Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

yok canım benim şişmanlık sorunum yok da bir ara böyle birşey yaşadım.yani çok kötü birşey halen arada bir aklıma gelince bi tuhaf oluyorum çünkü ben yemek yemeği çok seviyoruummm...

aslında korku diye bişey yoktur onu biz kafamızda kuruyoruz.bol bol dua okumak lazım inanın çok işe yarıyor çünkü korkunun ecele faydası yok...zemuszemus

ben hemen hemen bütün hayvanlardan korkuyorum ya yenmek istiyorum ama olmuyo bir türlü, böcekler fln kabusum zaten, gece sivrisinek aln varsa mesela odada kulağıma gircek diye çok korktuğumdan çok sıcak bile olsa mutlaka kulaklarımı kapatırım. kelebekten bile korkar mı insan ya, uğurböceğini fln da öyle elime alamam ki bunlar böyleyken zaten kedidir köpektir falan hiç yaklaşamıyordum, hatta sokakta görürsem öbür sokaktan ya da yolun karşısından geçiyordum ama artık alıştım gibi. en fazla bir iki köpeği sevmişimdir hayatımda bu kadar

karanlıkta ve loş ışıkta asla oturamam evime bunun için bol ışıklı avize taktırdım bunun neresi romantiklik halen anlamış değilimkafamçokkarıştı

hayattaki en büyük korkumdur kediler...aynı mekanda öldürseniz kalamam çıglık çıglıga terk ederım orayı hemen..o kadar rahatsızım kı bu fobimden kurtulmak istiyorum ama elimde değil..yaz aylarında herkes açık havada çay bahçelerınde otururken ben hep kapalı yerlere mahkum olmak zorunda kalıyorum..hatta bi keresinde eşimle bi balıkçıdayız yaz günü,ayagımın altında kedinin dolaştığını fark ettim ve çığlıklar atarak masayı devirdim,o andakı utancımı size anlatamam herkes cok korkmuştu,ve eşimden azar işitmiştim..inanın bunu yasayan bilir yaşamayan bunu anlayamaz ve bişey yapmaz telkinleriyle konuşmaya başlar ama konu kedinin bişey yapması değildir zaten bizim için varlıgı yeterlidir bizi hoplatmaya..umarım yalnız değilimdir beni anlayan benimle aynı korkuyu paylaşan birilerini bulurum burdan sevgiler..

birde evde hayvan besleyenler yani hayvanın kokusuna başıma ağrı giriyor

pis kokuyu 3 metreden alırım ve o evde kokudan dolayı hiç birşey yemem

anında yoksa kusarım
şakkıdı

Ben de evdeki banyoların havalandırma boşluğundan aşırı şekilde korkarım. Bir evde WC ihtiyacım varsa bakarım banyosu dışarı mı bakıyor diye, yoksa giremem asla. Bu korkuma da çocukluğumda taşındığımız ev yol açmıştı.

bendee kedilerden cokk korkuyorumm yaaa:1no2: akşamlarıı eve gelirken arabaların altından cıkcak duvar kenarlarından atlıcaklar diee düşünmekten eve zorr varıyorum

hemen herseye fobim var diyebilirim hangi birine önlem alsam ki eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile

karanlıkta ve loş ışıkta asla oturamam evime bunun için bol ışıklı avize taktırdım bunun neresi romantiklik halen anlamış değilimkafamçokkarıştı

Hadi ya.Ben de tam aksine kimse ışığı açmasın derim bizimkilere.Sadece tv a da pc ışığı olsun yeter.Çok seviyorum loşluğukaydirigubbakcemile3

Asansöre binemem....Bozulacak da içinde kalıcam diye çok korkuyorum eyvahedigeldismile

ya ben de yılandan çok korkuyorum.resmine bile bakamam bir kez görsem üç gece rüyama girer.normalde çok cesaretliyimdir aslında ama bu illet mantık dinlemiyor.tedavi görmeyi düşünüyorum.herkese geçmiş olsun.

Yükseklik korkusu maalesef berbat bişey ve yasamayan anlayamıyor tabi.Hayatımız sürekli kısıtlanıyor.Örneğin bir geziye vs gidilse daima görülecek yerler arasında hep dağlar tepeler vs vardır cünkü en iyi manzara oralardan görülür.İşte çoğu insan için muhtesem olan bu durum biz yükseklik korkusu olanlarda tamamen işkenceye dönüşüyor...Ayaklarımın aldından baslıyor ve yukarı doğru bir karıncalanma oluyor.Hadi diyelim çok yükseğe çıktım o işkenceyi cekmek yerine insan kendini aşağı atabilir yani o derece!Ya da abartıyorum bilmiyorum.Tabi genel olarak hepsi psikolojik.....Yanı sıra işlek caddelerde karsıya gecmek,üst gecitler,çok yüksek binalar,yeraltı metroları,bir yerde kilitli kalma vs vs.. Ha karakterimi bilseniz hiç bişeyden korkmayan , inanılmaz kendine güvenen biriyim ama bazı seylerin önüne gecilemiyor işte......

böcek ohaoldumsmileen kötüsüde örümcekeyvahedigeldismile

köpeklerden çok korkuyorum yürürken tarıyorum her yeri, eğer yolumun üzerindeyse yolumu değiştiriyorum geri döndüğüm bile olmuştur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…