bende çok saçma fobiler var ama hepsi hayatımı çok etkiliyolar mafoldumben
- ciddi derecede gece aynaya bakma korkusu varr aynalı odada yatamıyorum yatak odamdada ayna var gece kesinlikle örtüyorum hiç bişeyden bukadar korkmam sanırım.:1no2:
- Odanın kapısı açık oldugundada uyuyamam sanki kapıdan biri beni izliyo yada biri geçcekmiş gibi sürekli otarafa bakmaktan uyuyuyamıyorum.:sm_confused:
- Duvara yüzüm dönük yatamam sanki arkamda biri varmış heran bana dokuncakmış gibi gelir.:bbo:
- Önceden yatakta iki kişi yatma korkusu vardı bende yanımda yatandan hep korkmuşumdur nedenini hiç anlayamadım bazen eşimden korkuyorum kesinlikle ona arkam dönük uyuyamam gece onun hareketlerini izlemekten uyuyamıyorum.mirmirmirmir
- Görünmeyen varlıklardan çok korkuyorum bunların nedeni küçükken hep uydurma hikayeler dinlemekten oldu sanki heran beni izliyolar gibi geliyor.:1shok:
- Hırsızdanda çok korkarım gece içerden ses geliyomu diye dinliyorum yatmadan heryeri kontrol ederim kitlerim öyle yatarım ama genede korkarım
- Bide eşimin beni aldatması en çok korktuğum şeydir ona güveniyorum ama genede korkuyorummmafoldumben
bende karanlikta yanliz kalamam..gecelambasiylan uyurum cocuk gibi..:1no2:
bence korkuya dayalı fobilerin çoğu korku filmlerini çok izlmekten oluyor.
eskiden çok izlerdim,acayip korkularım vardı.
uzun süredir izlemiyorum Allah'a şükür hepsi geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?