Fobileri ve on yargilari olan girmesin

cinsel kimlik farklılığını hastalık olarak görmeyi tahmini kaç yılında bırakırsınız?3500 falan mı?insanlar mars'a venüs'e koloni kurar bazıları hala hostolok bonlar allah yordom otson.
sen önce marsa kolonini kur da, sonrasını sonra konuşuruz. sen koloni kuracam dedinde seni tutan mı oldu?

bunun normal ve bilimsel olduğunu savunanların çokluğunu görünce yazmadan duramadım.

olaya bilimsel olarak bakarsak; fizyolojik olarak, yumurtalıklar ve folliküller, kadınlık hormonu salgılar. testislerde erkeklik hormonu salgılar.

kanda testoteron baskınsa erkeklik duyguları, östrojen baskınsa kadınlık duyguları tetiklenir. bilimsel olarak bunun ortası yoktur.

çocuklarda her ikisi de baskın olmadığı için ne kadın nede erkek gibi hissetmezler. (genel olarak)

oksitosin baskınsa da annelik duyguları tetiklenir.

kadında; doğum ve sonrasında, kanda oksitosin seviyesi yükseldiği halde, annelik hislerinin oluşmaması nasıl anormal bir durumsa,

yumurtalıkları olan bir kadında; kanda östrojen seviyesi yükseldiği halde, kadın gibi hissetmemek anormaldir.

testisleri olan bir erkekte de; kanda testosteron seviyesi yükseldiği halde erkek gibi hissetmemek anormaldir.

bilim, ruhu kabul etmediği için, izahı bundan öteye geçemez.

yok kadın bedeninde erkek ruhu veya erkek bedeninde kadın ruhu mevzusuna gireceksek, o zaman olaya maneviyatta girer din de...

Mavi en sıcak renktir geldi aklıma adele için çok üzülmüştüm aldatan hertürlü aldatıyor bırakan her türlü bırakıyor kadın bile olsa..sonradan lea nın o film yüzünden psikolojisi bozulmuş..

Ben aslında psikolojik destek mi almalıyım derken, gerçekten biseksüelmiyim degil miyim onu gerçekten anlamak için bunu dedim. Yoksa biseksuelsem destek alıp tedavi olayim değildi amacım. Sizin dediginiz aslında benim de tek derdim, hem pişman olmaktan hem de karşımda kine bir adım atarsam ve o kendini bana bırakırsa da kalbini kırarsam diye korkuyorum.

Mune aslında çok değişik bir kafadayım inan ki. Acayip acayip karışık bir durum. Resmen kafamdan trilyonlarca farkli düşünce geçiyor. Aslında ben biraz şanslı kesimim sanırım. Çevrem, yaşadığım yer görece rahat. Hatta emin olmasam bile kendimden beynen rahatlamak ve sanırım birileriyle dertleşme ihtiyacından kuzenime ve erkek kardeşime anlattım durumu. Ikisi de çevirmeye çalıştı beni, sen aşırı seviyorsun kızım erkekleri kendine gel falan dediler hatta:) ama suan onlarla da bir sorunum yok.

Şimdi üstte ki bir üyenin dediği gibi ben normal de kendini aşırı aşırı heteroseksuel olarak tanımlayan biriydim. Hatta yaşam tarzım burada ki bir cok kişiye aykırı ve uc gelebilir. Burada bir üye vardı anna boleynaydi sanırım onu lincliyordu herkes, onun gibi bir yasam tarzı ve görüş iste. Ve hiç bir zaman pişman olmak aklımın ucundan bile geçmedi cunku isteğim neyse peşinden gitmenin olması gereken ve doğal olan şey olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar deli aşık olduğum ve deli aşk acıları çektiğimde oldu. Hatta kuzenimle lezbiyen olsak yapabilirmiydik kısım diye düşünüp yok ya bizden olmaz diye goygoy yaptığımızda oldu.
Üstte ki bir üye cok beğendin merak mi ediyorsun acaba, kendini mi inansirdin demiş o bile mantıklıymis gibi me geliyor. Ona kendimi inandırmaya calisiyorum.
Acaba merak ediyorum denesem geçer mi kafasindayim.

Ama gel gelelim su ana, onun resmine baktığımda bile bir kız arkadşıma baktığım gibi hissetmiyorum. Şaka gibi resimlerini galerime aldim seyrediyorum falan kafayı yedim sanırım. Hatta dün acaba biseksüelmiyim diye yoldan geçen kadınları izledim ne düşünüyorum diye, ama yok hiç bir kadın çekici gelmedi. Acaba biseksüel degil de xseksuel miyim diye düşünür oldum. ( x kişinin adı. )

Kafam da deli sorular yani, cik isin içinden çıkabilirsen.

Kaç yaşındasınız?
Ben bugüne kadar beğendiğim, hoşlandığını kimsenin fotoğrafını galerime kaydedip açıp açıp bakmadım.
Arada sevgilimin fotoğrafına bakıyorum özlediğim için ama bu farklı bir durum bence.
Yani o fotoğrafına bakıp durmalar çok ergenlik zamanlarından kalma bir hareket gibi. Yoksa istediğinize aşık olabilirsiniz hatta böyle bir ülkede sizi ekstra desteklerim dışlanmayın diye ama bana pek biseksüel gibi gelmediniz.

28 yaşındayım ve gerçekten davranislarimin ben de normal olduğunu düşünmüyorum

28 yaşındayım ve gerçekten davranislarimin ben de normal olduğunu düşünmüyorum
Bu yüzden boşluktan olabileceğini düşündüm veya önceki sayfalarda bir üyenin yazdığı gibi o kişinin biseksüel olduğunu bilmeniz bunu tetiklemiş olabilir. Bu kişi kadın da olsa erkek de olsa seviyor muyum diye üzerinde fazla düşündükçe içinden çıkamazsınız.
Biraz zamana bırakın, biseksüelseniz biseksüelsinizdir değilseniz değilsinizdir. Şu an yapacağınız hiçbir şey bu durumu değiştirmeyecektir. Zamanla belki aranızda bir şey olur belki olmaz.
Olmaz demesi sizin biseksüel olmadığınız anlamına da gelmez belki o size o gözle bakmamıştır. Yani çok fazla türevi olan bir durum.
Kafaya takmayın zamanla taşlar yerine oturur.

ozgmlk Kinsey cinsel yönelim skalası-testi size belli fikir verebilir, biraz netleşebilirsiniz. Skala aslında homoseksüellik heteroseksüellik ayrımının o kadar sert ve katı olmadığını gösterir nitelikte.

Ben de şöyle düşündüm; hoşlandığınız kişi biseksüel olduğu için ruhunda ve davranışlarında bir miktar erkeksilik var. Sizin hoşlandığınız şey o kişinin kadın değil, erkek tarafı. Aksi olsaydı bu durumu birçok kadında yaşardınız diye düşünüyorum.

cinsel kimlik tercih edilemez. testislerin varsa erkek olursun. ovaryumların varsa kadın olursun. Kesin ve bilimsel bilgidir bu...

insan olarak dünyaya geldiysen aklın olur mesela yada vicdanın... hayvan olarak doğduysan kuyruğun olur mesela, yada boynuzların... bunları da biz tercih edemeyiz.

ama insan; hayvan olmayı her ne kadar tercih edemesede hayvanca yaşamayı tercih edebilir mesela... ve bu sadece cinsellik konusunda değil her konuda geçerlidir. ve bir çok hayvanca davranışın da cezai yaptırımı yoktur.

işte sanırım bütün tartışma da buradan çıkıyor. insan; her istediğimi yapmakta özgürüm. istediğim tercihi yaparım dediği anda ipin ucu kaçıyor. neyse... anlayana sivrisinek saz...

yorumum geneldir. kimse üzerine alınması lütfen.

Skala da 2 ciktim. Pek de nadir olmayan eşcinsel eğilimlerle birlikte karsicinsel. Bu ne demek oluyor ama ben düzüm ama arada kadınlardan da hoşlanabilirim mi.

Aslında hiç maskülenlik yok, cok feminen tatli ve guzel bir kadın. Bu işin sonunda deli olmazsam iyi.

"Kimse üzerine alınmasın litfin" deyince her türlü hakareti etmeye hakkınız olduğunu mu sanıyorsunuz?

Skala da 2 ciktim. Pek de nadir olmayan eşcinsel eğilimlerle birlikte karsicinsel. Bu ne demek oluyor ama ben düzüm ama arada kadınlardan da hoşlanabilirim mi.

Ben de skalada 2'yim. Hayatımdaki kişiler karşı cinsten oldu. Bununla birlikte karşıma bir erkek bir kadın gelse tercih et deseler cinsel kimliğine göre tercih etmem. Hangisiyle kimyam tutarsa, elektrik alırsam (evlilik programı stayla :) ) anlaşabilirsem ona adım atarım.

yazımda kimseye en ufak bir hakaret yok. varsa gösterin hemen özür dileyeceğim.

Hayvanca davranış?
Mesela bu konunun hangi kısmı size insanların "hayvanca davranışlarıyla" ilgili örnek verme, dahası "sadece cinsellik konusu da değil" diye belirtme ihtiyacı hissettirdi?
Cezai yaptırımı olmayan hangi "hayvanca davranış" nedeniyle hangi ipin ucu nereye kaçıyor?

Yazdığınız şeylerin nereye gittiğini bilmiyor musunuz yoksa insanları salak mı sanıyorsunuz?

Bence bulaşma. Arkadaş bütün lgbt konulara girip nefretini kustuktan sonra kendiyle birlikte bir sürü insanın banlanmasına sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…