Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

benimki çok komik bişi kanatlılardan çok korkuorum, çocukluktan kalma bişi sanırım sırf bu yüzden veteriner olamadım :çok üzgünüm:hadi korkumu yeneyim diyip bi ördek aldım eve ördeğim şimdi 6 yaşında ve felçli yalnızca ona dokunabiliroum ne biçim bir psikoloji bu:uhm:

benimde yükseklik korkum var ama yükseğe çıktığmda kendimi aşağı bırakasım geliyor yada elimde ne varsa aşağı atasım geliyor yoksa içime sıkıntı oluyor eyvahedigeldismile o yüzden yüksek katlarda balkondayken bebek almıyorum kucağıma :sinifsinif:

Böcek fobim, beni bayıltacak kadar çok üst seviyede.
Bir de son iki yıldır elma ısırıldığın çıkan o küt küt sesi ya da çorpa çay içilirken ki o sesler beni çok rahatsız etmeye başladı, duyunca kaçıyorum, neden bende bilmiyorum.

örümceklerden çok korkarım ben de ama ne tür bir önlem alınabilir ki nerden çıkacağı belli olmuyoreyvahedigeldismile

kedi,kertenkele hariç tüm hayvanlardan çok korkuyorum.köpek gördümmü yolumu değiştiriyorum.bide tamamen karanlıkta uyuyamıyorum.takıntılıyım o konuda biraz.karanlığın içinden bişey çıkıcak diye korkuyorum.gece cama bakamıyorum.panjurları kapıyorum hep. korku filmlerinin etkileri -_-'
he bide ek olarak gece tuvalete kalktığım zaman hep aynaya bakıyorum arkamda bişey var mı diye.

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3
Benim de yatağımın hemen yanında 2 tane kocaman ayna var. Gece dönünce direkt gözüme çarpıyor ışığı o gün de dolunay varsa odam aydınlanıyor. Cama da çarpıyor aydınlık. Arada kalkıp bakıyorum oradan bana birisi bakıyor mu diye. :roflol: Bir şey olmadığını biliyorum fakat korku filmleri etkisi işte.

köpek ve böcek

hele köpek bayılacak derece

hemen bir yerlere kaçarım

kedilerden çok korkuyorum :sm_cool:..çocukluktan kalma bişey..:çöp kutularının yanından geçemem içinden çıkar atlar diye..giriş katta oturamam cam açıkken eve kedi girer diye...bide dar yerlerden nefesim daralırrr:..

Kabuklu hayvanlardan nefret ediyorum -çokta korkuyorum/iğreniyorum-.
Karafatma, sıcak böceği, yengeç, akrep. Iyyy görünüşleri bile iğrençç. Hee birde örümceklerden tiksiniyorum. Hele tarantula ayy. sempatiksalakcinni

benim kelebek fobim vardı hipnoza gittim artık yok.

ya benim fena derecede kedi fobim var artık çok fazla rahatsız oluyorum rahat rahat dışarda oturamıyorum hele yemek hiç yiyemiyorum gelecek diye)= vicky hangi merkezde hipnoza gittin bi de ücretleri ne kadar seansların?? çok teşekkür ederm şimdiden

benim de kedi ve tavuk fobim var.......bir de beni en çok etkileyen bir fobim hastalık başımın dönmesinden başımın fena olmasından korkuyorum napmalıyıs

geceleri evde yalnız başıma asla kalamam,bütün ışıkları yaksam bile kesin sabaha kadar otururum,gözüme uyku girmez...çok rahatsız edici bi durum ama bununla başedemiyorumeyvahedigeldismile

Deniz korkum var giremiyorum gidemiyorum görmek bile rahatsız ediyo beni.Bide cinler onlara çözüm yok :S Başka bişeyden korkmuyorumm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…