sadece adam aşagıya inebıldı ama yukarı cıkmakta cok zorlanmıştı hatta ölüyordu neredeyse kendını bırakmıştı o an çok kötü olmustum adam es kaza kurtuldu sende onu izlemişmiydin? benim fobim birisi yanımda boynunu kütletirse katır kutur yapma dıye bagırırım içim bi tuhaf oluyo sankı kırılıyomus gbi gelıyo fılmlerdede öyle sahnelerde bakamam çok kötü olurum off düşünürken ble kötü oldum kcma ağrı saplandı kaydirigubbakcemile2
canım çok kötüydü gercekten yaa kademe kademe muşambalarla dolu havuz çok derım musambaların bazı yerleri yovarlak şekılde delık sadece en alt tabana ınıp bişeyler alıp cıkması gerekıyordu yarısmacıların adamın biri baya indi nefesının yettıgı kadar ama yukarıya cıkamadı muşambalar şeffaf oldugu için delık olan yerlerını göremedı artık tüm nefesı bıttı nerdeyse cankurtaranlar geldı cıkardı ama adam bitmişti yanı bıraktı baya kendını ve ben izlerken ya aptallar adam oluyo nden kurtarmıyorsunuz dye bagırıp durdum yanı bu bi film degıl gercektı cünkü böyle sacma yarısmamı olur ya anlamadım valla berbat birşey o an kendım boguluyorum gbi oldum ıcım daraldı küçükken bnde bogulma tehlıkesı gecırdım suan cok gzel yüzerım ne derınlıkte olursa olsun ama böyle şeyler yınede insanı cok kötü yapıyor
kızlar benim çok ilginç bi fobim var.geçen yaz yemek yerken boğazıma bişey kaçtı ve ben o olaydan sonra yemek yemekten korkar oldum.bu bir süre devam etti sanki bişey yerken boğazıma takılacak gibi hissediyordum.daha sonra yavaş yavaş bu korkumu yenmeye başladım şimdi ise yendim gibi daha iyiyim şimdi.ne kadar saçma demi?benim gibi olan varmı aranızda acaba? merak ettim yani yutma fobisi...
bu durum bende de vardıbende hap yutma fobisi var hem de genetik sanki.babannem ve amcalarımda da mevcut ben baba tarafıma çekmiş bir insanım. tablet şeklindeki inanırmısınız orta boy hapları bile 6 ya sekize bölerek içiyorum geçen sene bir rahatsızlığım oldu kocaman kapsuller varya onlara muhtaç kaldım=( suda eritip içemiyordumda işkence gibi tadı var aynı. işte kapsulu dakikalarca ağzımda beklettiğim oldu çoğu zman bi hap içmek bana 4 bardak su ve yarım saatimi alıyor.bir gün gene kapsulu dakikalarca ağzımda bekletiyorum istersem içmem başımın ağrısından da geberirdim mecbur içecektim yani sinuzit tedavisi için. su elimde içimmmi içmeyimmi diye aynaya bakıyordum kapıyı kardeşim açtı korkudanmı refrekstenmi yutuverdim hapı susuz..sulu içemediğim hapı susuz içtiğime inanamadımişte o günden sonra su ile kapsul olanları yutabiliyorum ama tabletlerle yuvarlak haplarla hala sorunlarım var akannehir
hayatım bu bende yok ama psikolojide gerçekten böyle bir fobi var,bir kitapta okumuştum.özellikle kilolu insanların 'yemek yememeliyim' diye kendilerini şartlandırmaları sonucu ortaya çıkıyorkızlar benim çok ilginç bi fobim var.geçen yaz yemek yerken boğazıma bişey kaçtı ve ben o olaydan sonra yemek yemekten korkar oldum.bu bir süre devam etti sanki bişey yerken boğazıma takılacak gibi hissediyordum.daha sonra yavaş yavaş bu korkumu yenmeye başladım şimdi ise yendim gibi daha iyiyim şimdi.ne kadar saçma demi?benim gibi olan varmı aranızda acaba? merak ettim yani yutma fobisi...
ben de parklardaki üstü kapalı tünelimsi kaykaylardan kayamazdım küçükken.daralırdım,giremezdim onların içine.havasız ve dar ortamlarda duramam
kokuya karşı aşırı hassasiyetim vardır pis kokan yerlerde nefes alamıyorum ve buda astım nöbetimi tetikler
aşırı derecede yükseklik korkum vardır
dar yerlerin altına giremem yani alçak ve dar olan küçük tünel yada kovuk gibi yerler alçak balkon altları hep tedirginimdir
var da var anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?