Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende daglardan cok korkarım bakamam sanki üstüme yıkılcak gibi olur.
Karanlık fobim vardı hala var ama brz azaldı dualar rahatlatıyor.
Birde her türlü böcekden kücük hayvanlardan tiksinirim sanki suan da üstümdeler kasınıyor heryerim.Hele bunla ilgili cok kötü bir anım var.Bi keresinde gezmeden gelmistik gece saat 11-12 falan gibiydi.allahım iceriye bir girdik heryer kımıl kımıl kara fatma kaynıyor.Karanlık oldugu icin görmemistik üstlerine basıyoruz cıglıklar falan igrencti yani tabi herkes balkonlara döküldü noluyo falan diye..
ayy anlıyorum seni canım ben de hamamböceklerinden iğrenirim hatta her böcekten karıncadan bile.hele uçan karıncalar varya off...üstlerine mi bastınızz bir de ben öldürmeye bile korkuyorum üstüme sıçrar diye...
ateşten cok korkuyorum 30 yasındayım bır kere bıle cakmak yakmıs degılım kıbrıtı son 5 yıldır yakabılıyorum ocak mangal falan yaklasıyorum ama cakmaktakı ateş elıme cok yakın yakamıyorum kıbrıtıde yakmak ıstedıgım sey hemen yandı yanıdı aksı takdırde kıbrıtıde elımden atıyorum acaba yerde bısey yanarmı dıye dusunmuyorum kurtulmam lazım ama uzerıne gıdemıyorum korkunun kendı ırademle olmayacak sanırım nezaman nıyetlensem aman 30yıl boyle yasamısım bı30 daha yasarım dıyorum gecıyorum :))))